Reklama

Reklama

V šestnácti není snadné přiznat sobě a natož svému okolí, že jste gay. Simon Spier (Nick Robinson) začne po e-mailech flirtovat s neznámým spolužákem, který si říká Blue. Ale když se nešťastnou náhodou jejich korespondence dostane do cizích rukou, hrozí jim odhalení. Simona totiž začne vydírat jeho sociálně trochu podivný, ale jinak velmi sebejistý spolužák Martin (Logan Miller). Ten věří, že by mu Simon mohl domluvit rande s krásnou Abby (Alexandra Shipp). A pokud mu nepomůže… tak se jeho sexuální orientace stane věcí veřejnou. A co hůř, zveřejní i to, kdo se skrývá pod přezdívkou Blue. Simon se dostává do úzkých. Musí najít způsob, jak se z toho dostat dříve, než k tomu bude donucen. (CinemArt)

(více)

Recenze (307)

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Velmi pekny film o vztahoch,citoch,laske,orientacii,priatelstve a tak dalej,jednoducho je to zivot,lebo ten pise aj taketo pribehy,ktore cloveka prinutia zamyslat sa nad roznymi vecami a myslim,ze aj pomahaju inym a Nick Robinson to zahral perfektne...:-) ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Vesele o neveselé existenci středoškolské. Duhová pohádka, kterak se mladý princ se svou sexuální orientací vypořádat musel…..vše pozitivní, vše nekonfliktní, vše happy jak dva grepy. Rodina, kamarádí, učitelé, spolužáci, gayové….nulová hodnota výpovědi….spíš takový naivní mainstreamek pro děti a těhotné ženy. Každopádně co se týče problematiky menšinové sexuální orientace teenagerů, tak asi milionkrát lepší, než například Another Gay Movie….to už bych znovu nerozdýchal. ()

joker30 

všechny recenze uživatele

V podstate je to taká klasická romantikuš komédia v štýle nepobozkaná, šmrncnutá láskou cez internet a s atmosferou nedávneho Monster. Čiže taký klasický milý priemer, ale hviezdičku pridám za fakt, že aj queer komunita dospela do doby, kedy si v pohode príde na takýto žáner, čo je od dôb filmov ako Philadelphia, Zlá výchova, Brokeback mountain, či iné gay filmy, kde boli vždy v zobrazení okraja spoločnosti, značný spoločenský posun. 75% ()

Dm1tr1j 

všechny recenze uživatele

Hraničiace s odpadom. Nie preto, že ukazuju buzerantov ale pre tie dementné reakcie. Predvidateľný charakter hlavnej postavy a neskutočne nudné dialogy. Je to ako pozerať sa na kopu hovien ako z nej uniká metán. ()

Critic 

všechny recenze uživatele

Žijeme v krátkém historickém období, kdy filmy oslavující homosexualitu již nejsou tabu, ale zatím nejsou mimo, protože už by to nikoho nezajímalo. Kromě toho, že film zapadá do dnešní atmosféry hystericky propagované rovnosti pohlaví, sexualních orientací a nevím čeho všeho, tento film nemá absolutně co nabídnout, je to prostě homosexualní kýč. Zavěrečná scéna kde celá střední škola tleská, že konečně Simon zažil svůj první polibek na Ruském kole, je míň uvěřitelná než Pacific Rim. ()

akvidzerp 

všechny recenze uživatele

"I'm not a casual type of person" Milej film s vybornym obsazenim. Je mi na chvili zase sedmnact a usmivam se jeste ted. 4,5* ()

UniqueNett 

všechny recenze uživatele

Udivuje mě, že je homosexualita ještě někomu k smíchu. Že se v roce 2018 ještě pořád najdou lidi, kteří z toho udělají aféru a událost roku. Každopádně příběh byl skvělej, Nick Robinson je neskutečně sympatickej a na roli Simona jako stvořenej. Kamarádi.. jako dobrý, ale nejsou náhodou kamarádi od toho, aby se vzájemně podpořili? Závěr byl pro mě překvapením, ale zároveň jsem si ho přesně takhle přála. Hezký, moc hezký! ()

tomik99 

všechny recenze uživatele

Původně jsem čekal o dost horší film, protože mám bohaté zkušenosti s režisérem Gregem Berlantim, gayem, který zkrátka ve svých dílech někdy tlačí až příliš na pilu a chce ve svých snímcích či seriálech úmyslně představit nějaké homosexuály či jiné „utlačované“ skupiny na místo toho, aby se pořádně věnoval příběhu. Pokud někteří znají komiksové seriály ze stanice CW, jistě vědí, o čem mluvím. Byl jsem celkem překvapený, jak to Berlanti podchytil tady. Zkrátka ukazuje, jak je pro mladého teenagera těžké přijít se svým přiznáním, svěřit se kamarádům, rodině, celé společnosti. Také mě překvapil herec Keiynan Lonsdale, který umí překvapivě (průměrně) hrát, v seriálech, ve kterých jsem ho viděl já, tam se to o něm bohužel říci nedá. Snímek nebyl vůbec špatný, rychle uběhl, zřejmě splnil své poselství, které měl nést. To bylo asi zkrátka pro mě všechno. Za mě průměr. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Filmy s "teplou" tématikou jsem nikdy nevyhledával, ale tenhle mě docela zaujal svym námětem a nakonec i mírou "stravitelnosti" (s fyzickym kontaktem se to moc nepřehání a z teploušů se zbytečně nedělaj nebohý oběti homofobně naladěný společnosti). Komediální složka za mě uplně nefungovala (zasmál jsem se fakt jen párkrát), podstatně lepší už byla dramatická dějová linka. Ocenil jsem taky, na poměry americkýho teen bijáku, civilně až komorně pojatej scénář. Za casting, dramatickou část a zajímavou astmosféru třetí hvězda. ()

