Reklama

Reklama

Alici je čtyřicet, má dvě děti, rozešla se s manželem a vrací se zpátky do města, kde se narodila a vyrostla. Zpátky ke kořenům! Doma si chce utřídit myšlenky a začít znovu od začátku. Vždyť život začíná až po čtyřicítce, říká se. Nemůže existovat lepší start než narozeninová party s kamarádkama! „Na svoje narozeniny to vždycky přeženu, utrhnu se ze řetězu..  a pak zpátky do normálu." těší se Alice. S návratem do normálu to ale nebude vůbec žhavé a její život nabere zcela nečekaný směr. Na oslavě potkává tři mladíky, s jedním z nich stráví noc a všem pak nabídne, že u ní mohou chvíli bydlet. Najednou má v domě o dost větší rodinu a také nebezpečně se rozvíjející romantický vztah, snad dokonce lásku. A pak se ve dveřích objeví bývalý manžel s kufrem v ruce. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (160)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Spřátelení(+) a spolubydlení rozvádějící se čtyřicátnice s trojicí mladých, začínajících filmařů v povrchnosti konkuruje lecjakému televiznímu sitcomu, také by se klidně dalo rozepsat do odpoledního rodinného seriálu. Na druhou stranu je nekonfliktním způsobem milé, odpočinkové, vtipné (i když vyloženě komediální zakopávání mu spíš škodí). 50 % ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Je niekoľko tipov komédií. Sú také na ktorých sa zo srdca zasmejete či už kvôli ich stupidite alebo prekvapujúco prepracovanému humoru, potom sú takzvané oddychové komédie, ktoré sú plné pátosu a klišé ale vypnete pri nich mozog a dokonalo zregenerujete ducha a občas sa pristihnete že vám vystrelí kútik od nijakej tej dobre nafingovanej situácie. A tretím druhom sú komédie ktoré nemajú hlavu ani pätu snažia sa to hrať na humor ale príbeh je mätúci absurdný a v konečnom dôsledku vás donútia znenávidieť hlavného hrdinu, spochybniť každé jeho rozhodnutie a uvedomiť si pri záverečných titulkoch že ičlo o absolútne stratený čas a navyše som nasratí aj keď môj pôvodný zámer bol, že si oddýchnem. "Home Again" je práve tent tretí tip, veď ktorá žena so zdravím rozumom si nechá vliezť do bytu troch cudzích mužov a ešte s jedným z nich si urobí aj románik a do toho začne preciťovať lásku aj k svojmu ex ktorého si tiež postí nazad do baráku. Toto všetko sa odohráva v 97 minútovej stopáži tak si viete predstaviť o akú nehoráznu chobotinu ide. 15% ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Neškodná věc, kterou znovu neuvidím. Mladí jsou tu celkem za prudiče, Reese za MILFku, "filmová" omáčka kolem není nezajímavá, ale omezuje se na počáteční entrée a potom už jen sem tam problikne, což si myslím, že byla škoda. Závěr je otravně kompromisní. 50% ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Z Reese je parádní maličká milfka. Ta její dosavadní roztomilost kterou prodávala v některých rolích, se krásně vybarvila. Jinak komedie nekomedie, nějakou bujarou zábavu nečekejte, je to spíš takové mile příjemné . Dobrý casting i dětských rolí, a i ty kluci dobrý, kromě toho hezouna, ten nic moc. Ale zápletka s trojicí scenáristů a herce je dost nesmyslná a nelogické rozhovory fungují spíš jako vata. ()

