Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Členka představenstva farmaceutické firmy Hana Jonášová je zavražděna ve svém autě, z vraždy je obviněn její kolega.  Záběry z kamery, která zabírala místo činu, jsou bohužel poškozené, proti obviněnému svědčí i otisky prstů, které se najdou v autě zavražděné. Lenka s Milanem a Mladým začnou případ rozplétat a zjišťují, že lidí, kteří měli na smrti Jonášové zájem, mohlo být víc.  K jejich překvapení se brzy na scéně objeví i jeden starý známý. Podaří se jim odhalit, kdo skutečně vraždil? (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Několik předchozích dílů jsem vynechal a ... nestalo ve vůbec nic! A konečně, postava po které byl seriál pojmenován, se objevila. Na konci, na pár vteřin. (A kdo ví, zda-li tu vůbec hrál - připadal mi to jako implantovaný do záběru digitálně). A seriál končí... K čemu jako tato série byla? Matěj Hádek asi již v seriálu účinkovat nechtěl nebo nemohl, tak scénárista rychle vytvořil postavu novou, aby bylo čím zaplácnout tv krimi nabídku. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předchozích šest dílů nebylo, protože Král se objevil až teď, navíc s velikým záhadným otazníkem. Vůbec se nedivím, že se chystá série 4, ale z tohoto pohledu byla série 3 zbytečná. Nebo to byl geniální záměr tvůrců? No...Jinak dnes klasika: Jasná věc, převlek, zvrat, konec. ()

tuctovychlap 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

he he..prý "zpátky", "pořádný koule", "návrat....velkolepý"..pičitam..jsem se koukal na jiný seriál..??!! (divící se pohled) v podstatě se třetí série D&K dostala do pozice, kdy Hádek nechyběl..dalo se to zkouknout, i zvyknout na páně MH neprítomnost (tenhle díl patřil k těm lepším)..ale že Terka Braunová-Hofová NEMÁ PRSA - tak to je k uzoufání..!! (detail na Munchův Výkřik) ()

Reklama

Reklama