Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V galerii, kde se právě vystavuje obraz Rembrandta, je zavražděn jeden ze zaměstnanců. Majitel obrazu je Lenčin klient, ta chce proto obraz dostat do bezpečí, což galerie odmítne. Prokop je přesvědčen, že zaměstnanec byl zavražděn, protože se obraz chystá někdo ukrást. Podaří se mu, tentokrát i s pomocí starého Hory, odhalit vraha i nekalé praktiky v galerii? (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podstatu detektivní zápletky filmu, kterou samozvané vyšetřovatele z nepochopitelných důvodů vůbec nenapadla, musel odhalit (nebo alespoň napadnout) snad každého diváka již na začátku. Celkově se díl drží na průměrně standardní úrovni televizního detektivního seriálu. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Způsob vyšetřování zdál se mi poněkud neuvěřitelný, nicméně jsem jej shledal poutavým. Jen škoda, že minulost hlavní postavy je odbývána dvěma třemi větami. Navíc pozadí zločinu není rozhodně originální - viz Nahá pastýřka. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak vyšetřit vraždu v muzeu? Povolat advokátní kancelář, která s tou vraždou nemá nic společného, ale zaměstnává bývalého nepotrestaného zloděje, a ten oplývá dedukcí na hraně jasnovidectví a případ řeší tím, že se do toho muzea vloupá a ukradne obraz Rembranta, což nějakou záhadou vede k tomu, že si seřadí na konci dílu všechny zúčastněné a za asistence všehoneschopné policie ukáže na pachatele. Že je to ultrablábol? To by mi nevadilo, není to dokument ani drama, stačilo by, aby mne to večer pobavilo... jenže mne to nepobavilo, mne to unudilo!!!! Neskutečně sterilní impotentní nezábavné kopírující americké Mentalisty a Monky... tak uvidíme příští neděli. ()

Reklama

Reklama