Reklama

Reklama

Dáma a Král

(seriál)
  • Česko Druhá šance (pracovní název) (více)
Česko, (2017–2022)

Hrají:

Tereza Hofová, Matěj Hádek, Miroslav Donutil, Jan Cina, Anna Kameníková, Miloš Vávra, Markéta Hrubešová, Ivana Chýlková, Petr Šmíd, David Punčochář (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(44)

Obsahy(1)

Advokátní kancelář přibere do svého týmu soukromého vyšetřovatele, který má za úkol odhalovat skutečné viníky trestných činů, ze kterých jsou obviněni klienti kanceláře. Hlavními hrdiny jsou trochu podivínský vyšetřovatel Prokop Král (Matěj Hádek) a schopná a úspěšná advokátka Lenka Braunová (Tereza Hofová). Společně tvoří protikladnou a jiskřivou dvojici, která však výborně funguje. Pod taktovkou šéfa kanceláře Rudolfa Černého (Miroslav Donutil) a s pomocí začínajícího právníka Jiřího Mladého (Jan Cina) vyšetřují různorodé případy a pomáhají lidem, kteří nemohou nebo nechtějí jít na policii. Žádný zločin, žádná záhada pro ně není neřešitelná. Nejsou policisté, proto musí případy klientů řešit bez kriminalistického zázemí - důvtipem, překvapivou akcí, novým, nečekaným pohledem na zločin nebo jeho pachatele. (TV Nova)

(více)

Recenze uživatele kocik1 k tomuto seriálu (6)

Dáma a Král (2017) 

Matěj Hádek v jímavé roli Supermana trošku šmrncnutého Všeználkem. Děj napsaný pro věkovou skupinu +-10 let. Co k tomu dodat? Snad jen malou hádanku: Je nutné točit každou blbost, která mě napadne? Správná odpověď: Není. ()

Návrat Krále (2017) (S01E01) 

Na začátku prvního dílu naděje na pěknou podívanou, která koncem dílu sklouzla do banality. 50% ()

Smrtelné vyhlídky (2017) (S01E02) 

Takový pokus smrsknout Agathu Christie a Colomba do "detektivky jako pro děti". Kdyby to nebylo tak smutné, bylo by to až úsměvné. ()

Fajn víkend (2017) (S01E05) 

Opět stupidní příběh, který Král vyřešil zřejmě za pomoci vnuknutí a černé magie, jinak si to neumím vysvětlit. Tomuhle dílu už k dokonalosti chyběl jenom guru Jára. ()

Krvavá svatba (2017) (S01E06) 

Bloody bride v uzamčeném pokoji působí ze začátku docela zajímavě, aby se postupně tak nějak zase stala slabým dětským odvarem Agathy Christie. Tenhle seriál už prostě lepší nebude.... ()

Smrt v jezerní kotlině (2017) (S01E07) 

Opět díl, který připomíná nafouknutou bublinu. Triviálnost a šroubovanost ze scénáře ale nevypustíš tak lehce, jako gumy od auta. ()

Související novinky

Zemřel herec Martin Havelka

Zemřel herec Martin Havelka

03.10.2020

V dopoledních hodinách dnes přišla zpráva o úmrtí filmového, televizního a divadelního herce Martina Havelky. Zemřel v Brně ve věku 62 let. Informaci na svém twitterovém účtu zveřejnil režisér Jan… (více)

Reklama

Reklama