Reklama

Reklama

X-Men: Nová generace

(seriál)
Trailer 1
USA, (2017–2019), 21 h 1 min (Minutáž: 43–45 min)

Tvůrci:

Matt Nix

Předloha:

Stan Lee (komiks), Jack Kirby (komiks)

Hrají:

Emma Dumont, Jamie Chung, Stan Lee, Amy Acker, Natalie Alyn Lind, Stephen Moyer, Sean Teale, Coby Bell, Blair Redford, Jeff Daniel Phillips, Percy Hynes White (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(29)

Obsahy(1)

Žalobce Reed Strucker má chránit obyvatele před mutanty. Když se ukáže, že jeho syn Andy je také mutantem, dává se celá rodina na útěk. Nejdříve měl síť mutantů zničit, teď je sám potřebuje... (TV Prima)

Diskuze

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Co myslíte, vy kteří jste už viděli poslední díl druhé řady, bude třetí série, a nebo je to dobré zakončení seriálu jako takového? :-) já bych se ještě jedné sérii tedy nebránil.

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

tomas.malo

Druhá série mě taky více baví a líbí se mi :-) ale posledních pár dílů začínám být trošku rozpačitý, protože mám pocit, že to padá :-/ 

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

tomas.malo

No četl jsem si hodnocení a názory na epizody ne edně a rozhodl se v seriálu nepokračovat. Zas takové zlepšení se prý nekoná a je to opět spíše zklamání pro mnohé.

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Nesouhlasím že je to samé. Postavy tak nějak řekl bych dospěly oproti první sérii. Mě přijde druhá lepší. Osobně s postavami sympatizuji (s některými logicky více a s některými měně), ale relativně každý díl se mi fakt líbí, takže s tímto seriálem nemám problém a jsem spokojený.

na příspěvěk reagoval tomas.malo

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

LizianShaw

Já první díl nové série viděl, takže velitelku Inner Circle a obarvenýho Andyho jsem viděl. Pak už jsem se, ale nedokázal dokopat k ostatním dílům. Přijde mi dost málo, abych to sledoval jen kvůli Blink a Polaris, protože ostatní mě ani trošku nebaví a Thunderbird prostě téměř nikdy nevyužívá své schopnosti, krom teda trackování. Teď jsem právě ve stádiu kdy mám všechny resty dokoukané, takže bych na tohle měl teoreticky čas, ale fakt netuším zdali se mi do toho znovu chce a vzhledem k tomu co píšeš tak nejspíš ne. Možná zkusím jeden dva díly, ale asi spíš ani to ne.

na příspěvěk reagoval tomas.malo

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

dragon94

Pořád to samé, a to už je to sedm epizod.

Čekal jsem na nějaké nové zajímavé mutanty, ale dostali jsme jen velitelku Inner Circle, o které říkají, že je nejnebezpečnější mutant ze všech, ale její schopnost (paralýza) vypadá směšně.

Z komiksu tam jsou Purifiers (což jsou takoví antimutantští teroristi) a Morlocks, co mají fakt low-budget kostýmy.

A malý Andy asi neměl co přinést do scénáře, tak ho obarvili na blond, aby aspoň nějaká změna byla :D

na příspěvěk reagoval dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

To, že je to ze světa X-menů neznamená, že je to propojené s filmy stejně jako Legion třeba.

jh666

jh666 (hodnocení, recenze)

martas777

Malá rada od člověka, který kdysi chronologii X-Menů bránil, nehledej v tom smysl, myslím, že na to rezignovali už i tvůrci.

na příspěvěk reagoval TheWhiteWolf

martas777

martas777 (hodnocení, recenze)

Další věc co v universu X-Men dělá akorát bordel a mění to co jsem znal.. Kam tenhle seriál zapadá do všech filmů chronologicky?

na příspěvěk reagoval jh666

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Říkám si jak je možné, že mi tenhle seriál mohl unikat a že jsem o něm nic neslyšel jako fanoušek mutantů. Jednoznačně začínám sledovat pěkně od začátku :-)

