X-Men: Nová generace - Série 1 (2017) (série)
Akční / Fantasy / Sci-Fi
USA,
2017, 43 min
Tvůrci:
Matt NixRežie:
Craig SiebelsScénář:
Jim CampolongoKamera:
Bart TauHrají:
Stephen Moyer, Amy Acker, Sean Teale, Natalie Alyn Lind, Percy Hynes White, Coby Bell, Jamie Chung, Blair Redford, Emma Dumont, Garret Dillahunt, Elena Satine, Skyler Samuels, David Norona (více)Obsahy(1)
Agent Turner je donucen doktorem Campbellem předat mu všechny zatčené mutanty a to včetně Andyho a Lauren. Doktor je hodlá přeměnit ve svých laboratořích na zbraně proti dalším mutantům. V útočišti se dohadují, jak je vysvobodí. Reed s Kate tajně uskuteční svůj vlastní plán... (TV Prima)
6/10 ()
Tak tenhle díl měl všechno!! :)) Morální rozhodnutí, nutnost mít po svém boku "ženský" úhel pohledu (schopnost soucitu) a v neposlední řadě také překvapivý závěr, který láká ke shlédnutí dalšího dílu! :) ()
- Ve scéně v laboratoři zmíní Dr. Campbell (Garret Dillahunt) že stěny místnosti, ve které jsou zavřeni Andy (Percy Hynes White) a Lauren (Natalie Alyn Lind), jsou z adamantia. Adamantium je nejtvrdší kov v celém marvelovském multiverzu a je prakticky nezničitelné. Adamantiem je např. vyztužena Wolverinova kostra či vyrobena Gambitova hůl. (NiWi)
- Dr. Campbell (Garret Dillahunt) zmíní, že adamantium našli v jednom vojenském zařízení v Britské Kolumbii. Pravděpodobně se jedná o zařízení, ve kterém bylo adamantium aplikováno Wolverinovi. (NiWi)