Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lenka a Milan se setkávají s Prokopem na chatě na odlehlém místě v česko-polském pohraničí. Prokop tu má tajně zkontaktovat člověka, který ho může přivést blíž k Vaňurovi. Na horské boudě se ale záhy po jejich příjezdu objeví v dřevníku ukrytá mrtvola. Venku vypukne hrozná bouře a nikdo nemůže opustit chatu. Je tedy jasné, že vrahem je někdo z přítomných. Rozbíhá se pátrání, při kterém bude nakonec v ohrožení hlavně Prokop... (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tajně jsem doufal, že se minimálně námětem přiblížíme ke stále nepřekonané (jediný díl seriálu v červených číslech) Krvavé svatbě. Bohužel se tomu tak nestalo a ačkoli byl opět přítomen ten, díky němuž ještě všichni stále seriál sledujeme, konec přišel přespříliš uspěchaně, nenabídl jediný šokující moment a pohřbil veškeré mé naděje v zapamatováníhodnou epizodu. Stále mají tvůrci ještě čtyři neděle si získat zpět mou pozornost. ()

sorrow odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všichni hosté z chaty spolupracují, nechají si od Milana nakukat, že je policista, ačkoli se nacházejí na místě, kde se vraždí, v klidu na místě zůstávají. Mrtvola leží v dřevníku, nikomu není divné, že policie, zdravotníci a pohřební služba nepřijíždí a jsou v klidu. Konec byl naprosto fascinující, nájemný vrah se opět vykecával tak dlouho až přijela policie a byl zatčen. Ano, mohl toho Krále sundat už v té chatě, jako to udělal s mrtvolou 1 a 2, ale to by přece nebylo to správné finále, musíme diváka napnout jako pružinu, ale pane scénáristo, není snad každému jasné, že Král nezemře? Ten nájemný vrah byl doopravdy profesionál, tu Braunovou by jako nechal žít, když ho viděla a mohla by ho pak identifikovat? ()

Reklama

Reklama