Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rudolf Černý se přesouvá do své nové chalupy na Vysočině a na pomoc se stěhováním si s sebou bere Mladého a Milana. Hned při příjezdu jsou svědky útoku vesničanů na podezřelého z vraždy zdejšího rybáře. Černý se ujme jeho obhajoby a z Prahy povolává i Lenku, která místní prostředí důvěrně zná. Spolu s Mladým a Milanem se pouštějí do pátrání a odhalují, že zájem na smrti rybáře Jančury mělo více lidí, než jen podezřelý. Podaří se jim odhalit skutečného vraha? (TV Nova)

(více)

Recenze (2)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál Dáma pokračuje, dnes trochu ve stylu Policie Modrava. Zábava je celkem fajn, ale Václav Kopta byl trestuhodně nevyužitý, tlačení na city přes zvířátka až přehnané, venkovská policistka hrozná a motiv...no, těžko říci. Tři hvězdy za oddychovku s pomyšlením, že vlastně 3. sérii hodnotím jako jiný seriál. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani nechci hodnotit epizodu, ale něco mě tu překvapilo. Nejsem jediný, komu jdou na nervy zvláštní oblečky slečny Braunové. A ejhle, z ničeho nic, v tomto dílu přijede na venkov do rodného domu a vytáhne ze skříně své staré topy. A hned začala vypadat normálně. A to jsem napočítal celkem čtyři převleky. Divné zase bylo, že velitelka místní policie chodila v práci v téměř civilu. ()

Reklama

Reklama