Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Uprostřed lovecké sezóny si Lenka a Milan dávají tajné dostaveníčko s Prokopem Králem na vzdáleném loveckém zámečku. Nachomýtnou se zde k velmi podivnému případu. Aniž by se objevilo jakékoli tělo, někdo policii nahlásí, že viděl vraždu. Ukáže se, že svědkem tohoto mordu byla servírka Lucie. A protože ji vrahové nepoznali, musí naše trojice pátrat tak, aby Lucii neprozradila a tím neohrozila. Může vražda nějak souviset s Prokopem Králem? (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už v první a druhé sérii mě veškeré případy, řešené v exteriérech, zajímaly mnohem více, než ty monotónní v ulicích Prahy a Hon na vraha se veze na stejné vlně. Plus návrat Prokopa Krále mezi vyšetřovatele je obrovským bonusem této části. Doufám, že se brzy vrátí natrvalo. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál o návratu Krále, jeho dámě a dvorním šaškovi pokračuje. Oživení ve formě výletu do přírody funguje skoro vždy, takže jsem se bavil více, než při vyšetřování vraždy v pražském bytě. Jak souvisí vražda s Prokopem? A co na to Jan Tleskač? ()

Reklama

sorrow odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na loveckém zámečku Tři Trubky se ubytují tři trubky z advokátní kanceláře a začnou jen tak z nudy zadarmo vyšetřovat případ, který se jich vůbec netýká. Návrat Krále je naprosto excelentní, protože ač neví, kde přesně se vražda stala a operuje na prostoru několik stovek m2, během krátké procházky lesem ihned najde strom, ve kterém je brok o velikosti hlavičky špendlíku a také kousek igelitu cca 5x5 cm, na kterém jsou stopy krve a určí tak místo vraždy. Tak to klobouček. Milan se opět vkrade do kanceláře majitele zámečku, aby opatřil seznam hostů, přijde k zapnutému počítači, během pikosekundy najde to, co potřebuje (seznam byl asi otevřený na ploše), zadá tisk a za 30 vteřin má vše co potřebuje. Za normální situace by se mu za tuto dobu ani nezapnul počítač. Přemoudřelý Král ihned na seznamu odhalí mrtvého, neboť ten se odhlásil z hotelu dříve, než původně plánoval a poznámku, že se mu tam třeba nelíbilo ihned vyvrátí, že se jednalo o stálého hosta. A to jako zjistil kde, z toho seznamu hostů? Opravdu neuvěřitelné dedukce. V noci se Braunová s Králem vypraví do lesa a když zjistí, že sedli do auta právě k vrahům, kteří jsou ozbrojeni a pod záminkou vykonání potřeby se jim podaří dostat z auta, nevezmou nohy na ramena, jako by to udělal běžný smrtelník, ale jdou hledat mrtvolu, kterou samozřejmě opět nepochopitelně najdou díky své nadpozemské dedukci. Poté je dostihnou tři ozbrojení maníci a dochází zase k nesmyslnému vykecávání a vysvětlování do doby, než na místo přijede Milan s jednou policistkou a ta tyto tři ozbrojené vrahy sama zpacifikuje. Je vůbec možné, že někdo dokáže takovou blbost vymyslet a pak ještě natočit??? ()

Zajímavosti (1)

  • Epizoda byla natáčena na loveckém zámečku Tři Trubky a blízkém okolí. (JahoMi)

Reklama

Reklama