Reklama

Reklama

Alici je čtyřicet, má dvě děti, rozešla se s manželem a vrací se zpátky do města, kde se narodila a vyrostla. Zpátky ke kořenům! Doma si chce utřídit myšlenky a začít znovu od začátku. Vždyť život začíná až po čtyřicítce, říká se. Nemůže existovat lepší start než narozeninová party s kamarádkama! „Na svoje narozeniny to vždycky přeženu, utrhnu se ze řetězu..  a pak zpátky do normálu." těší se Alice. S návratem do normálu to ale nebude vůbec žhavé a její život nabere zcela nečekaný směr. Na oslavě potkává tři mladíky, s jedním z nich stráví noc a všem pak nabídne, že u ní mohou chvíli bydlet. Najednou má v domě o dost větší rodinu a také nebezpečně se rozvíjející romantický vztah, snad dokonce lásku. A pak se ve dveřích objeví bývalý manžel s kufrem v ruce. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (161)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Reese 18 let po VNZ (Cruel Intentions) překvapivě pěkná. Když scénáři odpustíte to násilné nalámání příběhu "tak aby to pak dávalo smysl", totiž že párty dopadne že benefits berou všichni, dá se na to koukat. Michael Sheen je spíš jouda a u mě ho zachránilo, že trochu vypadá jak Lexa Pyško, z trojice co ještě ukazuje občanku je nejsympatičtější Jon Rudnitsky (postava George), slizounem pak Pico Alexander. Lola Flanery je velkým příslibem pro budoucnost, tahle holčička bude jednou hodně dobrá herečka. Mít takovej bejvák, tak just dělám airbnb ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Reese je ohnivá koule. Příběh je postavený na naivitě. Pokojový com na několik zasmání. Tři mladí zajíčci se matce samoživitelce starají o děti, uklízí, perou a vaří a v posteli jim stále říká "Ach, co to děláme?". To vše zasazené do tradičních amerických bungalovů, posečených piknikových zahrad a milých lidí v sousedství. Líbila se mi hláška jejích dětí "Proč nemůžeme jíst antidepresiva jako všechny děti a 20 milionů Američanů". ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Český překlad názvu filmu, v divákovi vzbudí očekávání, že se bude jednat o standardní romantiku, ale v tomto případě tomu tak není a vztahy se zde řeší jiným způsobem, než je tomu u podobných filmů zvykem a vlastně to ani moc romantika není. To ale neznamená, že se jedná o špatný film, právě naopak, jen si divák po skončení filmu, nevzpomene, jak vůbec začal. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Reese vo svojej krásnej romantickej polohe aj v štyridsiatke, vo filme aj naživo, no film je taký, že No, počkaj zajac. A nechytá ho vlk, chytá ho Reese. Hoci sa tvári trocha že nechce. A nakoniec to vyšumí aj tak do stratena, lebo záver je neurčitý ako pohlavie B-Complexa. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Komedie. Ale taková ta, co neurazí a dá se na ni koukat. A ten mladej, ten je hezkej. Z toho by jednou mohlo koukat něco jako Hugh Jackman... myslím vzhledově. :-) ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Scenáristický a réžijný debut Hallie Meyers-Shyer je plný zaužívaných postupov a klišé a v podstate bez originality. Takže jediné čo dokáže diváka potešiť je milý a pohodový príbeh, ktorý dokáže vylúdiť úsmev. Slabší priemer. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Kvůli zdejšímu hodnocení filmu jsem se toho trošku bál, ale film měl naprosto překvapil. Nejde totiž o klasickou romantickou komedii plnou klišé, je to naopak něco nového, alespoň do doby, než se objeví Michael Sheen, tam už jisté klišé najdeme. Avšak celkově jde o nový příběh, který se mi hrozně moc líbil. Všichni zúčastnění byli fajn (herci i charaktery postav) a já si ten film opravdu užíval, bylo to takové hezké, ale zároveň ze života. Za mě hezké 4,5*. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

