Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V restauraci je otráven obávaný food kritik, podezření okamžitě padá na šéfkuchařku, která však svou vinu odmítá. Lenka případem pověřuje Mladého a Milana, kteří se vrhají do pátrání. Podaří se jim odhalit, jak se do foodkritikova jídla dostal jed? (TV Nova)

Recenze (3)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek mi připomínal další nepovedený krimi komediální seriál, VIP vraždy. Ohranou zápletku a jednoduché řešení případu se pokusili zakamuflovat autoři odbočkou do rakve ke starému tajemství. Pokud si tímto tvůrci připravují čtvrtou sérii, zřejmě nebudu mít zájem. S původním seriálem toto již nemá nic společného, chytře vymyšlené případy zmizely s Králem, včetně jeho případu. ()

sorrow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Král v Londýně, Černý ve Veselí, teď už i Braunová ve Veselí, tak honem ještě někam poslat Mladého a celou advokátní kancelář může převzít nedostudovaný právník Milan, se svým důvtipem to určitě zvládne. Na nedělní večer je vždy taková oddechovka se na tuhle srandu kouknout, jen mám pocit, že scénárista to jako jediný považuje za krimi, nikoli za komedii. Motiv byl v této epizodě jasný od začátku a tím byl jasný i vrah. Jed ukrytý v zásobníku na led den před vraždou, aha, skvělý nápad, jen těch mrtvých by bylo asi více, že pane scénáristo??? Prosím, trochu zapojte mozek. Celý den se v restauraci ledu nikdo nedotkl a čekalo se jen na příchod food kritika až si poručí fazolky. Přihlouplý policista už případy ani nevyšetřuje, jezdí se vždy vypovídat ke slečně Braunové a pak už jen čeká až mu někdo z kanceláře zavolá, aby svolal skupinu, nedouk Milan úkoluje policistu, opravdu vtipné. Vrah by na skupinu dorazil a pak začal hloupě utíkat (to mimochodem dělají vždy všichni ve všech dílech, jako kdyby čekali, že nějakou náhodou ukáží z AK na někoho jiného). Nikdo by mu už nic nedokázal, led roztál, mísa byla umytá. No, v opravdové kriminálce by policie zajistila na místě činu stopy hned po vraždě a už dávno by věděla, kde byl jed ukrytý. To ale u téhle frašky nemůžeme čekat, to bychom chtěli po panu scénáristovi moc. Ve čtvrté sérii se bude asi hledat taťka Braunové, komedie může pokračovat. ()

Reklama

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama