Reklama

Reklama

Dáma a Král

(seriál)
  • Česko Druhá šance (pracovní název) (více)
Česko, (2017–2022)

Hrají:

Tereza Hofová, Matěj Hádek, Miroslav Donutil, Jan Cina, Anna Kameníková, Miloš Vávra, Markéta Hrubešová, Ivana Chýlková, Petr Šmíd, David Punčochář (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(44)

Obsahy(1)

Advokátní kancelář přibere do svého týmu soukromého vyšetřovatele, který má za úkol odhalovat skutečné viníky trestných činů, ze kterých jsou obviněni klienti kanceláře. Hlavními hrdiny jsou trochu podivínský vyšetřovatel Prokop Král (Matěj Hádek) a schopná a úspěšná advokátka Lenka Braunová (Tereza Hofová). Společně tvoří protikladnou a jiskřivou dvojici, která však výborně funguje. Pod taktovkou šéfa kanceláře Rudolfa Černého (Miroslav Donutil) a s pomocí začínajícího právníka Jiřího Mladého (Jan Cina) vyšetřují různorodé případy a pomáhají lidem, kteří nemohou nebo nechtějí jít na policii. Žádný zločin, žádná záhada pro ně není neřešitelná. Nejsou policisté, proto musí případy klientů řešit bez kriminalistického zázemí - důvtipem, překvapivou akcí, novým, nečekaným pohledem na zločin nebo jeho pachatele. (TV Nova)

(více)

Recenze uživatele anitae k tomuto seriálu (2)

Dáma a Král (2017) 

Opět jsem dala šanci Nově a detektivce, a zas se to nepovedlo. Možná pokud by z prvního dílu vykouzlili film a tím to skončilo. V porovnání s konkurenčním Poldou to nemá ani ten vtip, a když to srovnám s Exnerem tak tomu chybí elegance. Tady jsou všichni, včetně Donutila tak nudní, nevýrazní.Nezaujala ani slečna Lenka Braunová a její dost divné oblékání. ()

Série 1 (2017) (S01) 

Opět jsem dala šanci Nově a detektivce, a zas se to nepovedlo. Možná pokud by z prvního dílu vykouzlili film a tím to skončilo. V porovnání s konkurenčním Poldou to nemá ani ten vtip, a když to srovnám s Exnerem tak tomu chybí elegance. Tady jsou všichni, včetně Donutila tak nudní, nevýrazní. Nezaujala ani slečna Lenka Braunová a její dost divné oblékání. ()

Související novinky

Zemřel herec Martin Havelka

Zemřel herec Martin Havelka

03.10.2020

V dopoledních hodinách dnes přišla zpráva o úmrtí filmového, televizního a divadelního herce Martina Havelky. Zemřel v Brně ve věku 62 let. Informaci na svém twitterovém účtu zveřejnil režisér Jan… (více)

Reklama

Reklama