pavcas 

všechny recenze uživatele

Přesně můj typ romantické komedie, milá, zábavná, odpočinková, sympatický lidi. Čerstvě rozvedená Alice ( roztomilá Reese Witherspoon) se na oslavě svých 40 tin seznámí se třemi mladíky, kteří se právě pokoušejí společně prorazit v Hollywoodu. Jeden jako režisér, druhý herec a třetí scénárista, co právě natočili krátký film, který zaujal pár důležitých lidí. Po afterparty u Alice, kdy se jeden krasavec probudí v její posteli padne nabídka, aby na chvíli zůstali bydlet v jejím zahradním domku pro hosty a protože jejich cesta za slávou teprve začíná a všichni mají hluboko do kapsy, nadšeně souhlasí. Brzy zjistí, že mají s Alicí jako dcerou zesnulého známého režiséra mnoho společných témat a všichni si užívají společných chvil, ačkoli je od sebe dělí víc jak 10 let. Brzy se zapojí do každodenních aktivit s jejími dcerami a pohodovou matkou, ovšem idylka končí ve chvíli, kdy přijíždí bývalý manžel,aby zjistil, proč jeho ex vzala pod svou střechu 3 cizí mlaďochy, jaký maj úmysly a jestli je nějaká šance, tuhle rodinu zachránit a získat zpátky Alice srdce. Jako pohodovej film to byl, neurazil:-) ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Přestože Home Again v rámci žánru nepřináší absolutně nic nového, či ojedinělého, tak já jsem s daným výsledkem velice spokojený a musím ho označit za velmi příjemnou podívanou, za což lze vděčit především vážně sympatickému obsazení, v čele s Reese Witherspoon, kterou normálně vůbec nemusím, zde je ale skutečně více než snesitelná, nezaostávají ale ani všichni tři kluci, stejně tak jako dvě malé děti a samozřejmě i Michael Sheen, u kterého je jen škoda, že nedostal větší prostor. Zápletka pak není nikterak zvláštní, nicméně má spád, nenudí, ovšem celému filmu opravdu zásadně prospívá prostředí, ve kterém se odehrává, tudíž Los Angeles a především postavy jsou vesměs spjatí s filmem, takže toto považuji za opravdu velké oživení. Odpustit v tomto případě dokážu i klasické hollywoodské idealizování americké společnosti, kde opět všichni působí tak obětavě, ochotně a vstřícně, že tomu snad nemohli věřit ani sami tvůrci, stejně tak jako dokážu i přehlídnout, že zde nikterak přesvědčivě nefunguje ani vtipnost, ani romantika, ani dramatičnost, i přesto všechno ale opakuji, zpracování tohoto snímku je natolik sympatické a příjemné, že všechny zmíněné nešvary dokážu tentokrát prostě tolerovat. ()

Daewiik 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně dlouhé a stále se opakující záběry na smějící se lidi u stolu nám jako měly ukázat štěstí, nebo se jim jen nechtěl vymýšlet scénář....? Nejlepší na filmu je úchvatný interiér domu a zahrada hlavní hrdinky. A na Reese se koneckonců taky dívalo dobře, což se ovšem nedalo říci o jejím mladém milenci. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Reese snad nestárne a je pořád kočka jako za doby Pravé blondýny. Dlouho nehrála v nějakém zajímavém filmu, tak jsem byl zvědav. Příběh taková nenáročná klasika. Žena neví co dál, narazí na novou lásku a dostane do života správný směr a vše jde hned líp. Bratrské duo bylo fajn a bavilo, bohužel mladý nápadník mě moc nezaujal. Poštuchování mezi ex a součastným "přítelem" bylo zábavné, jen škoda, že neměli kluci víc prostoru. Celkově je film pěkná nenáročná předvídatelná pohodovka, která pobaví a neurazí. Znova se na to už ale nepodívám. ()

Tessie 

všechny recenze uživatele

Nejvíce na tomto kousku může zaujmout překlad filmu, ten se opět povedl. Asi mi to zůstane v hlavě déle než námět celého filmu, byť byl příjemný a rychle uběhl .. žádnou extra myšlenku však neměl, takový nedělní film. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

potěší oko, neurazí,odreagujete se.Patří do kategorie béčkových pilcherovek.Kupodivu skvělá kamera a výběr exteriérů.Ale to je všechno ()

