Reklama

Reklama

Proč? 13x proto: Nic se neděje jen tak

(pořad)
  • USA 13 Reasons Why: Beyond the Reasons

VOD (1)

Obsahy(1)

Účinkující, autoři, producenti a psychologové probírají náročné problémy a témata seriálu Proč? 13x proto. (Netflix)

Recenze (9)

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

I keď dokument hovorí o relevantných veciach a ukazuje, aká veľká pozornosť bola venovaná jednotlivým detailom v rámci seriálu, v skutočnosti neprináša takmer žiadne nové informácie. Pokiaľ sa teda chcete dozvedieť niečo skutočne zaujímavé zo zákulisia, či priamo nakrúcania, v Beyond the Reasons toho veľa nenájdete. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Ono je to trochu zvláštne, keď vám o sexuálnych objektoch rozpráva Selena, s väčším počtom followerov na instagrame, ako je obyvateľov Japonska, ale má to zmysel, nakoľko je to Selena, s väčším počtom followerov na instagrame, ako je obyvateľov Japonska. Akurát ak v najbližšej dobe neplánujete samovraždu, alebo ste neboli obeťou znásilnenia, radšej to nepozerajte. Je to plné spoilerov na posledné dve časti. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Tenhle film o filmu mi jen potvrdil množství kvalitní práce, které se za samotným seriálem skrývá. Líbí se mi, že k projektu byli přizvaní skuteční psychologové, aby psychologie postav a vůbec situace, které v seriálu probíhají, byly co nejskutečnější. Je fajn, že se pracovalo se skutečnými psychickými fenomény, protože jinak by seriál postrádal autenticitu a jeho sdělení by nebylo tak pádné. Obdivuju taky mladé herce, kteří na svých rolích očividně pracovali s velkým nasazením. A konečně musím zmínit, že jsem moc ráda, že se právě Selena Gomez a její matka rozhodly na základě knižní předlohy s tímto projektem započít a staly se tak jeho producentkami. ~(4,5)~ ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Neviem ako to relevantne ohodnotiť, tak dávam rovnaké hodnotenie ako aj seriálu samotnému. Tento skromný dokument je viacmenej len taká mini-príručka na ozrejmenie zákulisia seriálu, ale aj toho, čo všetko bolo jeho cieľom. Pre pozorného diváka to má len minimálny prínos, ale tak ako "dodatok" k 1.sérii celkom fajn. P.S. Až teraz si naplno uvedomujem, aký som rád, že Selena Gomez nehrala žiadnu hlavnú rolu (tak ako pôvodne mala), ale namiesto toho bola executive producer. Neviem či by som inak dokázal byť až tak nadšený z toho celého, keďže túto dievčinku fakt že nemusím. ()

joker.george 

všechny recenze uživatele

Popisuje se zde akorát to, co jsem ze seriálu vyčetl a pochytil. Jako rekapitulace, potřebné zdůraznění a varování tento ,,dokument" funguje. Musím pochválit, že vyjádření na mě nepůsobila vynuceně ani křečovitě, a ani to na mě nedělalo dojem přehnaného hrdinství, které spasí svět. Vzal bych však za vděk i rozebráním čistě filmových aspektů, protože se mi do paměti vryly jako nedílná součást seriálu a určitě nebylo jednoduché si s nimi poradit a správně je do něj zakomponovat. (Netflix) ()

HonzaSim 

všechny recenze uživatele

Díky za tento dokument, který mi pomohl ho symbolicky uzavřít v mé hlavě a jít dál. Řada věcí je zde pěkně vystihnuta a proto pokud vás tento seriál také tak zasáhl, rozhodně doporučuju. ()

Reklama

Reklama