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Tak start nové série nebyl úplně nejhorší. Ačkoliv se bojím, že to zase nikam nepovede jako v sérii první. Pár dílů tomu šanci dám než na to definitivně hodím bobek. Mimochodem poprvé jsem viděl porodníka co zjistil poruchu při porodu, aniž by se díval na přístroje nebo na pacientku, vzhledem k tomu, že jí furt čuměl na spodek noční košile, kterou byla zakrytá, až po kotníky :D . Jo a to jsem jedinej kdo pořád čeká na Thunderbirda v akci ? :D Protože zatím krom jeho stopování nepředvedl vůbec nic. Jinak Struckerová je přesně ten typ postavy co budou diváci nenávidět. Přeafektovaná rádoby drsná blbka. Eclipse se chová asi jako by se asi choval každý v jeho situaci. Polaris je tu celkem divná. Andy je tu příjemnější než v první sérii. Jeho sestra opět nedostala žádnej prostor. Na to, že se to točí kolem jejich rodiny jsou tam ty postavy dost nevýrazný a nikam se neposouvají.

Jako nebýt toho, že mě celkem baví Blink a Polaris tak si druhou sérii asi ani nepustím. Což by asi stejně nebyla žádná škoda, protože jak znám FOX tak to po téhle sérii stejně zruší.

Cech

Cech (hodnocení, recenze)

dragon94

Samozřejmě to má své mouchy. Podle mě je můj pohled na ten seriál trochu zkreslen tím, že zbožňuji X-Men universe a ty narážky na Magneta, Struckerovi, Bratrstvo, X-Meny atd atd. se mi prostě líbily. Je pravda, že děj byl takhle o ničem, protože se opravdu jen schovávali, plkali a občas šli na nějakou misi. Herci mi byli sympatičtí až na pár výjimek (bratr Strucker a Frostky). Podle mě má ten seriál potenciál... druhá série už může nabídnout souboje mezi Johnovou skupinou a Hellfire clubem a do toho všeho ještě po všech půjde Sentinel Services. Pokud bude mít seriál úspěch, tak by bylo super, kdyby si tam střihli cameo Xavier, Magneto nebo někdo jiný z nám známých postav.

Jo to docela příjemné vidět, jak by vypadal svět, kde zmizeli X-Meni a Bratrstvo a kde se musí mutanti vypořádat s chaosem, aniž by na ně dávali pozor nebo je koordinovali vůdci jako Xavier, Magneto, Sinister, Mystique nebo Apocalypse. Silní mutanti, kteří měli ambice vést a sílu na to změnit svět, jsou kdoví kde, nový řád se teprve ustanovuje a mutanti hledají novou cestu.

Vím vím, spousta keců, ale prostě to žeru. :D

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Cech

Vážně se ti ta podprůměrná sračka tak líbila? :D Ok no... Ale je teda spoustu mnohem lepších seriálů. Mně se zkrátka zdá, že Gifted nejenom, že nemělo dobré postavy, scénář ani efekty, ale dokonce se dějově pořád nikam neposouvali a v každým díle je našli, obklíčili a přemýšlelo se jak je dostat ven... Navíc celá ta věc, že Struckerovi jsou vyvolení je teda opravdu volovina.

na příspěvěk reagoval Cech

Cech

Cech (hodnocení, recenze)

Parádní seriál. Neočekával jsem od něj vůbec nic a velmi mile mě překvapil. Finále bylo naprosto brilantní. Slaboši, kteří řeší problémy emocemi a násilím, se přidali k Polaris a Frost, stejně jako tomu bylo v případě následovníků Magneta (i když u Erika se vzhledem k tomu, co si všechno vytrpěl, na rozdíl od Lorny, nebylo čemu divit). Ti racionálně uvažující, co si vybrali těžší cestu boje za lepší budoucnost pro lidi a mutanty, jako to udělali X-Meni, zůstali s Johnem. Spousta členů X-Menů si zažila nepopsatelné hrůzy, které jim lidé provedli, ale přesto bojovali za mír, což je obdivuhodné. Neopak naštvat se na celý svět a trhat ho na kusy umí každý šílenec.

