Reklama

Reklama

Recenze (11)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Hickokovým problémem není ani tak lacinost, historická nevěrohodnost či prkenné výkony většiny zúčastněných, ale především sám představitel Hickoka, kterému se prostě to pistolničení nedá věřit ani za mák. Díky jeho nulovému charismatu tak vylézají na povrch i další neduhy, kterých je i na film kategorie B/C až moc. No ale zase se tu docela často střílí, frajersky točí bouchačkama, tak nějak to utíká a vzhledem k tomu, že westernů jakékoliv kvality je jako šafránu, musí vzít člověk za vděk tím, co je. 30% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Westerny teď zase docela jedou, a tak je jasné, že nebudou vznikat jenom skvělé filmy, ale sem tam vzniknou i takové, které prostě ničím moc nevynikají. A takový je film "Hickok". I když nemá vyloženě špatné obsazení a objevují se zde herecké legendy, nestačí to na to, aby to bylo zajímavé a diváky úspěšné. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Lacinej western s nijakym Lukem ,a hlavně s příběhem bez pořádný zápletky,a tudíž bez pořádnejch emocí.Spíš slabota.30%. ()

desade 

všechny recenze uživatele

Toto "dielo" z "divokého západu" som si pozrel po prvé preto, že mám slabosť na "kovbojky" (ale aj "indiánky") a po druhé preto, že som si chcel overiť, či TOPmoovie s komentárom nepreháňal. Bohužiaľ nie. Na tomto kúsku je pekne vidieť, že hrať nemôže každý, nie je to jednoduché, dokonca tvrdím, že je to pekná drina. V poslednom čase je to už štvrtý skvost z tohto žánru na podobnej úrovni. Tie tri ostatné boli: "Western Religion", "The Timber" a "In a Valley of Violence". Už by z toho bola aj pekná Hviezdna western rota. Ak by tento prudko živelný akčňák urobili v nejakom odľahlejšom kúte, ako je "amerika", tak sa im nevráti ani na kulisy. Tí ochotníci, čo tam recitovali ich zase o moc pumpnúť nemohli. Starého Krisa by som z hodnotenia vynechal, on si chce ešte jednoducho zahrať, baví ho to, ale lepšie ponuky sa už bohužiaľ nesypú. ()

intro 

všechny recenze uživatele

Mám rád westerny a Hickok mě rozhodně nezklamal. Možná jsem lehce nadhodnotil, ale i tak si za 4 hvězdičkama stojím. Já doporučuji. ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Hloupé, naivní. Velmi nevhodný hlavní hrdina, bez charizmatu, špatný jako celý tenhle blbý film. Laciné, tupé, špatné. ()

Honzulik odpad!

všechny recenze uživatele

Hickok - tak jsem se po delší době těšil na solidní western, ale Hickok jim určitě není! Slabé od začátku do konce. Už hlavní hrdina Hickok vůbec nepřesvědčí, záporňáci jsou spíše směšní atd, atd... Tento film se prostě nepovedl! ()

raininface 

všechny recenze uživatele

Divoký Bill Hickok měl ve skutečnosti mohutnou postavu a vlasy až na ramena, John Wesley Hardin nikdy nebyl v Abilene šerifem a žalářníka Williamse zastřelil omylem sám Hickok. Ale to je jedno, už kvůli účasti westernových legend Krise a Bruce nemůžu dát filmu míň než tři šerifské hvězdy. ()

BigJohn02 

všechny recenze uživatele

Romantický film s několika westernovými veterány (1 hvězdička), ale jinak velká slabota. Luke nemá s Wild Billem - snad kromě přibližného věku - vůbec nic společného (chybí mu charisma, centimetry, orlí nos, háro na ramena s pěšinkou uprostřed) a celý film koneckonců také ne. Film O Billovi bez Calamity Jane? Bez Buffallo Billa? Bez jeho legendární vraždy v Deadwoodu? Kdyby se to jmenovalo Some Guy from West, bylo by to přijatelnější. ()

Reklama

Reklama