Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na skautském táboře se před 4 lety stala vražda, sestra obviněného ale nevěří, že její bratr je odsouzený právem. Prokop s Lenkou zjišťují, že na tomto táboře nic není tak nevinné, jak se zdá. Podaří se Prokopovi a Lence po letech odhalit, kdo tu noc během bojové hry vraždil? (TV Nova)

Recenze (13)

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stvořidla byla fajn, vyřešení opět takové trochu pochybné. Tipnout si, kdo je pachatel, se mi podařilo ihned, jak se dotyčná postava objevila na scéně, což však byl trochu náhodný tip, nehledě k malému počtu postav. Ale o to ani tak nejde. V tomto seriálu jde spíše o zamotanost zápletky, která se vyšetřováním postupně odhaluje. ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohleto poněkud vykrádá To. Jinak krajina hezká, noční scény docela slušně natočené, ale to rozuzlení, to si ze mě děláte legraci, ne? Klasika - postava, která se na začátku jen mihne... přitom se to dalo rozehrát vážně šikovněji, spleteněji, a ne, že z toho vyleze takový jednoduchý cajdák. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím, proč si autoři vypůjčili jméno tábora od Foglara - snad proto, že byl na Sázavě? Prostředí bylo příjemné a milé, případ zajímavý, s napínavou zápletkou, ale jeho řešení opět těžko uvěřitelné. Začínám mít pocit, že se mi líbí, jak je seriál natočený, ale samotný obsah mi moc nesedí. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No asi nejlepší díl totoho seriálu, ale ten konec zase jak pro imbecily - Hádek ukáže na pachatele bez jakékoliv dedukce jak na něj přišel a ten chudák kdyby ho poslal do háje tak s tím ta advokátní kancelář s Donutilem vůbec nic neudělá, ale ne... on se hned složí, přizná když na něj maestro jasnovidec ukáže. ()

Rockerman

všechny recenze uživatele

Včera jsem viděl první ( a zcela určitě poslední) část tohoto seriálu a to epizodu Smrt v jezerní kotlině. Myslím, že je to jen další zoufalý "novácký" krimiseriál, který se snaží o neformální pojetí a vtipné hlášky a je asi nejzoufalejší! Hodnotit nebudu, protože části před ani po Jezerní kotlině jsem neviděl (neuvidím), ale dívat se na to je škoda času. ()

quixote 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Detektivka pro dospívající mládež, navíc hodně přitažená za vlasy. Vrah byl dobře odhadnutelný už na začátku. Asi je dobře, že seriál brzy skončí. Jak začal poutavě, tak se čím dál víc kvalitativně propadá. ()

doriana.g 

všechny recenze uživatele

Dost mi vadí, že vrah je jasný prakticky od začátku jen díiky obsazení. Typický vzorec, banda nýmandů + 1 hvězda. Dá se totiž předpokládat, že třeba starej Mattoni nebo mistr Bukowsky by v tomhle veledíle těžko šaškovali jen kvůli pár replikám na začátku, takže budou mít na konci ještě prostor. ()

ocypuc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uhodnout, kdo je v tomto díle vrah bylo asi nejlehčí z celé série. Pokud Matěj Hádek neměl čas nadabovat Howarda v Teorii velkého třesku kvůli tomuhle, tak to zamrzí.... ()

adaben 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Umístit děj detektivky na tábor a dokonce mezi děti a mládež je osvěžující (vedle všech těch velkoměstských stříleček a gangů) i herecké výkony působily zajímavě (Bareš a jiní), ale vrah byl dost průhledný, byť měl být vzhledem k profesi nejvíc překvapivý . Také mi nějak unikly důvody, proč nevinně odsouzený za vraždu přijímá svůj trest smířlivě, a také mne pořád nějak nebere kouzlo či nefunguje humor mezi dvěma hlavními "vyšetřovateli". A tak se nadprůměrný zážitek znovu úplně nekonal. ()

Reklama

Reklama