Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Miliardář Alfred Tichota zemřel a zanechal po sobě kromě pohádkového jmění i čtyři děti. Nejmladší z nich, Julie Tichotová, je přesvědčená, že existuje závěť, v níž otec odkazuje všechny své peníze charitativní nadaci, její sourozenci však toto tvrzení odmítají. Julie si najímá Lenku s Prokopem, aby závěť našli. Jejich pátrání však velmi brzy dostane nový směr, když Prokop zpochybní, že Tichota zemřel přirozenou smrtí. Počet lidí, kterým by smrt starého pána přišla k užitku, se stále rozšiřuje. Odhalí Prokop s Lenkou, co se tu noc, kdy zemřel, vlastně stalo? (TV Nova)

(více)

Recenze (12)

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První opravdový případ mne lehce zklamal. "Spiknutí" se dalo odhadnout ihned a pachatele jsem tipl při prvním náznaku aniž by se na plátně objevil. Trochu klišé, ale na další díly se podívám. ()

rt12 

všechny recenze uživatele

Při vstupu Majora Škáry jsem začala úpěnlivě hledat Jessicu Fletcherovou. Druhý díl mě oproti prvnímu přišel naivní, nic proti hereckým výkonům jen ten scénář pokulhává. .Spíše - jak se píše "detektivka pro děti". Uvidíme co přinese další díl. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Matěj Hádek herecky vyniká, jeho vzhled homelessa a chování podivína mě zaujalo. Ovšem dnešní případ, jenž se tvářil vysoce sofistikovaně, kazí dojem z vyšetřování, nestandardního získávání důkazů a indicií, až nelogičností. Shrnutí případu, včetně policie ex machina, působí spíše úsměvně. Příběh působí skvělým dojmem na pohled, nicméně trpí v detailech. Snad nepůjde kvalita dále dolů. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mírně nadprůměrný díl mezi současnými komerčními krimi, který ukázal jakou cestou to půjde - postava Hádka alias Krále , která bude fungovat jako kopie Menthalisty kříženého s panem Monkem ( nebo jak se ten úděsnej seriál jmenoval...) . Ale jo, zaujalo to, ale to kopírování amerických vzorů je moc okaté. ()

quixote 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobré, i když v porovnání s první částí možná trochu méně akční a "jiné". Jako velké plus hodnotím obsazení neokoukaných tváří, které hrají stejně dobře jako tzv.hvězdy; celkově je casting vyvedený včetně Donutila. Vtipné dialogy. Jo, a také se mi líbí lokace. ()

pájap 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všechno v pohodě. Akorát že Hadek najde pero v posteli po mrtvém a pod postelí prášek. Ale jdete.... Že by postel po mrtvém nikdo ani nepovlekl nově a neuklidil kolem.... To snad ne. ()

Reklama

Reklama