Reklama

Reklama

X-Men: Nová generace

(seriál)
Trailer 1
USA, (2017–2019), 21 h 1 min (Minutáž: 43–45 min)

Tvůrci:

Matt Nix

Předloha:

Stan Lee (komiks), Jack Kirby (komiks)

Hrají:

Emma Dumont, Jamie Chung, Stan Lee, Amy Acker, Natalie Alyn Lind, Stephen Moyer, Sean Teale, Coby Bell, Blair Redford, Jeff Daniel Phillips, Percy Hynes White (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(29)

Obsahy(1)

Žalobce Reed Strucker má chránit obyvatele před mutanty. Když se ukáže, že jeho syn Andy je také mutantem, dává se celá rodina na útěk. Nejdříve měl síť mutantů zničit, teď je sám potřebuje... (TV Prima)

Recenze uživatele Radek.SCH k tomuto seriálu (1)

X-Men: Nová generace (2017) 

Už podle plakátu člověku dojde, že tady bude na prvním místě RODINA - tohle slovo zaznělo snad v každé druhé větě. A podle toho to taky vypadá. Nadané potvůrky mají holt za zadkem neskutečně otravné staříky, kterých by se měli tvůrci co nejdříve zbavit (zabít, ideálně), jinak to v druhé sérii může spadnout někam na úroveň děsivého comba Smallville/Teen Wolf. A to jsem fakt musel čekat 10 hodin na jemné rozkmotření mutantí partičky? A teen romance? Ve filmu jim stačilo 5 minut na rozehrání trojúhelníku Iceman/Rogue/Kitty a fungovalo to mnohem líp, než tady. Nevím, jestli je to tak špatně napsané nebo i zahrané, ale otravných postav je tam mraky (rodiče Struckerovi, Polaris, Dreamer, Esme...). ...our baby, our baby... Bohajo! Koukám do budoucna a bojím se co přijde - přitom je tohle moje (jediná) oblíbená comicsová série. ()

Reklama

Reklama