Reklama

Reklama

Co dokáže lež

(TV film)
  • angličtina The Power of Lies (festivalový název)

Obsahy(1)

Kdo stojí za nepravdivými informacemi v médiích a především na konspiračních webech? Dokumentární film o informační válce a vlivu dezinformací v České republice. Koprodukční dokument České televize a ARTE analyzuje podobu informační války a vliv dezinformací v České republice. Snaží se zjistit, kdo stojí za nepravdivými zprávami, které se šíří především na sociálních sítích a na takzvaných konspiračních webech. Autoři také hledali odpověď na otázku, do jaké míry jsou šířené zprávy, příběhy a emoce součástí ruské propagandy a jakou roli v tom hrají čeští občané, kteří jsou z nejrůznějších důvodů nespokojení s vývojem v zemi po roce 1989. V dokumentu účinkují respektované osobnosti z České republiky i zahraničí, které se tématu dlouhodobě věnují. Režisér Tomáš Kudrna se svým týmem natáčel v České republice, Velké Británii, Holandsku a Rusku. (Česká televize)

(více)

Diskuze

Pacas

Pacas (hodnocení, recenze)

Zeck

A jeden vymaštěnej debil co nálepkuje a jako správný bolševik, pardon demokrat neuznává jiný názor a ostatní nazývá komunisty. Tvůj fotr mával v 68 okupantům a ty budeš lidi s jiným názorem nazývat komunisty? V tom případě si myslím že jsi totální píča, vymrdanej kokot a bývalej estébák, co ty na to? To mě jen tak napadlo jen tak podle toho co za sračky si zde napsal, soudruhu!

Bloodyn

Bloodyn (hodnocení, recenze)

Vždyť to je výtvor ČT (Čistka Trakčníku) a to jsou známí pravdoláskaři!! Přece by nám nekecali.. HEJ LIDI CO S VAMA JE!! Jste všici komouši prorusácký a platí vás Putler!! UAUA.. V kavárně bude perná diskuse!!

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

Dva otevření komunisti tomu dali odpad, takže to značí, že to bude velmi relevantní. Ihned stahuji, jakmile kvičí komouši, jde o známku dobře odvedené práce.

na příspěvěk reagoval Pacas

Vladajsoucna

Vladajsoucna (hodnocení, recenze)

Tupá jednostranná propaganda o tupé jednostranné propagandě. Samozřejmě o té východní, ta západní přece neexistuje. I za dezinformace o zbraních hromadného ničení v Iráku může všemocný padouch Putin.

Reklama

Reklama