Reklama

Reklama

X-Men: Nová generace - Série 2

(série)
USA, (2018–2019), 11 h 40 min (Minutáž: 43–44 min)

Tvůrci:

Matt Nix

Předloha:

Stan Lee (komiks), Jack Kirby (komiks)

Hrají:

Emma Dumont, Jamie Chung, Amy Acker, Natalie Alyn Lind, Stephen Moyer, Sean Teale, Coby Bell, Blair Redford, Percy Hynes White, Isaiah Cox, Skyler Samuels (více)
(další profese)

Epizody(16)

Recenze (5)

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sérii jsem sledoval na 2x. Napoprvé jsem neviděl poslední díl, který skončil ohromně. Nicméně některé díly byly "jen dějové" bez pointy, takže celkově hodnocení série 4*. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak na druhu sériu sa treba pozerat s nadhľadom, čakal som určite viac, aj keď prva séria bola asi menej akčnejšia ale o to lepšia, rovnako ale musím hodnotiť aj druhú. Lebo, záverečné epizódy to trochu vytiahli z tej nudy ktorá sprevádzala skoro polovicu seriálu a ano tvorcovia to natiahli až na 16 epizód. Čo je na taký seriál veľmi veľa. Som uz rad že mám seriálových xmenov za sebou. Snáď budú noví filmoví mutanti lepší. 3* ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá řada a stejné problémy. Zoufale pomalé tempo a v hlavní úloze rodinka, kterou po 2 sériích totálně nesnáším. The Gifted se po druhé řadě ukončil, skončil cliffhangerem, ale to bylo dál se už nedovíme :) škoda to asi ani není. ()

Galerie (212)

Reklama

Reklama