mancer 

všechny recenze uživatele

Paráda.. až na to, že mi ten koniec zlomil srdce. Celý čas som totiž tajne dúfala, že Blue bude ten sladký blonďáčik z '13 Reasons Why' :( ()

dalziel 

všechny recenze uživatele

Na môj vkus až priveľmi homo,ale zvládol som to.Tieto teenage love movies stoja za hovno všetky, či sú take či hentaké.Slovami chalanov zo South Parku: Teplý,teplý,teplý ,naprosto. ()

groman 

všechny recenze uživatele

Těžko se vžít do role pro někoho, kdo si neprošel stejným osudem. Avšak povedené podání této problematiky...a trochu té mezirasové lásky také nechybělo. ()

tranquill 

všechny recenze uživatele

"Jo, je tak hezkej, tak hezkej, jako kombinace Ježíše a čokolády!" Svěží teenagerská komedie o toleranci. "Jsi to ty?.. Jsem to já..." ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Príjemný príbeh o nachádzaní seba samého a otázke homosexuality mladých ľudí. Na môj vkus bol ten koniec dosť presladený a zidealizovaný, ale fajn, treba veriť aj na takéto konce a je pravda, že niekedy to výjde až takto perfektne (ale to skoro v každom americkom romantickom filme). Keďže ide opäť o romantiku mladých ľudí a rovnako ako v prípade Every Day, ktorý som videl pred týmto, o trochu netradičnejší príbeh, porovnám to s ním. Love, Simon je vyváženejší, možno aj trochu zábavnejší, ale nie je taký originálny a ten koniec bol skutočne presladený. Preto dávam rovnaké hodnotenie 7,3/10. ()

dudo0606 

všechny recenze uživatele

Spracovanie, postavy, príbeh, atmosféra, herecké obsadenie ... všetko super ... dosť sa mi tento film páčil, ale tá prílišná zbytočná teatrálnosť v jednej z končiacich scén mi veľmi veľmi veľmi vadila. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Trochu jiný film. Myslím tím fakt, že většina těchto filmů se zaobírá časovým úsekem, kdy si to gay začne uvědomovat. Simon tohle už ale dávno ví, má skvělou rodinu, přátelé a zdánlivě dokonalý život. Jen s jedním tajemstvím.. Trochu mi ale postupem času vadila ta sluníčkavost. Dokonalý prostředí, dokonalý lidi, kde vlastně i ten záporák není záporák, prostředí, které gaye bere mezi sebe, tak kde je vlastně problém? Na to nám vlastně ani nikdo moc neodpoví. Po 20 minutách Vám bude jasný, jak ten film skončí, protože na smutný konce se tady prostě nehraje. Naštěstí je Nick Robinson celkem fajn a jeho nenucený výkon mi tady sedí. Na rozdíl třeba od tragický Jen Garner, kterou herecky strčí do kapsy i věčně brečící Josh Duhamel. Kvůli tý pohodě ale přimhouřím oči, ta pohoda Vás dobře naladí. ()

balcazar 

všechny recenze uživatele

Taký obyčajný film o zaujímavej téme. Ani neviem, čo tomu vlastne chýbalo, či iný štýl spracovania alebo čo, no nemám pocit, že film z námetu vyžmýkal maximum. Neurazilo, niektoré veci podarené, iné vyslovene odveci. ()

zapalik 

všechny recenze uživatele

Bylo by to asi na to příjemný tři hvězdy, ale Simon je těžkej sympaťák a vyděrač vlastně taky. A pan ředitel z VEEP je božsky otravnej. Prostě pohoda, u který se ani homofobům nebude dělat blivno. A btw: jen mi to připomněla, že si mladý LGBT puberťáci i v dnešní době sahají na život. Příšerný. :-( ()

pirulka 

všechny recenze uživatele

Snímka má pekný odkaz, ale počas sledovania som mala stále intenzívnejší pocit toho, že som z podobných "high-school" filmov akosi vyrástla...párty a pitie z červených plastových pohárov, študentské zápasy, tínedžerské "išjus"..:D takže asi preto tie tri hviezdičky, ale opakujem, pekná myšlienka a taktiež mi bolo sympatické, že film si až do konca nechával moment prekvapenia k odhaleniu "tajomného Blue" :) ()

Související novinky

Disney zavřelo první divizi Foxů

Disney zavřelo první divizi Foxů

22.03.2019

Uběhl necelý den od oficiálního dokončení fúze mezi studii Disney a 20th Century Fox a slavný myšák už se rozhodl učinit první zásadní krok v rámci nově nabyté moci. Zrušil filmovou divizi Fox 2000.… (více)

Reklama

Reklama