Reklama

Reklama

Hrdina Max 2: Chlupatý bodyguard

  • USA Max 2: White House Hero (více)

Obsahy(1)

TJ Bennett si špatně zvyká na nový domov. Jeho otec se stal prezidentem USA a jemu chybí bývalí kamarádi a spolužáci. Vše se změní, když do ochranky přibude psí agent Max, kterého si chlapec zamiluje, a když na oficiální návštěvu přijede ruský prezident s dcerou Alex... TJ Bennet se právě přestěhoval se svou matkou a otcem, nově zvoleným prezidentem USA, do Bílého domu a všude s ním chodí ochranka. TJ byl do nedávna normální kluk, který měl kamarády, kteří mu v novém bydlišti i ve škole chybí. Jediný s kým si chodí TJ popovídat je šéfkuchař Coop, který má pro TJe vždy něco dobrého. Když je do služby povolán psí agent Max, má konečně TJ v Maxovi kamaráda a navíc díky Maxovi se skamarádí i s některými spolužáky ve škole natolik, že je pozván na večírek. TJ na večírek nemůže, protože TJeův otec očekává příjezd ruského prezidenta Vladimíra Bragova s dcerou Alexou a TJ musí dělat společnost Alexe. Když se Alexa dozví o večírku, navrhne útěk a TJ s Alexou uprchnou oknem. Naštěstí se po jejich stopě vydá i Max, který zabrání únosu TJe maskovaným mužům, přičemž jednoho pokoše na kotníku. TJ podezírá lidi z ruské delegace, neboť únosci mluvili rusky i anglicky, ale jeho otec a této spekulaci nechce ani slyšet. Další den se oba prezidenti s ochrankou a rodinou přesunou na venkovské zabezpečené sídlo, kde TJ, společně s Alexou pokračují v pátrání po záškodnících, kteří chtějí narušit jednání o spolupráci obou zemí. TJ s Alexou podezírají Olgu, pak zase agenta Thorna, který je šéfem ochranky a vždy se při svém pátrání dostanou do potíží, což se nelíbí ani jednomu z prezidentů.  TJeův otec vyhoví agentu Thornovi a odejme TJovi Maxe, protože Max přestává být platným členem ochranky, když se stále pohybuje jen u TJe... (TV Prima)

(více)

Recenze (6)

silentname 

všechny recenze uživatele

Zbytočný sequel k filmu, ktorý mohol byť oveľa viac. Pokiaľ si pamätáte moje hodnotenie k filmu "Max" povedal som, že z toho mali tvorcovia urobiť reálnu drámu a miesto toho to chceli skombinovať s rodinným filmom. A to skutočne hralo v neprospech filmu. A tak sa to rozhodli v pokračovaní zmeniť. Urobiť absolútne rodinný film. A nemôžem tomu uveriť, ale asi sa mi tento film prekvapivo páči viac než jeho predchodca. Alebo... poviem to takto - Prvý film je lepší. Má lepšie spracovaný príbeh, jeho dramatické momenty sú dobre spracované a hlavne puto medzi chlapcom a psom je dobre spracované. Plus tam dobre hrá aj fakt, že Max stratil svojho pána a Justin stratil brata. A obaja sa skrz jeden druhého vyrovnávajú cez to. To funguje dobre. Lenže potom do toho ešte zapracovali aj scénky, ktoré by sa hodili skôr do rodinného filmu, ktorý je určený pre decká. Ako fakt, že tam je padoch, ktorý všetko spôsobil, ako fakt, že bude na deckách, aby všetko odhalili a kopec ďalších klišé. A to ho stiahlo dole. Tento film sa naopak ani nesnaží urobiť ho seriózne. Proste rovno do toho napchali všetky klišé z rodinných filmov, len do toho opäť chceli dať Maxa. A nemusí to mať akékoľvek spojenie s predošlým filmom. A čuduj sa svete, keď sa film nesnaží byť dve veci naraz, zrazu to má aspoň nejaký dej (síce absolútne predvídateľný), no z filmu sa zrazu stala zábava. Alebo aspoň pre mňa. Neviem. Keď sledujem príbeh z Bieleho Domu (aj keď v ňom moc nebudeme) o chalanovi, ktorý nechcel byť prvým synom, zrazu mám pocit, že tu využili všetko čo mohli. Je to hlúpe a je to absolútne predvídateľné, no v rámci filmu ako celku som od neho nemal ani čo očakávať. A keď od neho človek nič neočakáva, nebude sklamaný. Decká sú okey. Dospelí podľa mňa nič moc, no pes čo tu hrá Maxa je podľa mňa veľmi dobrý. Dokonca asi opäť ako minule najlepším elementom filmu. Nepozriem si to znovu, no narozdiel od prvého filmu ma nemrzí, že sa to rozhodlo ísť touto cestou. Pretože to ani náhodou nemohli spracovať lepšie, než to spracovali. A zázračne sa z toho stáva podľa mňa film, ktorý ma bavil viac. Ale stojí za to si ho pozrieť? To si nemyslím. Hodnotenie: C ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Klasické videopokračovanie, ktoré parazituje na mene svojho slávnejšieho predchodcu s ktorým nemá prakticky nič spoločné. Akurát sa tu spomenie, že tu je ten istý pes ako v jednotke, ale to je fakt hovadina. Žáner sa zmenil na rodinnú komédiu cielenú hlavne na deti. Aspoň že tu nikto do ničoho nezakopáva alebo bezdôvodne nepadá na zem. To je asi jediný klad tohto filmu. Zápletka je predvídateľná. Postavy predstavujú obohraté stereotypy. Je to fakt určené pre najmenších. Malé deti pri tom asi nezdochnú od nudy, ale dospeláci určite. 3/10. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Syn amerického prezidenta si představoval svůj školní život trochu jinak. Ale ještě že mají na hlídání nejen lidské bodyguardy, ale také jednoho hodně speciálního psa. Hledat v tom pokračování série nemá smysl, prostě jen další příběh se psem, který nehýří originalitou, ale můžete se u nějaké scény trochu usmát. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Jak cez kopirák s jednotkou, len namiesto mexikáncov zapojili rusákov. Ten pes ale nemá limit. Takže v skutku príjemná, rodinná, priehľadná blbina na sobotné dopoludnie v telke. 1 z 5 ()

Reklama

Reklama