Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Novomanžel je po svatební noci nalezen mrtvý v zamčeném pokoji. Jedinou podezřelou se stává zoufalá novomanželka, která ale tvrdí, že ona to neudělala. Podaří se Prokopovi s Lenkou rozluštit záhadu zamčeného pokoje? (TV Nova)

Recenze (10)

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naštěstí tvůrci nezkopírovali starý detektivní případ zamčeného pokoje, který nám okatě podsouvali a rozuzlení vraždy bylo překvapující. Dedukce tak komplikovaná (nebo jednoduchá?) až neuvěřitelná. (Tak se mi zdá, při letmém pohledu na obsah následujících přídadů, že "diamantový" případ z úvodního dílu scénáristé poslali do koše.) ()

sorrow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další úžasný vyšetřovací kousek jasnovidce a telepata Prokopa Krále. Sotva přijede na Štiřín, už si na jedné z mnoha chodeb všimne kousku odloupnuté zdi, která musí mít na 100 % souvislost s onou vraždou a taky, že jo. Na konci opět svolání všech lidí do jedné místnosti a nudné poslouchání Prokopova odhalení, jak se vše stalo, ačkoli pro dedukci nemá jediný hmatatelný důkaz. Každý díl je prakticky stejný (hloupí policisté, geniální advokáti, závěrečné svolání skupiny), už od třetího dílu je to naprosto nudné, bez jakéhokoli posunu celkového příběhu – dcera, diamanty, vztah s Braunovou. Ačkoli Hádka jako herce uznávám, zde je naprosto nesympatický. Už jsem alergický na to, jak Braunová při každém představování upozorňuje, že není paní, ale slečna, rovněž se v každém dílu opakuje… Na tomto dílu byl krásný jen ten Štiřín. ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále mi vadí, jak právník a jeho pomahač supluje práci policie. Zahraniční formát seriálu mi nesedí. Shánění indicií je stále stejně mlhavé, ale tento případ "zamčeného pokoje" probíhal i dopadl uspokojivě. Ale kde jsou diamanty? A co na to Jan Tleskač? ()

kocik1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bloody bride v uzamčeném pokoji působí ze začátku docela zajímavě, aby se postupně tak nějak zase stala slabým dětským odvarem Agathy Christie. Tenhle seriál už prostě lepší nebude.... ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se na zámku Štiřín. (skudiblik)

Reklama

Reklama