Reklama

Reklama

Dárkyně smrti

  • Kanada Inconceivable (více)
Trailer

Obsahy(1)

Tajemná mladá žena Katie (Nicky Whelan) se s dcerou přestěhuje do nového města, aby unikla své minulosti. Rychle naváže přátelství s Angelou Morganovou (Gina Gershon), matkou, která touží po větší rodině. Jejich život se vzájemně proplétá. Angela a její manžel, Brian (Nicolas Cage) navrhnou Katie, aby bydlela v domku pro hosty a sloužila jako jejich chůva. Časem se kvetoucí přátelství mezi dvěma ženami mění na nebezpečnou posedlost, neboť Katie se příliš upnula na dceru Morganových. Angela a Brian čelí nekonečným lžím a manipulaci, až si uvědomí, že sladká Katie se ve skutečnosti snaží zničit jejich rodinu zevnitř. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Je až nepředstavitelný, do čeho všeho se ten Nicolas nestihne namontovat. Tentokrát je to thriller o ženský, která má jeden pošahanej mozek a tři poslední vajíčka. (Myšleno vajíčka jako vajíčka, ne jako vajíčka, která koupíte za 3 koruny v Albertu). A jelikož na každou svini se vaří voda, tak jsem byl docela zvědavej, jaká se uvaří na tuhle třívaječnou. Cage se tu sice tváří opět tak, jako kdyby si do toho hrnce s horkou vodou sednul holou prdelí, ale ke konci to kupodivu začne bublat napětim. Váhal jsem mezi dvěma a třema hvězdama, ale vzhledem k nízkému hodnocení tomu vysázim tři vejce ;-) ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Šedesátníci si pořizují dětičky, ale moc jim to nejde. No, vidět se to dalo a nebýt toho zmrveného konce, tak jsem tomu skoro dal i 3*. Otázkou pro mě je, proč Nicolas Cage bere podobné béčka/céčka. Jsem přesvědčený, že má na víc. I tady to podle mě zahrál dobře, přesto, že byl naprosto vedlejší postava. Hlavní hvězdou, která tu byla, byla Nicky Whelan. Ta zahrála vše, jak měla a moc se hodila do své role. Naopak Gina Gershon byla opravdu tragická. CO mě rozhodně potěšilo, tak byla malá rolička pro Evu Marii, protože podporuji každou WWE hvězdu do filmových rolí. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Po hodně dlouhé době poměrně koukatelný Cage, i když je tedy nutno podotknout, že Inconceivable není rozhodně jeho film, spíš tu prakticky jen po celou dobu sekunduje ústřední dvojici soupeřek, v podání stále ještě charismatické Gine Gershon a především fakt super zlému koťátku Nicky Whelan, z jejíhož pohledu i mě vážně mrazilo a ta tady tu svojí potvoru fakt vychytala. Takže co se týče hereckého obsazení, v tomto směru prostě tato podívaná dominuje, a nebál bych se ho označit zcela jednoduše za opravdu sexy. Zápletka je jinak ale béčková a tuctová až běda, nicméně díky šikovnému zpracování a docela slušně gradujícímu spádu to tentokrát až tolik nevadí, samozřejmě se tu vyskytují i hlušší a někdy i zbytečný scény, celkově mě to ale i tak vážně bavilo a jediné, co bych v tomto směru chtěl vytknout, je pointa, která je sice nepřekvapivá a předvídatelná už od začátku filmu, což by ovšem až tak nevadilo, ale jaksi mi zde úplně chybělo, jak k oné pointě vlastně došlo??? Pozitivně pak musím každopádně hodnotit ještě momenty napětí, které působily opravdu funkčním dojmem, na druhou stranu taková atmosféra s emocemi, ty byli zas naopak naprosto mimo. Jako celek jde ale o skutečně slušný, i když dost laciný béčko, ale je nenudící, svižný a působivě natočený, takže s radostí klidně nadhodnotím na pěkné, průměrné 3* :-). ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Milionkrat obohrata zapletka o psychopatke, ktora sa votrie do zivota stastnej rodinky. Neprinasa to nic nove. Spracovanie je strasne nezazivne a nudne. Prekvapi len herecke obsadenie, ktore by sa pred rokmi dalo oznacit za hviezdne, ale dnes uz títo herci musia hrat v kdejakej volovine. Takze aspon jednu hviezdicku davam za pekne kozy Nicky Whelan, ale inak je ten film absolutna strata casu. 1/10. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Asi se nedalo moc čekat, že tenhle snímek bude nějak objevný a nový, Nicolas Cage tu vlastně ani nemá hlavní roli, i když ke konci už je na scéně dost, ale film je docela drsně sexy, má svoje dobré momenty a jako thriller na jedno použití funguje. Cagovy jednoduché filmy mě celkem baví a neuráží můj vkus. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Do hlavní role byla obsazena Lindsay Lohan, ta se tím ještě chlubila na filmovém festivalu Sundance. I přes režisérův boj, její účinkováni studio zamítlo. (Fenk)

Reklama

Reklama