SPOILER! Poté, co mě Reese neskutečně iritovala v Sedmilhářkách, jsem si ji pustil v její typické roli v romantické komedii. Prvních deset minut jsem naříkal, že se zase dívám na to, jak Američani řeší totální kraviny tím nejpříšernějším způsobem. Naštěstí to byl jen nutný úvod, a pak už to docela šlo. A hlavně se mi líbilo, že na závěr nebylo žádné trapné dlouhé tleskání, líbání, objímání, nýbrž divák si musí na tu zásadní otázku, kterou nese název filmu v češtině, odpovědět sám. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Když byla Reese Witherspoon mladší, filmům s ní jsem se vyhýbal, protože mi z nějakého důvodu lezla na nervy, ale v poslední době mě baví prakticky ve všem, kde hraje (podobně to mám i s Jennifer Anistone). Snímek samotný mě bavil hlavně v první půli, později humor vzdal souboj s romantikou a závěr na mě působil přímo naivně. Film mě sice nenaplnil nadšením, ale na druhou stranu to nebyla ani žádná katastrofa. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Taky zvlastny mix dramy, romantiky so stipkou komedie o jednej styridsiatnicke, ktora sa tesne pred roozvodom zapletie s mladikom, ktory sa s dalsimi dvoma kamaratmi snazi presadit u filmu. Linia ohladom filmu mi tam vôbec nesedela a pripadala mi naviac. A ta romanticka linia tiez prilis nefungovala. Reese Witherspoon vyzera v tomto filme dost staro a ten mladik prilis sympaticky nie je. Ani to medzi nimi prilis neiskri. Takze najväcsim plusom bolo, ze tam neboli ziadne trapne sceny, ale vo vysledku to bola velka nuda. 4/10. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Áno, áno. Kríza ( ženského ) stredného veku, klišé ako po daždi ( aspoň, že v závere to uschne ), romantika skôr pre puťky a neprívetivý humor. Je to film, ktorý sem preliezol časom z osemdesiatiek a devädesiatiek, lenže s tým rozdielom, že vtedy to bolo zábavnejšie a dnešná doba se veľmi na trendy minulosti navnadiť nedokáže ( nehodlá ). ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

HBO HD - Někdy i takovýto film, kde se vlastně nic neděje a jenom plyne, potěší. Na Reese se pěkně kouká, příběh je celkem fajn a pokud zvolíte dabing, máte o práci se čtením titulků méně. Takže pokud nejste zrovna naladěni na převratný biják, postačí vám normální film ze života, který se navíc odehrává v krásném domě a oželíte charismatického bombarďáka v hlavní mužské roli, jděte do toho. 60% (with J.) ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Mrzí mě to nízké hodnocení. Je to hodně příjemný film. Reese je nádherná a talentovaná a všechny postavy jsou hrozně sympatické. Milý a úsměvný film. Hezká romantická komedie. A jako romantickou komedii to taky hodnotím a to je rozhodně nadprůměr. 4* ()

Sidonka 

všechny recenze uživatele

Zbytečná komedie, kterou osobně opravdu nemůžu doporučit. Vcelku sympatičtí herci a pěkný dům se zahradou, bazénem a fontánou nemůžou nahradit chybějící obsah, jiskru, lehkost, chybějící děj. Film vede odnikud nikam, měla jsem dojem, že místo 97 minut jsem v kině strávila alespoň 3 hodiny. Nicméně například moje matka, které jsem koupila vstupenku jako jeden z narozenin. dárků se dobře bavila a některé divačky též. Svoje publikum si tato umělá romantika pro ženy zjevně najde, ale já opravdu čekala mnohem lepší oddechovou zábavu na jedno nedělní odpoledne. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americká romantická komedie o tom, že i ve čtyřicítce je možné se zamilovat a prožít si hezký románek, navíc u sebe ubytovat celkem tři mladé muže, kteří mají svůj sen a jdou si za ním. Celé je to tak nereálné, že se mi to prostě moc nelíbilo, nemluvě o tom, že ta komedie se z toho vytratila a film je jen takový, aby nikomu neublížil. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Klasická lehce křečovitá úsměvná červená knihovna s třemi milými kluky. 1) 30letá Hallie Meyers-Shyerová si po několika angažmá (jako dítě) v rodinných filmech asi řekla, že něco podobného spíchne i sama. Napsala si scénář, film zrežírovala, její matka a producentka Nancy zařídila účast Reese Witherspoonové a voilà. 2) Pěkní kluci mě u obrazovky udrželi. Především 26letý půvabný Pico Alexandr (Harry, chce chodit s Alicí), 28letý Jon Rudnitsky (scenárista) a 23letý Nat Wolff (vyzná se v počítačích). ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Kodym mal dakedy takú pesničku v ktorej sa spievalo, Není to láska není to zlo, jenom se nám to nepovedlo ... A presne takýto pocit som mal nie len z tohoto filmu, ale aj z toho, čo sa tam odohrávalo. ... Nie je to zlý film, nepozeralo sa naň zle, len to bolo nielen naivné ale aj hlúpe ... dačo mi to pripomína ()

Reklama

Reklama