Toť konec mé úvahy a prosím zdejší emotivní diskutující, aby to zase nebrali příliš vážně a viděli v tom trochu nadsázky. :D

na příspěvěk reagoval dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Blackhand47

Jako jo Runaways mě nenudili, ale taky se tam vlastně během těch 10ti dílů nic nestalo... A Punisher o tom snad žádná. Tam to bylo do nějakýho 7dmýho dílu takový slabší pak se to, ale rozjelo neuvěřitelným stylem... Celkově jsem tomu dal 4* z důvodu toho, že jsem si poslední dva díly už tak neužil, protože už to celé mučení a nesmrtelnost postav bylo takové přitažené za vlasy. Ale rozhodně lepší než třeba Defenders, kteří mě minulý rok zklamali s Justice League asi nejvíce.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Blackhand47

Já to měl zhruba stejně, ale dojel jsem to teď přes Vánoce, když byla seriálová pauza. Stejně jako třeba Runaways... Oba seriály strašný zklamání. Runaways měli výbornou pilotní epizodu a pak už to bylo jen takový meh.. Ve finále ty nejvíce kritizovaný Inhumans mě bavili a líbili se mi nejvíce.

na příspěvěk reagoval Blackhand47, Blackhand47

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Nevím co se všem na tomhle seriálu tak líbí. Je to těžkej průměr co se týče všeho, at už hovoříme o efektech, hereckých výkonech, scénářích, postavách, schopnostech postav, zápletkách, kameře atd...
Celé je to pak takový nudný těžko zapamatovatelný odvar, plný repetetivnosti a stereotopických klišé. Až na jednu nebo dvě postavy jsou všechny ostatní nezajímavé (díky bohu za Blink). Potenciál je totálně tragicky nevyužit. Každej díl se odehrává doslova totožně, někam se musí dostat, jeden a ten samý agent je najde, obklíčí je, na poslední chvíli utečou. Což by ani tak nevadilo, kdybychom měli sérii o 22 epizodách. Docela mě šokovalo, když jsem po 10ti dílech zjistil, že už zbývají jenom 3 a ještě se v tom seriálu vlastně nic nestalo. Po shlédnutí celé série můžu říct, že se celý seriál nic nestalo. Nehledě na neustále se opakující kecy o tom co je správné, a že děti něco nesmí nebo by neměli udělat... Když to srovnám s Heroes nebo Tomorrow people tak se to na ně ani trošičku nechytá. 2* 45%.

na příspěvěk reagoval Blackhand47

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Hrozně mě irituje, že pořád dokola slyšíme jak se děti do ničeho nesmí zapojovat a fakt, že v každé epizodě je agenti najdou a obklíčí a oni řeší jak utéct... Nehorázně stereotypní.. na 13ti epizodní seriál je to hodně blbý.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Tak jsem ty epizody dohnal a musím říct, že to není špatné, ale pořád hrozný průměr. S takovou kvalitou bych čekal aspon 22 epizod a né pouze 13... Je to takový horší The Tomorrow People

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

Skvělá epizoda, ale proč se to pokaždé rozjede až v posledních minutách? Taky zabili snad jediného mutanta, kterého jsem měl rád.

Ale tak aspoň nám představily kukačky.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Cech

Mně pouze zaráží, že někomu přijde důležité řešit tady ty ptákoviny, které jsou stejně nepotvrzené a jen si je vykonstruovali ve vlastní hlavě. Místo aby se řešili věci co pro seriál mají nějakou hodnotu, které jsou důležité nebo alespoň skutečné. To jestli je to v takové nebo takové realitě se řeší už opravdu u všeho a všechno to jsou jen prázdné nepotvrzené kecy, které stejně nic nikdy neovlivní.

