Reklama

Reklama

Žijeme jen jednou

  • Argentina Sólo se vive una vez (více)
Trailer

VOD (1)

Videa (2)

Trailer

Recenze (7)

Flopik 

všechny recenze uživatele

Veľmi málo vtipné, na druhú stranu prekvapivo celkom akčné . Problém však je, že väčšinou tá akcia je akoby odveci a prišlo mi, že režisér len chce ukázať ako vie nechať veci vybuchovať. Príbeh nie je originálny, je to o podvodníkovi, ktorý omylom natočí vraždu a pri úteku sa musí vydávať za rabína, preto som dúfal, že to bude aspoň šialené. Bohužiaľ nebolo, a tiež som nechápal prečo bol na začiatku hl. hrdina prezentovaný ako trtko a neskôr ako drsňák.  Celkovo za 2*. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Napsal bych, že to byla typická francouzská šaškárna, kde se lidi divně chovají, divně tváří, divně gestikulují a hodně mluví a samé hlouposti. Taky bych napsal, že co bylo před 50 lety směšné, je nyní a v moderním kabátku trapné. Ale koukám, že toto dílo nevzniklo ve Francii. To je divné. Asi jim někdo moc dobře radil. No každopádně to byla hovadina. (18%) ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Mix bláznivosti, nevtipnosti, zlej akcie a priemernej zápletky. Pri tejto fúzií frantíkov a argentínčanov to dopadlo presne tak, ako sme predpokladali. Už nikdy viac prosím. 2 z 5 ()

Reklama

Reklama