Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(18)

Obsahy(1)

1. květen roku 1945. Sovětská armáda vstupuje do Berlína a kapitulace Německa je na dosah. Skupinka nacistických oficírů plánuje využít berlínského krveprolití jako ideální čas k provedení tajemného rituálu, který má za cíl vzkřísit Řád 13 kopí. Dle legendy se jedná o lidi s nadpřirozenými schopnostmi, jejichž příchod má předurčovat zkázu celého světa. I po několika letech nikdo netuší, jestli byl rituál úspěšný a i ti, kteří o rituálu věděli, postupem času stářím zemřeli.
Děj se přesouvá do přítomnosti města Suwahary a sleduje postavu Rena Fujiiho. Posledních 20 dnů tráví v nemocnici kvůli rvačce se svým kamarádem Shirouem. Jedna věc ho ale znepokojuje: Každou noc se mu zdá sen o gilotinách, vrazích a černých rytířích, kteří se právě tyto vrahy snaží dopadnout. (Scalpelexis)

(více)

Recenze (1)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Prý to někdo již překřtil na Akame ga Hitler... Proč zrovna takový název? Asi proto, že to má spousty soubojů, prostoduché akce, lidé tady také umírají a je tu řád třinácti nadlidí, jejichž původ se dá vystopovat (alespoň podle obsahu) až do třetí říše. Vše je hráno na efekt, kdy jde hlavně o to šokovat a upoutat impozantními souboji a nečekanými zvraty. No jo, ale to co se děje v Akame ga Kill jsem chápal, také to mělo atmosféru a úmrtí postav mě vždy nějak zasáhla. Tady atmosféra naprosto chybí, příběh je podivným nesmyslem, který moje hlava nepobírá, i když jsem se snažil soustředit a k postávám jsem si ani v polovině série nevypracoval nějaký vztah. Takže končím po šestém díle, protože na to co má společného svastika, gilotina a třeba deja vu jsem nepřišel a asi to ani dál zjišťovat nechci. Malá rada na závěr - pokud chcete spoustu akce, napínavých soubojů, mnoho bizarních situací a spousty zabíjení nácků ve vysoké kvalitě, pak si radši pořiďte nového Wolfensteina a na tohle anime zapomeňte... Drop po 6. díle a 3/10 ()

Reklama

Reklama