Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slavný boxer je zavražděn hned po tiskové konferenci, na které oznámil konec kariéry. Manažer, trenér, přítelkyně i milenka – ti všichni z něj žili a mohli být jeho náhlým oznámením vyprovokováni k vraždě. Proniknou Lenka s Prokopem do boxerského prostředí natolik, aby byli schopni vraždu objasnit? (TV Nova)

Recenze (6)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Žádný zázrak , vlastně stejně mizerná krimi jako obvykle, ale dám z rozvernosti pět hvězd, protože jako člověk, který někdy boxoval, tak když vidím v tv seriálu ring tak to se mnou trochu cuká, ale hlavně mi přišla hravá trefa pojmenovat postavu trenéra v podání vždy skvělého Štrébla jako Vašut v narážce na Pěsti ve tmě. ()

Reklama

adaben 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takový průměr jako většina současných kriminálních příběhů, místy dobré i třeba vtipné, místy chřadnoucí a bez většího výrazu a hlavně ukvapené. Vraha jsem odhadl vcelku brzy a správně, jeho motiv jsem uhádnout nemohl. A víc než hlavní dvojice mi spíš seděly výkony J.Štrébla, P.Nečase a představitele novináře. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prostředí boxerů mi bylo stejně blízké, jako Královi. Snad proto mě tento díl příliš nebavil. Rozuzlení případu byla více náhoda, či neuvěřitelná smyšlenka. Navíc celé pozadí případu bylo až moc přitažené za vlasy. Asistence policie jen dokresluje jakousi šroubovanost cizího rámce vyšetřování do našeho prostředí. ()

DAPDO odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím, jestli mám štěstí na dementní díly, nebo jsou všechny stejný...Od posledního dílu, co jsem viděl, se pokročilo v tom, že Král s Braunovou si už hledaj mrtvoly sami. Když přejdu nesmysly, že Králův ksicht po pár úderech na tréninku vypadá druhej den jak kdyby ho přejel parní válec, nebo že šatna (spíš teda kancelář) hlavního podezřelýho, kde se stala vražda, je přístupná a odemknutá pro kdejaký koště, tak byl příběh samotnej a zápletka naprosto nezajímavá. Prokopova dcera, která trénuje box ve stejným gymu, kde se vyšetřuje, je zase bonbónek náhod. Doufám, že zrovna budu sledovat díl, kde budou vyšetřovat vraždu šlapky v bordelu, Klára by tam mohla bejt jako společnice. Jinak teda nic novýho, rozřešení případu jako vždycky, jsem rád, že slavnej belgickej detektiv někde v Orient Expresu zasel do praprapraprapraprapra babičky Prokopa Krále a i my v naší malé zemi můžeme sledovat jeho odkaz. ()

Zajímavosti (1)

  • Boxera Karla Kudličku hraje skutečný boxer, účastník olympiády v Atlantě 1996, Petr Horáček. [Zdroj: Nova.cz] (rakovnik)

Reklama

Reklama