Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Aby všechno prodali, udělají arogantní obchodník Vincent Swan a jeho bezohledný tým cokoliv – a poctivost musí jít stranou. (Netflix)

Recenze (8)

novoten 

všechny recenze uživatele

1. série - 60% - Pilot mě svou svěží formou téměř až zaskočil. Dějem, humorem, hereckou renesancí Eda Westwicka. Tomu jdou oni namyšlení frajírci, kteří až příliš pozdě dohlédnou za svoje činy, přímo dokonale. Jenže zatímco v kůži Chucka Basse jsem ho v dobách Gossip Girl měl tuze rád, protože se jeho špatné stránky daly pochopit, tady je jeho Vincent Swan vážně jen k naštvání. On totiž oním sebejistým blbem být chce, všechno dělá špatně a cítí se (byť pořád v rámci komedie) uražen, že po něm někdo chce daně, věrnost nebo běžnou práci. Všechno jsem to dokázal alespoň trochu odpustit, dokud nebylo opisování od Vlka z Wall Street až příliš. To pak dokáue přesně předvídat, co se stane na začátku i konci příští epizody a v kombinaci s přitroublostí obou Swanových kolegů není z těchto oken Zlato bílé ani žádné jiné. 2. série - 60% - Chlapi jsou v tomhle světě pořád za zvířata, hlupáky nebo trouby, co umí myslet jen jedním orgánem, zatímco manželky, partnerky nebo kolegyně jsou za chytré horákyně, co si umí v každé situaci poradit a vyhrát snad každou hádku, i když zrovna vůbec nejsou v právu. Takže co se týče uvěřitelnosti vše v pořádku. Škoda, že když se přidalo na tempu a i ze zdánlivě banálních situací dokáže scénář vykouzlit sérií (občas poněkud banálních, jindy příjemně kousavých) gagů, nepřidalo se i na smysluplnosti celého příběhu, který směskou gangsterů, bizarních vedlejších postav a tajných spolků překračuje hranici toho, co dokážu na přisprostlém předměstí snést. Nehledě na to, že jedinou postavou, které mohu / chci fandit, je nově příchozí Joanne v podání čarokrásné Rachel Shenton. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Buckley u Nortona vykládal, že o tomhle námětu poprvý od Beesleyho slyšel před deseti lety, takže se na to pěkně prášilo. Anebo se to piplalo, až z toho jsou o něco lepší Inbetweeners. Ed Westwick si našel snad jedinou roli, kde je jeho nesnesitelná slizkost snesitelná, ba přímo žádoucí. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Pohodová oddechovka, která si na nic nehraje a bombarduje nás stylovým vizuálem a nenáročným humorem ve svižném tempu. Nepřináší nic nového, ale obsazení je skvělé a pošťuchování mezi hlavní partou funguje na jedničku a je vitálním jádrem seriálu. ()

lukasch 

všechny recenze uživatele

Už to není takové hovadské jako Inbetweeners. Napsal to a natočil stejný člověk a Buckley s Thomasem hrají postavy, které by mohly být klidně o deset let staršími verzemi těch, které hráli dříve. Ono bílé zlato z názvu není kokeš, ale plastová okna. :) ()

Reklama

Reklama