Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reed a Sage se snaží získat informace z ukradených disků, zatímco Marcos musí dle dohody pracovat pro drogový kartel. Agent Jace Turner se spikne s doktorem Campbellem, společně chtějí likvidovat mutanty a doktor tajně touží zkoumat ve své laboratoři schopnosti sourozenců Struckerových... (TV Prima)

Recenze (4)

myp2p 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dal jsem tomu 7 epizod a už vážně nemůžu dál. Tento seriál se měl jmenovat Cliché, ne The Gifted. Je to prostě slátanina plná záběrů a dialogů, které jsme viděli už nesčetněkrát. Prostě seriál pro méně chápavé diváky. ()

Reklama

h0n24 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zapomenutelné. Nedoporučuji. The Gifted chce být lepší verzí Heroes z Marvelovské verze Země-10005, ale kulhá v tom. Hrdinové, respektive jejich schopnosti, jsou mladšími, slabšími verzemi známých postav Rosomáka, Magneta, Kyklopa a dalších. Ústřední děj se oproti ryzích X-Men točí kolem "takové normální rodinky" na místo čirého souboje hodných se zlými, ač i ten je přítomen a s blížícím se finále intenzivnějším. Nicméně dost tomu chybí. Je to scénáristicky rozvláté (obvyklý Matt Nix), hereckými výkony chudé (a ani ostřílená herečka Amy Acker, ač se snaží, jak může, nedokáže přebít unylost ostatních). Gifted je typický seriál o 13 dílech s osmi různými režiséry a jedním producentem, který vlastně ani neví, jak se seriálem naložit, přestože má dopředu připravený parádní svět se kterým si může hrát. Pevně doufám, že další série přijde s pevnější režií a myšlenkou, neb se stávajícím nastavením se může stát, že příští série bude tou poslední, a to by byla škoda. Po kvalitním seriálu typu The Gifted je tady určitě poptávka. (V komentáři hodnocena první série.) ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama