Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lenka už ví, že je Prokop naživu, brzy však zjišťuje, že případ, do kterého je zapleten, je mnohem komplikovanější, než se zprvu zdálo. V pátrání jí opět pomáhá Milan, který je odhodlaný získat místo koncipienta ve firmě poté, co Mladý složí advokátské zkoušky. Černý si však klade podmínku, že Mladý musí uspět na výbornou, a Milan tak musí použít veškerý svůj důvtip, aby vystresovanému kolegovi pomohl. Podaří se Lence a Milanovi odkrýt pravý důvod, proč se Prokop musí skrývat? (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komediální rovina funguje dobře, případ také dostal zajímavé rozměry. Ale Král nikde, navíc se vyšetřování táhne již druhým dílem bez konce. Očekával jsem klasický krimiseriál. Co díl, to případ. Uvidíme, kam se pohneme. ()

Domca94 

všechny recenze uživatele

Tato řada bude evidentně mít jeden velký příběh v jehož rámci se bude odvíjet epizodní přiběh. Zatím to funguje, ale otázka je, jak dlouho. Navíc nová posila v podobě Michala Daleckého je skvělým doplněním obsazení. ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ZDE ZCELA BEZ HÁDKA , opravdu slabý odvar předchozích dílů , tedy prvních dvou sérií , i když nechápu proč série . A ten MILAN to je fakt zoufalstvííí . Rádoby komická figura , která se zde vůbec nehodí . Takže stále slabé * * . ()

Pajina68 

všechny recenze uživatele

Tak touhle sérií jsem na seriál přestala koukat. Hádek tam byl fajn, ale tahle dějová linka, jak se odvíjí teď, se mi vůbec nelíbí. Spojení Hádek a Hofová mi bylo sympatické, tohle nové spojení herců mi vadí. Nemám ráda vlezlé lidi. Končím se sledováním. Bohužel. Moc jsem se totiž na nové díly těšila. ()

Reklama

Reklama