Reklama

Reklama

Alici je čtyřicet, má dvě děti, rozešla se s manželem a vrací se zpátky do města, kde se narodila a vyrostla. Zpátky ke kořenům! Doma si chce utřídit myšlenky a začít znovu od začátku. Vždyť život začíná až po čtyřicítce, říká se. Nemůže existovat lepší start než narozeninová party s kamarádkama! „Na svoje narozeniny to vždycky přeženu, utrhnu se ze řetězu..  a pak zpátky do normálu." těší se Alice. S návratem do normálu to ale nebude vůbec žhavé a její život nabere zcela nečekaný směr. Na oslavě potkává tři mladíky, s jedním z nich stráví noc a všem pak nabídne, že u ní mohou chvíli bydlet. Najednou má v domě o dost větší rodinu a také nebezpečně se rozvíjející romantický vztah, snad dokonce lásku. A pak se ve dveřích objeví bývalý manžel s kufrem v ruce. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (160)

bonovox 

všechny recenze uživatele

Reese strieda kvalitné projekty s priemernými a toto je žiaľ druhý prípad. Absolútne nudná záležitosť natočená bez iskry a nápadu. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 6/10 ... Vizuální stránka: 7/10 ... Soundtrack: 6/10 ... Didaktický potenciál: 5/10 ... Celkový dojem: 6/10. ()

luboss822 

všechny recenze uživatele

Film je z môjho pohľadu, resp. jeho hodnotenia trošku nadhodnotení, pretože vždy vo filme ocením určitú dávku originality, ktorá tu bola. Myslím, že by bol z tohoto filmu veľmi podarený seriál (matka s dcérami, exmanžel + 3 chlapíci bývajúci v hosťovskom dome, čo sa predsa môže pokaziť). Reese výborná ako vždy, dalo sa na tom miestami aj zasmiať a rozhodne to bolo niečo iné než zvyšok filmov takéhoto typu. ()

Gyl 

všechny recenze uživatele

Možná by to bylo slabé i kdybych si to pustil doma a žehlil u toho kapesníky. V kině to bylo prostě ubohé! V údajně romantické komedii se pořád jen tlachalo o něčem, co divák ani neviděl, emoce na nule, romantika taky na nule, do toho nějaký jakoby divný polyamory vztah 5 dospělých a 2 dětí. Jak je jich hodně, tak vlastně není prostor jít do hloubky ani v jednom vztahu a všechno je jen povrchní. Nejlepší scéna je asi, když Alice emotivně ječí na nějakou ženskou něco o psovi, který v tom filmu vůbec nebyl. A nebyl v něm, protože umřel a na konci titulků se dočtete, že film je věnován tomu čoklovi a je tam jeho fotka. Je to film pro psa :) ()

amalia 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddechovka, příjemné odpoledne v kině, film splnil relax, který jsem od něj očekávala...na Reese se hezky kouká a na chlapce se taky. ()

teckax 

všechny recenze uživatele

Jejdamane, kdo tady čekal něco uměleckého nebo snad intelektualniho se musel zbláznit. Lehký a jednoduchý jako šlehačka na jahodách. Účel to splnilo na jedničku. Dobrá práce. ()

JB001 

všechny recenze uživatele

Pustil jsem si to jen ze zvědavosti, že se jedná o nový film s Reece Witherspoon, ale nelituji. Určitě lepší než "Pravá blondýnka". Výborná oddechová záležitost, která dojme k slzám ()

NeverEver 

všechny recenze uživatele

Takhle, na tento film jdete uz nejakym typickym ocekavanim - romanticka komedie s Reese - ta ma proste svoje specifika - a tech se mi dostalo. Odchazela jsem z kina spokojena, ubrecena, vysmata a u nekolik scen me az bodlo u srdce (mela jsem pocit ze nekdo odposlouchava nase "babske dychanky"). Nelze cekat zadny moudra, zadne umeni, zadny presah, jen prijemnou zenskou zabavu, kterou ocenite s partou kamaradek a posleze se muzete otevrit nad skenkou prosseca. Brat na tenhle film chlapa je hole silenstvi. Davam 4**** a uz se tesim na dalsi Reese pocin. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Nudnější neromantická nekomedie s docela nedramatickou nezáživnou linkou. Reese je pořád božská kočka, ale to pořád nestačí. Český název distributora je zavádějící, protože film rozhodně není o hledání toho pravého a už vůbec ne o nějakém rozhodování mezi více milenci. ()

orangee 

všechny recenze uživatele

Komediální pohodička zaměřená na rozpadlou rodinu a tomu, co v ní skutečně chybí. Kamarád, přítel, hospodář, poradce, ochranitel, syn či milenec? Nebo všichni dohromady v několika lidech? ()

kekebreke 

všechny recenze uživatele

Na film jsem musel. Manželka měla narozeniny, tak jsem ji udělal kvůli. Vyložená blbost to nebyla, ale extra zážitek také ne. Trošku nudná komedie s milou, časem opravdu již ošlehanou Whitherspoonovou. Jako rozvedenou jsem ji nějak nepochopil, jak často komunikovala se svým bývalým a očekávala jeho příjezd. Nevadí, možná jsem chvilku zaklimbal. Už se těším, až budu mít narozeniny já, manželce předvedu, na co jít do kina... ()

macherano 

všechny recenze uživatele

Skoda toho taka dobra herecka a tak sa s toho dalo vytazit Sexi 40 bola lepsia malo to byt nieco s nadpriemeru a to sa zial nekona na velku skodu plus rozpacity zaver ()

Lasllye 

všechny recenze uživatele

Pohádka. Tři mladí kluci, kteří mají slibně rozjetou kariéru, a zrovna mají zájem o sice dobře vyhlížející čtyřicítku a její dvě děti. Ochotně pomáhají, hlídají a očividně nemají svoje životy... Není to úplně propadák, ale dvakrát to vidět nepotřebuju. A občas byla i sranda ()

Reklama

Reklama