Reklama

Reklama

Alici je čtyřicet, má dvě děti, rozešla se s manželem a vrací se zpátky do města, kde se narodila a vyrostla. Zpátky ke kořenům! Doma si chce utřídit myšlenky a začít znovu od začátku. Vždyť život začíná až po čtyřicítce, říká se. Nemůže existovat lepší start než narozeninová party s kamarádkama! „Na svoje narozeniny to vždycky přeženu, utrhnu se ze řetězu..  a pak zpátky do normálu." těší se Alice. S návratem do normálu to ale nebude vůbec žhavé a její život nabere zcela nečekaný směr. Na oslavě potkává tři mladíky, s jedním z nich stráví noc a všem pak nabídne, že u ní mohou chvíli bydlet. Najednou má v domě o dost větší rodinu a také nebezpečně se rozvíjející romantický vztah, snad dokonce lásku. A pak se ve dveřích objeví bývalý manžel s kufrem v ruce. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (160)

milwaukee 

všechny recenze uživatele

Reese je pořád kočka, ale už bych na to podruhé nešel. Ale na sobotní deštivé odpoledne by takový film stačil. A další plus, v bufáči bylo občerstvení zdarma, jako věrný návštěvník Cinestaru. A to se vyplatí ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Komedie, u který jsem se moc nesmál, páč není čemu. Zápletka vcelku předvídatelná, dialogy o ničem (o hovně) a jediný co mě zaujalo, byl ten starej Poršák bez stěračů.. Ale co bych chtěl, je to prostě jednohubka, zbaštil jsem to, trochu u toho pospal, a je to :-) ()

elimS 

všechny recenze uživatele

25% - komentář 20ti slovy: Nezáživné a po dvou dnech totálně zapomenuto. Ženská, v krizi středního věku, si nabrnkne "zajíčka", no a to je vlastě všechno. Zbytečnost. ()

MaxForValue 

všechny recenze uživatele

Toto nie je Stážista, Prázdniny či akákoľvek z klasických Meyersoviek. Dcéra legendárnej autorky, režisérky, scenáristky a producentky sa vo svojom debutovom celovečerom filme vybrala trochu inou cestou. Má to niečo z Allenovskej roztomilej nostalgie, Meyersovského milostného trojuholníka, ktorý vidíme v pätnásť rokov starej klasike Something's Gotta Give (vtedy Nicholson-Keaton-Reeves, dnes Witherspoon-Sheen-Alexander), no predovšetkým je to dospelejšie, uvedomelejšie. Kto pôjde na tento film ako na klasickú romantickú komédiu, bude možno na konci prekvapený tým, čo videl, pretože ono je to vlastne film o dospievaní ľudí v rôznych vekoch. Tínedžerka riešiaca svoje problémy z úskosťou, mladý muž hľadajúci odpoveď na to, čo znamená byť dospelý a potom Alice (Reese), ktorá sa snaží vymotať z kruhu ex-manžela a mladého milenca. Je to vtipné, je to funkčné, má to adektvátnu pointu. A samozrejme, Reese to tiahne od prvej minúty. Silné 3* ()

mirkath1 

všechny recenze uživatele

Tak teda jediné, co můžu říci je, ze doteď jsem neviděla s Reese žádnou naprostou kravinu až nyní. Příběh o úplném hovně, žádná komedie nic náda. Dokonce mi spíš bylo trapně :( ()

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele

Mám rada tieto oddychové romantické komédie s Reese. V tejto si k sebe domov nasťahuje trojicu chalanov a s jedným zajačikom si niečo začne. Príjemná atmosféra, realistické rozuzlenie. Žiadna veľká dráma, čistá pohodka. ()

Luckyboy 

všechny recenze uživatele

Nejsem (skoro) rozvedená máma se 40 na krku a tak mě film jaksi neoslovil. Jediné, co bylo fajn, bylo sice schématické, ale někdy příjemné spojení věkové rozdílu a divného rodičovského trojúhelníku mezi mámou, malými holkami a odrostlými chlapci, které ale přestalo fungovat v momentě, kdy dorazil přerostlý a přestárlý chlapec. Nechci se rovnou pouštět do hodnocení toho, jak jsou ve filmu vyobrazeni muži, protože jednak je scénáristkou žena a jednak na srovnání účtu nepřesného a nevkusně stereotypního zobrazování zejména žen ve filmech, by se muselo natočit podobných filmů, jako je tento ještě strašlivě moc. A to prosím ne, lepší totiž bude, když se na vyrovnávání příkoří v zobrazování žen ve filmech použije jiná taktika, než točení podprůměrných filmů. ()

Plaque odpad!

všechny recenze uživatele

Poznáš ten pocit, keď robíš čosi, čo by si nemal, aj tvoj vnútorný hlas ti doslova vreští do ucha, že by si to robiť nemal a predsa to vo svojej nadutosti spravíš nehľadiac na nič a nikoho? A potom máš chuť viniť všetkých okolo, nad tebou, pod tebou a aj za tebou, dokonca samotného Boha, že ti nezoslal znamenie... Pritom ti Jeho anjel kričal do ucha - "Nestláčaj, kurva, ten play!" - tak silno, až ti brnela hlava... Tak to sa mi stalo pri tomto filme. Povedal som si, že až tak hrozné to hádam nebude a stlačil prehrávanie. Ale bolo - hotová kataklizma nevkusu. Hodinu a pol sa mi z obrazovky valila lavína sračiek a čerpadlá hovnocucov takmer zhoreli, kým to všetko odčerpali. Moja duša zostane do smrti poznačená a zistenie, že tento film môže dostať aj nejakú hviezdu a dokonca má aj svoj päťčlenný fanklub mi nedovolia spať. Začínam sa skutočne obávať o budúcnosť ľudstva... ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Až priveľmi priemerná romantická komédia na to, že hlavný prím v nej hrá Reese Witherspoon. Mám rád komédie s ňou, ale túto nepovažujem za veľmi vydarenú. Dejová linka ozaj prázdna a okolo toho prázdna ešte ďalšia tuctová vata. V rámci žánru fajn oddychovka, ale na mnohých miestach deravá a nudná ničím nevybočujúca z obohraného priemeru. 50 % ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Reese nám trochu stárne, ale pořád je to krásná baba. Tentokrát se obklopila mladými zajíčky, kteří její věk jen zdůrazňují. A to není dobré. Navíc je scénář vlastně o ničem, takže ani jako oddychový lehký filmeček na nedělní odpoledne to neobstojí. A to je škoda. Stačila jen trochu obyčejného života, trochu jiskření. Takhle je to nekonečná zbytečnost. ()

Grázl83 

všechny recenze uživatele

Je to zbytecny film, ale narozdil od velke rady jinych filmu je to koukatelny a ja se nenudil. Reese je jedna z nejlepsich MILFek Hollywoodu. ()

Kohutik 

všechny recenze uživatele

Pohodová romantická komédia s viacerými vtipnými scénami. Mnohé takéto filmy bývajú len takou jednohubkou na jediné pozretie, pri tomto filme určite v budúcnosti neodmietnem repete. ()

mstychov 

všechny recenze uživatele

Miluju Reese jako herecku a tadle role ji vazne sedla. Cely pribeh je zajimavy a i se u nej pobavite. Konec takovy neurcity, ale ani mi to nijak nevadilo. Rekla bych, ze je to oddechova, rodinna, romanticka komedie na dlouhe destive vecery! ;) Za me dobry. ()

Reklama

Reklama