Reklama

Reklama

Dáma a Král - Série 1

(série)
Česko, 2017, 7 h 23 min (Minutáž: 52–62 min)

Hrají:

Miroslav Donutil, Matěj Hádek, Tereza Hofová, Jan Cina, Anna Kameníková, Ivana Chýlková, Miloš Vávra, Markéta Hrubešová, Petr Šmíd, David Punčochář, Jaroslava Pokorná, Jan Lepšík, Klára Oltová (více)
(další profese)

Epizody(8)

Recenze (12)

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kriminální seriál se solidními ambicemi, které nebyly naplněny. Zápletka týkající se minulosti hlavní postavy Matěje Hádka je nevyužita a prakticky úplně zapomenuta, takže místo zajímavého počinu s tajemnou linií, je zde jen průměrný detektivní televizní seriál s dobrým hereckým obsazením. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkem pohodovej seriál, kterej se dá jako jeden z mála sledovat v TV, i když svoje chyby taky má. Už jenom to, že se jedná o "advokátní kancelář", kde právníci jsou kolikrát na místě činu dřív než policie nebo kdejací detektivové. Když se to stane poněkolikáté, s úsměvem si řeknete, že je to snad nějaký soukromý očko a ne advokacie. Za tuhle podivnost trhám jednu hvězdu a přesouvám se k dalšímu kamenu úrazu. Jan Cina. Tady je tak otřesnej, že vůbec nechápu, že to je ten stejnej herec ze skvělýho seriálu Pustina. To mně fakt nejde do hlavy, naštěstí těch jeho scén je tam málo a jsou dost okrajový, takže se to přežít dá, jinak by to bylo mnohem horší. ()

Reklama

Lokutus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další novácká slátanina vykrádající tentokrát marně především Mentalistu a Castla.. s tím, že jediný zajímavý na celým seriálu je, že policajti jsou neskutečná banda debilů, co v životě nenajde správnýho podezřelýho a je na partě právníků, aby z nich jejich podezřelýho vysekali a současně udělali i práci za ně... možná by se na to občas i dalo celkem koukat, kdyby jedna z hlavních postav jen nemlela co je naprosto zjevný, další se většinu času nechovala jako úplnej dement, další byla spíš nekoukatelná nesnesitelná kráva a počet završuje občas už jen mladej geek (aspoň, že zrzka-dcerka celkem ujde). Na novácký poměry jeden z těch lepších krimiseriálů, ale i tak ztráta času, nuda, křeč a utrpení. ()

anitae 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět jsem dala šanci Nově a detektivce, a zas se to nepovedlo. Možná pokud by z prvního dílu vykouzlili film a tím to skončilo. V porovnání s konkurenčním Poldou to nemá ani ten vtip, a když to srovnám s Exnerem tak tomu chybí elegance. Tady jsou všichni, včetně Donutila tak nudní, nevýrazní. Nezaujala ani slečna Lenka Braunová a její dost divné oblékání. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál mě jako naprostý nováček, který o sobě záměrně dopředu skoro nedal vědět, mile překvapil a přestože byly prvotní epizody trochu bez duše, podzimní sezónu jsem si užil opravdu hodně. Počínaje fajnovým Fajn víkendem, přes skvěle sofistikovanou Krvavou svatbu až k příjemně obsazené Vraždě v jezerní kotlině. Tyto tři epizody zařídily startu seriálu moji pozornost. 8/10 ()

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se na zámku Štiřín. (skudiblik)
  • Vinařství z této epizody seriálu, kde se stal zločin, je ve skutečnosti Vinařství pod Radobýlem v Žalhosticích. (rakovnik)
  • Tábor a jeho okolí se natáčel na legendární Sluneční zátoce u Ledče nad Sázavou. (Rico96)

Reklama

Reklama