Sasanka20 

všechny recenze uživatele

Rok 2017 sice ještě nekončí, ale dle mého názoru tento film už letos nic nepřekoná! Tohle je naprostý skvost. Nemohu se dočkat, až si ho dám podruhé. A potřetí. A pak ještě jednou. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Já nevím, ale mně to přišlo naprosto bez nápadu, bez vtipu. Jako neurazí to, ale je to naprosto o ničem a divné- děj nudný, křečovitý, postavy nepropracované...To, že Reese vypadá maximálně na třicet a ne na čtyřicet tomu vlastně vůbec nepomůže a návrat exmanžela je tady zcela mimo. Jediné plus je to, že to není ani násilné ani perverzní. Co chtěl říct autor koncem, jsem vlastně vůbec nepochopil, šlo to úplně mimo mě - prostě taková velká, šťastná (skoro) rodina...40% ()

woodsman 

všechny recenze uživatele

taka trochu romantika ale inak nic moc cudzi 3 ludia pustia si ich do domu do zivota trochu divne Witherspoon neviem preco hrala v tomto paškvile ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Podle mě nebyl tento film špatný, ano, měl chyby, ale který film je nemá? Co bych na něm pochválila? Určitě námět, ten se povedl a měl něco do sebe, stejně tak výběr postav, všichni se k sobě výborně hodili a báječně se doplňovali. Reese ztvárnila svou roli výtečně. Film nepostrádal vtip a místy se objevila i nějaká ta romantická scéna. Co filmu vytknout? Tak těžko říct, určitě mu něco chybělo, postrádal jiskru, šmrnc. A nebylo by od věci trošku rozvinout scénář, přidat víc napjatějších okamžiků, trošku něčeho, co by film rozjasnilo nebo prozářilo. Pokud se však trošku zamyslím, myslím, že se celkem povedl a řadit jej mezi průměr nebudu. Doporučení jen pro ty, kteří se na něj opravdu podívat chtějí. Třeba moje hlavní motivace k dokoukání byla Reese, nevím, jestli bych se na film podívala, kdyby v něm nehrála. ()

cingi.t 

všechny recenze uživatele

Deprimovaná 40čka, ktorá potrebuje troch chlapcov, aby pochopila, že sa má dať rozviesť so svojim manipulatívnym manželom? Toto naozaj nemá ani trošku nádych feminizmu, napriek hlavnej ženskej úlohe. Reese ma sklamala, a to je Wild jedna z mojich srdcoviek. Toto mi toho teda veľa nedalo, až na sladkého Pica Alexandra a skvelého Michaela Sheena, na ktorého sa vždy rada pozriem. 2* ()

Smisek 

všechny recenze uživatele

Nádhera :) Strašně milý film..není třeba se u filmů neustále bát, oddávat se akci, plakat u romantických klišé nebo brečet smíchy u přiblblých vtípků. Home Again (český překlad filmu se v tomhle případě opravdu nepovedl) je úžasný milý film..trošku komedie, trošku drama..v zásadě vás film zavede na hodinu a půl do L.A. plného velmi sympatických postav (zejména herci tomuhle filmu hodně pomohli) a originální zápletky..a zabaví, po celou dobu. O tom přece filmy jsou ne? Rozhodně můžu doporučit návštěvu kina..na ten film brzy zapomenu, ale potěšil velice a rád ho uvidím znovu :) ()

SatyR.film 

všechny recenze uživatele

Tak som sa odhodlal na sladkú kravinu, keďže Reese mám celkom rád. Ale toto nebol film ani pre dospelých, ani pre deti, asi pre nikoho. Tak priblblý scénar je naozaj na pohľadanie. Ako sa mohla Witherspoonka dať na to nahovoriť, alebo asi biologické hodiny tikajú tik tak a veľa na výber už do budúcna nebude... ber alebo neber.... ()

Reklama

Reklama