Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mutanti v ústředí se rozhodnou zničit program Lovec. Struckerovi se vydají na cestu do Mexika, jak měli původně v plánu. Doktor Campbell vezme agenta Turnera do Trusk Industries a představí mu nový vylepšený program, ve kterém se agent rozhodne ho podpořit... (TV Prima)

Recenze (2)

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Škoda, že agent Turner je tam, kde byl před předchozím dílem a svědomí jím necuká příliš. 4.* za pokračující vysvětlování vnímání reality z obou znepřátelených stran (a pěkné srovnání s Luciferem, škoda, že ne relevantní pro všechny mutanty). ()

Galerie (30)

Zajímavosti (2)

  • V rozhovoru s Polaris (Emma Dumont) zmíní jedna z trojčat, že její otec byl členem Hellfire Clubu, dokonce králem. V komiksech, a zřejmě i ve filmovém a televizním světě, je jejím skutečným otcem Magneto. (NiWi)
  • Ukáže se, že trojčata pracují pro znovu založený Hellfire Club. V komiksech je Hellfire Club organizace, která se nejednou střetla s X-Meny. Součástí Hellfire Clubu je také Inner Circle, což je spolek vlivných mutantů, kteří ovlivňují světové dění, a který vedou Sebastian Shaw a Emma Frost. Hellfire Club se objevil již ve filmu X-Men: První třída (2011). (NiWi)

Reklama

Reklama