Reklama

Reklama

Alici je čtyřicet, má dvě děti, rozešla se s manželem a vrací se zpátky do města, kde se narodila a vyrostla. Zpátky ke kořenům! Doma si chce utřídit myšlenky a začít znovu od začátku. Vždyť život začíná až po čtyřicítce, říká se. Nemůže existovat lepší start než narozeninová party s kamarádkama! „Na svoje narozeniny to vždycky přeženu, utrhnu se ze řetězu..  a pak zpátky do normálu." těší se Alice. S návratem do normálu to ale nebude vůbec žhavé a její život nabere zcela nečekaný směr. Na oslavě potkává tři mladíky, s jedním z nich stráví noc a všem pak nabídne, že u ní mohou chvíli bydlet. Najednou má v domě o dost větší rodinu a také nebezpečně se rozvíjející romantický vztah, snad dokonce lásku. A pak se ve dveřích objeví bývalý manžel s kufrem v ruce. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (160)

jasanka 

všechny recenze uživatele

Konecne trochu normalni komedie bez zbrani, hektolitru krve a fekalniho humoru. Mile, odpocinkove, prijemne. Jen me trochu mrzi konec. ()

hazaba 

všechny recenze uživatele

Popravdě jsem od toho čekala trochu víc. Reese Witherspoon má komediální nadání, které zde vůbec neprodala a celý film mi přišel takový unylý/nijaký. Za chvili na to zapomenete, i když v daný moment to není tak špatné. ()

Poirotek 

všechny recenze uživatele

Cítiť z toho Nancy Meyers a možno preto sa to príjemne pozerá, ale nieje to žiadne veľdielo. Znova by som to už neabsolvoval. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

O tom, že aké je to celé reálne, by som radšej tu neotvoril diskusiu. Každopádne je to však slušný príbeh, ktorý je natočený a zahraný tak, aby sa na to pozeralo dobre. Veľmi milé herecké výkony, na čele s R. Witherspoon. Osobné hodnotenie: 78% (***) ()

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Jak se to stalo, že Reese hraje ženské, kterým je 40 let a jsou jakože staré??!! Ale jinak se mi to hodně líbilo. Není to komedie, moc jsem se nenasmála, ale je to super romantické drama. Hlavně ti tři týpci jsou opravdu mooc sladcí :) Pěkně se na ně na všechny koukalo :P Po dlouhé době pěkný nenásilný film, který rozhodně neurazí. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Reese Witherspoon vyzera opat nadherne,ta zena ma v sebe nieco ocarujuce,ale co sa tyka tejto romantickej komedie,celkom fajn,aj ked vela som sa nenasmial,urcite sa mi ovela viac pacila druha polovica filmu,ta bola zaujimavejsia,cize dam styri slabsie hviezdicky,aj ked s prizmurenim oci...:-) ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Z názvu jsem čekala něco úplně jiného. Tohle bylo hlavně hodně nudné, označení za komedii je dost mimo. Tento film se mi z hlavy pomalu vypařuje už teď, pár minut po dodívání. ()

Hpatrik 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus moc přeslazené a romantickou hudbou přeplněné, až zasněné, jako by tvůrci nevěděli kdy přestat. Reese je fajn, ale tady nemá co hrát. Plytký příběh prostě postrádá ambice pro celoveřerní film. Slabší 2. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Ani neviem čo napísať k tomuto filmu. Niet čo chváliť, niet čo haniť - jeden z filmov, ktoré vám ubehnú pred očami a nič po sebe nezanechajú. Taká rutina, čo nemá nič čím by zaujala, ale na druhej strane tiež nesklame. Nadol zaokrúhľujem hlavne preto, lebo fakt by som sa zdráhal ju niekomu doporučiť. 5/10 ()

Primavera 

všechny recenze uživatele

Na komédiu málo vtipné, žiaden bláznivý úlet, pri ktorom sa s nadhľadom rehocete. Na drámu zas prihlúpa myšlienka. Je tu matka s dcérami, exmanžel, traja mladíci, ktorí sa jej postarajú o pokazenú skrinku, webovú stránku, zavezú dieťa do školy a v noci vyprášia matku, kde je pointa? Reese je výborná herečka, ale film ani jej talent ani pekný vzhľad neutiahol. ()

balcazar 

všechny recenze uživatele

Prvá reakcia po skončení filmu (a asi 92x počas neho) bola: Čo je toto za shit? Ale vážne, toto už je nový level romantickej komédie: nie je ani vtipná, a takmer vôbec romantická. Teda, smial som sa, ale skôr na tom, že to je fakt totálna hlúposť a na jazyku som mal otázku: komu niečo takéto vôbec napadne dať do scenára? Jedna hviezda za dvojicu dcér, ktoré film nezachránili, ale boli dosť v pohode a vtipné. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Je rodina důležitější než láska? V Který je ten pravý? rozhodně. A musím se přiznat, že jsem ústřednímu páru tak moc přál, že mě i přes pozitivní a neméně sympatické vyústění trochu rozesmutnilo. I když možná zbytečně. Těchto filmů vznikají ročně desítky ale tenhle má několik skvělých bodů, které ho sice nevynesou z vod příjemné průměrnosti, ale garantuji Vám, že při titulcích Vám bude příjemně a Vaše drahá polovička Vás přetáhne polštářem se slovy "Proč mi pouštíš Thory a podobný blbosti, když můžeme koukat na tak pohodový filmy?". Film má skvělý casting s vyčnívající a krásnější Reese než kdy dřív, spoustu jednoduchýho ale dobrýho humoru a minimum vážnější noty, která v těchto filmech ve 2/3 musí přijít (a obvykle pokazit dojem). Za měsíc sice nebudu možná vědět o čem to bylo, faktEm ale je, že jsem se dobře bavil, a přesně kvůli tomu jsem si to pouštěl. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem spíš brak, ale chtěl jsem se, třeba chvíli, podívat na Reese W. Kupodivu mi nevadilo dívat se do konce. Jen jemně úsměvné a jemně romantické. Prostě příběh o náhodném seskupení lidí, které v životě tvoří náhoda. A samozřejmě musíme počítat s tím, že se to odehrává za velkou louží. Ale vůbec mi to nevadilo. ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Tohle není na tři * ani za Reese. Bez ní by to bylo na hranici koukatelnosti. Film, u kterého za tři dny nebudu vědět, o čem byl. A jak to vlastně skončilo?? Budou spolu v té podivné skupince šťastně žít až do smrti?? ()

E lan 

všechny recenze uživatele

Tak nějak zbytečný film bez zajímavé zápletky, hereckých výkonů a jakéhokoli humoru. Proč? Proč to někdo vůbec točí? ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Jestli Hallie něco zdědila po rodičích, tak maximálně chatu u jezera. Táta s mámou točej strašně příjemný rodinný filmy, který nikdy nezapomenu, ale dcera? Totální propad. ()

Reklama

Reklama