Reklama

Reklama

Dáma a Král - Série 2

(série)
Česko, 2018, 7 h 27 min (Minutáž: 52–63 min)

Hrají:

Matěj Hádek, Tereza Hofová, Miroslav Donutil, Jan Cina, Miloš Vávra, Jiří Langmajer, Tomáš Jeřábek, Petr Šmíd, Ivan Shvedoff, Roman Mrázik, Ondřej Bauer, Anna Kameníková, Eva Leimbergerová (více)
(další profese)

Epizody(8)

Recenze (4)

Lokutus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další novácká slátanina vykrádající tentokrát marně především Mentalistu a Castla.. s tím, že jediný zajímavý na celým seriálu je, že policajti jsou neskutečná banda debilů, co v životě nenajde správnýho podezřelýho a je na partě právníků, aby z nich jejich podezřelýho vysekali a současně udělali i práci za ně... možná by se na to občas i dalo celkem koukat, kdyby jedna z hlavních postav jen nemlela co je naprosto zjevný, další se většinu času nechovala jako úplnej dement, další byla spíš nekoukatelná nesnesitelná kráva a počet završuje občas už jen mladej geek (aspoň, že zrzka-dcerka celkem ujde). Na novácký poměry jeden z těch lepších krimiseriálů, ale i tak ztráta času, nuda, křeč a utrpení. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po Vánoční pauze se Prokop s paní..ehm..slečnou Braunovou vrátili a já si začal říkat, kdy se konečně dočkáme vysvětlení případu, který celý seriál zpočátku nakopnul. Na diamantový dvojdíl jsme si nakonec počkali skrze průměrnější epizody, kterým ovšem vévodily Piškulovy Tóny smrti nebo světově proslulá ztráta paměti v Zapomenuté vraždě. Mrtvých bylo možná zbytečně moc na nevinný český krimiseriál, jinak ale nebudu oponovat potenciálnímu podzimnímu navázání. 7/10 ()

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v bývalé věznici v Mladé Boleslavi. Majitelem bývalé věznice je soukromá společnost, objekt zůstal v původním stavu a slouží jako lokace pro natáčení českých i zahraničních filmů. Vznikaly zde například snímky Kajínek (2010), Lidice (2011), Aftermath (2017) či Mission: Impossible – Ghost Protocol (2011). [Zdroj: MladáBoleslav.cz] (rakovnik)
  • Boxera Karla Kudličku hraje skutečný boxer, účastník olympiády v Atlantě 1996, Petr Horáček. [Zdroj: Nova.cz] (rakovnik)

Reklama

Reklama