Cech

Cech (hodnocení, recenze)

dragon94

No od toho jsou diskuze, aby se věci řešily a diskutovalo se nad nimi. A pak jsou tady paka, jako ty, kteří kvůli tomu málem chytají infarkt. Civilizovanost a mentalita některých lidí se prostě jednoduše pozná. ;-)

na příspěvěk reagoval dragon94

Uživatel Cech smazal svůj příspěvek.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Cech

Já nechápu proč pořád každej řeší tady ty pičoviny s universama. Gifted se prostě odehrává v prostředí X-menů, ale nejsou součástí universa, proto, aby nebyli omezeny filmy nebo naopak, aby filmy nebyli omezeny seriálem. Ale řešit jestli se to odehrává v takovém nebo v takovém universu je prostě hrozná pí**vina.

na příspěvěk reagoval Cech, Cech

Cech

Cech (hodnocení, recenze)

martinbucek

X-Meni mohou být klidně i ve všech univerzech, ale četl jsem, že filmové univerzum a univerzum seriálu the Gifted není totožné.

na příspěvěk reagoval dragon94

martinbucek

martinbucek (hodnocení, recenze)

Cech

legiona som vzdal po 4. diely, pri gifted sa tesim na dalsi

-----serial ma rovnake univerzum, respektive aj v tomto boli x-meni, casovo by som to zaradil pred logana

na příspěvěk reagoval Nevka, Cech

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

tak Psychor má i ukradený profil, krade i komentáře od lidí a jejich názory na filmy, však mně už takhle ukradl asi nějakých padesát komentářů a napasoval je k jiným filmům a vydává to za svoje komentáře. no a co jako ?  

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Nevka

jj beztak neviděl žádný z těch hororů o kterých tak básní, jediné co ho zajímá je, jen jen hejtovat a dávat odpady filmům a seriálům, které ani neviděl....

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Ratemus

Škoda, že přes své hejtění ještě neměl čas navštívit horor IT, na který se tak neskonale těšil...

na příspěvěk reagoval Ratemus

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

tak jo díky, ještě si to dvakrát rozmyslim, ale aspoň ty Inhumans dokoukam. :)

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

dragon94

Jak píšeš, Legion je zpracovaný velmi dobře (až na finále, které se mi nelíbilo), ale Gifted mají průměrnou už první epizodu. Inhumans jsou opravdu lepší.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Spiker01

Legion je psycho seriál v podstatě po celou dobu série. Já takový věci upřímně taky nemám rád, ale Legion to dokázal natočit velice zábavným a originálním způsobem, že i mě, který psycho opravdu nemá rád se to velmi líbilo. Postavy jsou velmi sympatické a zajímavé už od samého začátku. Pilot u Legiona je navíc výborně proložený akcí... Takže já osobně bych volil Legiona, ale já asi nebudu úplně objektivní, protože se mi Gifted nelíbili.

Ti, jak už jsem psal, mi přijdou docela hodně průměrní a žádná postava mě zatím moc nezaujala a ani nelze říct, že by mě zaujala nějaká scéna. I se střihem a scénářem jsem měl poměrně problém... Ale možná to bude tím, že jsem měl po nadšených reakcích vysoké očekávání. Třeba po druhé epizodě svůj postoj k seriálu změním.

na příspěvěk reagoval Blackhand47

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

U Legiona se mi nelíbí to psycho prostřední z toho ústavu či co to je, tak jsme se ještě k tomu nedostal. Gifted se mi zatím pozdávalo více.

na příspěvěk reagoval dragon94

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

Ve srovnání s Legionem? Když bych měl jeden začít podle pilotu, tak jakej? :)

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Tak nakonec je to takový nemastný neslaný nic moc. Jak Heroes, tak Tomorrow People, tak Powers atd... měli lepší a zajímavější pilot než byl tenhle. Inhumans mě tedy zabavili víc.

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

Dost nadupaný pilot. I přesto mě stále mrzí, že tu není Fan BingBing. Jinak ti pavoučci nejsou vůbec zastrašující, to kdyby tam byli opravdoví Sentinelové....

Cameo jistého velikána potěšilo.

Trailer na zbytek série

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Dalsi ty pico teenageri co strilej blesky z prdele, tvl pak ma bejt clovek normalni :DDD

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Vypadá to, že Fox celkem investoval. Doufám, že nějaké peníze přijdou i k Legionovi... Je však jasné, že Fox nemá tak silné a finančně výnosné filmové univerzum jako Marvel, ze kterého by mohli brát na seriály...

Reklama

Reklama