Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na jatka vlastněná Vaňurou se někdo vloupá a cosi odcizí. Záhy je ale dopaden a ukáže se, že tímto tajemným lupičem byl Milan. V budově jatek je také nalezena mrtvola. Podezření padá právě na Milana. Lenka povolává na pomoc Prokopa a společnými silami se snaží Milanovo jméno očistit a zároveň si vyřídit účty s Vaňurou jednou provždy. V paralelním ději pak odhalíme zásadní chvíle Milanovy minulosti i okolnosti jeho seznámení s Prokopem. (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když už se konečně objeví ikona seriálu, tak tak genericky a odbytě, že bych sepsal petici o přetočení, jako se kdysi žádalo po skončení Hry o trůny. Ještě že se bude na tohle krkolomné finále hned navazovat. ()

sorrow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato epizoda opět dost k smíchu. Vražda baterkou, vrah si zajistí alibi u zaměstnanců agentury, u manželky, ale vražedné zbraně se jaksi nezbaví, ještě na ní zanechá otisky a pak se nechá hloupě nachytat, kdy si jde sám se šperhákem pro baterku do agentury, no když mu všichni šli tak na ruku a dosvědčili mu alibi, snad by mu tu baterku sami donesli :-/ Slečna Braunová nastražila léčku, té jdou na ruku úplně všichni od policie přes státního zástupce až po tu hlídací agenturu, která jí ve všem vyhoví. Na konci vzal na sebe vše Král a policie s tím naprosto neschopným policajtem to samozřejmě zase všechno zbaští i s navijákem, nikdo se ani nepokouší zjistit pravdu, např. po výstřelové zplodiny na rukou, zajištění místa činu, kde by se během chvilky přišlo na to, že vše bylo úplně jinak, atd. Mimochodem, ten nahlouplý policajt zahraný Davidem Punčochářem, to je jediný policista v republice? No, že veškeré případy, u kterých se objeví právní kancelář Ćerný, Braunová a spol., vyšetřuje vždy on, asi fakt jediný policajt v celé republice, pouze to ukazuje na stupiditu tohoto seriálu... ()

Reklama

Reklama