Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve westernovém městečku během představení omylem zastřelí člověka. Lenka s Mladým a Milanem brzy zjišťují, že se nejednalo o nešťastnou náhodu a že vztahy v městečku jsou mnohem napjatější, než se zprvu zdálo. Podaří se Lence a spol. odhalit, co přesně se ten den během představení stalo? (TV Nova)

Recenze (9)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdybych byl zlý, píšu o parodii na nedávný krimi seriál, dokonce ve vtipných kostýmech a se stylovým závěrem. S původním seriálem tento pojí pouze dvě postavy, neboť po Královi do Londýna zmizel i Černý na chalupu. Kdyby toto nebylo pokračování seriálu, hodnotil bych jej jako nový komediální asi výše (o kousek). Ovšem stále se cítím podveden, byť chvílemi zapomínám, kde jsme vlastně začali. Navíc kam směřuje dnes pointa bylo jasné dost brzy a odklánění pozornosti působilo spíše trapně. ()

stga odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No tak dobře... Nova nás přesměrovala s novou sérií na úplně nový a pro mě už teď nepochopitelný seriál. Původní myšlenka ( která se mi líbila ) je úplně pryč ( spolu s Hádkem ) a dostali jsme se do podivné podoby zpracování, kdy kriminálním událostem ( rozumějme : nejzávažnějším trestným činům v kategorii vraždy ) vládnou právníci ( že by to byl odraz dnešní reality ? ), policie odevzdaně čeká na jejich geniální zjištění a komisař jede přes celou republiku, aby Braunové oznámil, že je kráva.Ta pak nasedne na koně jako honák krav, Milan hraje na kytaru jak bluegrassový chlapec z Apalačských hor. Ale je tady pozitivum. Když jsem viděl exteriéry, tak si myslím, že s dobrým režisérem máme na to natočit solidní western. Ale do té doby s tímto seriálem končím - škoda nápadu. ()

ondrasimic 

všechny recenze uživatele

Naprosto geniální díl. Hudba, stylizace, neberou se vážně....zdejší pseudointelektuální veličiny sice blijou hnis, ale to nic nezmění na tom, že se jedná o skvělý díl. V ČR naprosto nadprůměrného seriálu. ()

Fuego 

všechny recenze uživatele

Pět hvězd, mimo jiné kvůli mizerům, kteří to tady poplivávají. Ano, nerad se smiřuji s jiným směřováním seriálu a absencí M.Hádka, ale doufám v návrat, jak naznačuje linka s ním v podkresu. Nicméně první hvězda je za skvělou a nádhernou Terezu Hofovou, druhá je za otloukánka Jana Cinu, který tedy v tomto díle dostal slušný boro, třetí je za Martina Havelku, který je geniální vždy a ve všem (moc velká škoda je, že již odešel do hereckého nebe :- (  ), čtvrtá je za tématiku, protože western miluju a jedno westernové městečko jsem pomáhal budovat budovat a párkrát si v něm zahrál a ta pátá, ta je za příběh, protože přesně tohle se stalo! Myslím tím to, že z málem ráje v lůně Vysočiny, kam jezdili lidi (a já byl jeden z nich) budovat a stavět z lásky, zájmu a pro relax a odpočinek a kde si pak plnili svoje indiánské, traperrské, či osadnické sny a svoje postavičky nejen hráli v shows, ale také žili po dobu, co tam kempovali, či přebývali, z místa, které mělo své kouzlo a poetiku, udělal pan nový majitel hnusné, nevkusné a kýčovité peklo a megafabriku na prachy, kde už toho kouzla a geniálního génia loci nezůstala ani špetka. O které western city jde psát nebudu, ale myslím, že není vůbec těžké na to přijít. Tenhle díl mě fakt dostal, přiznávám. Vrátilo se mi toho víc, než jsem čekal. Až jsem zaslzel. A jedna zajímavost na závěr: Janek není vůbec vymyšlené jméno. Janek je (nebo alespoň býval, nevím, už jsem tam dloooouho nebyl) v Shikl´s Millu (největším western city u nás) jedním z prvotních otců - zakladatelů, místní sedlář, brašnář a řemenář, po večerech barman U hrobníka a v shows samozřejmě Hrobník sám. :- ) ()

Reklama

Reklama