Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pátrání po Kateřinině vrahovi pokračuje, zapojuje se do něj Klára. Prokop konečně najde patnáct let ztracené diamanty a zjistí, kdo se je snažil Müllerové prodat a proč. V Prokopově vile vypukne velký požár a Prokop s Klárou se ocitají v bezprostředním ohrožení… zvítězí Kateřinin vrah i tentokrát? (TV Nova)

Recenze (4)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Žádný bombastický závěr se nekonal. Příběh byl uzavřen uspokojivě, ale přesto cítím určitou pachuť. Tvůrci se nevyvarovali chyb, ani nevyjasnili všechny okolnosti. Taktéž nevíme, jak dopadne Král sám. Jinak je seriál hezky natočen, nicméně k dokonalosti jiných mu ještě kus chybí. ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vyvrcholení top nováckýho seriálu, kdy se lidi konečně dozví, že ten, kdo má všechno na svědomí a pečlivě se skrývá před odhalením, je někdo, kdo se v předešlejch dílech vůbec neobjevil. Tleskám i nohama... ()

adaben 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední díl o diamantech byl o něco lepší než předešlý a zápletka měla i jisté překvapení, přesto zůstala řada věcí a motivací poněkud nedořečených. Herecky jsem si asi nejvíc všimnul A.Linhartové, Zd.Maryšky, Jana Bidlase. A jedno mimoděčné pozitivum tenhle seriál přinesl: Tím, že pátrali právníci a nikoliv policisté, byli jsme ušetřeni předlouhým a častým scénám , kdy vyšetřovatelé vyslýchají a lámou někoho ve vyšetřovací "kukani" a přitom pronášejí nespočet mouder a často přehrávají rozčilení. ()

Reklama

Reklama