Reklama

Reklama

Vlastní (ne)cestou

(seriál)
  • Jižní Korea Ssam maiwei (více)

VOD (1)

Epizody(16)

Bývalý šampion v taekwondu a pracovnice na informační přepážce si touží splnit své sny ve světě, který s obyčejnými lidmi nezachází příliš laskavě. (Netflix)

Recenze (6)

jarah 

všechny recenze uživatele

Na tento príbeh sa dobre pozeralo. Jednoduchý, neprepálený dej s komplikovanou romantickou linkou, bravúrne zvládnutý po hereckej stránke. Príjemne ma počas víkendu zabavil, ale pri hodnotení som si položila otázku, či by som si ho chcela po čase pozrieť znova a vtedy zhasla jedna hviezdička. ()

Meeryan 

všechny recenze uživatele

Bojové scény mě moc bavily, škoda, že jich bylo strašně málo. Je vidět, že seriál je nízkonákladový... Park Seo Joon jako bojovník byl perfektní... jen WTF, když dočasně ohluchl, nevím co tím scenárista chtěli vyjádřit - když někdo ohluchne tak svět naprosto zmizí, jo? Ji Won tu byla trošku trapná...další postavy nebudu vůbec komentovat.... Nejlepší role Ji Won byla v Descendants of the Sun... ()

Stifmeister 

všechny recenze uživatele

///   Přesně takovéto jsem to očekával, když jsem si poprvé toto drama pustil. Milé, hezké, pohodové, děj se zbytečně neprotahoval, ne vše se vždy jen točilo kolem obou párů. MMA příběh hlavního protagonisty byl taky skvělý, to samé platí pro druhý pár, podvádění a opětovné nalezení cesty zpět k sobě. Užil jsem si to, škoda, že víc takových dramat nevychází častěji. |8/10| ()

mark.benford 

všechny recenze uživatele

Fight for My Way bola pre mňa osobne príjemná oddychovka. Je to v zásade jednoduchý príbeh o mladých ľuďoch, ktorí sa snažia nájsť si svoje miesto na svete a splniť niektoré sny, pričom nájdu aj jeden druhého. Na ústrednú dvojicu sa mi dobre pozeralo. Kim Ji-Won sa mi veľmi páčila v Descendants of the Sun, preto som rada, že som ju pomerne skoro mala možnosť uvidieť znovu. Seriál som však začala pozerať hlavne kvôli Park Seo-Joonovi, ktorý ma takisto nesklamal. Rovnako ma bavila aj línia vzťahu hlavných vedľajších postáv, ak nie dokonca viac. ()

Asanoth 

všechny recenze uživatele

Pro mě spíše zklamání. Dějová linka o pohádce nesportovce žeroucího na kila bramborové lupínky a zároveň z ničeho nic konkurujícímu profesionálním zápasníkům je iritující. Hlavní pár se k sobě moc nehodí a zejména Dong Man se chová naprosto nesmyslně. Mnohem víc mě bavil příběh Joo Mana a Sul Hee: Sympatičtější hrdinové a jejich uvěřitelné problémy ze skutečného světa. Kamélie se povedla Lim Sang Choon mnohem víc. ()

Reklama

Reklama