Reklama

Reklama

Deadpool: No Good Deed

Krátkometrážní / Komedie / Sci-Fi
USA, 2017, 4 min

Režie:

David Leitch

Scénář:

Rhett Reese

Obsahy(1)

No Good Deed je krátký film z univerza Marvelu pokračující v humorné až parodující stylizaci filmu Deadpool, jehož druhý díl měl svým uvedením propagovat. Nejedná se nicméně o klasický trailer, tedy sestřih scén, nýbrž o samostatný snímek s vlastním příběhem o jedné superhrdinské vycházce do města. Takto byl uveden před filmem Logan namísto tradičních závěrečných scének lákajících na Marvelovské novinky. Kvůli nahotě však nakonec bylo z této formy distribuce upuštěno a představitel hlavního hrdiny Ryan Reynolds jej uvedl prostřednictvím internetu. (J.Connor)

(více)

Recenze (48)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nechapu, proc tu tohle vubec je, za chvili se tu budou komentovat i trailery? Kdyz jsem tenhle "film" videl prvne, za nic jinyho, nez na 4 minuty natazenej trailer slozenej vicemene ze dvou scen jsem ho ani nepovazoval. Jako parodie na Supermanovo prevlikani sice vtipny, ale minuta by bohate stacila. ()

Psychor odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo masochisticky touží po názorné ukázce jalovosti marvelovských scénáristů, nechť se uspokojí u této čtyřminutové marnosti. Hlavní postava se chová jako naprostý trotl. V tašce má ukryté dva meče, které může využít k likvidaci útočníka, jenže místo toho se běží zcela idiotsky převléknout do telefonní budky. Jestli má být Deadpool: No Good Deed pozvánkou na plánovaný celovečerní film, tak doporučuji případnou csfd.cz projekci uskutečnit přímo v areálu pražských Bohnic. Na základě zdejšího pětihvězdičkového slintání je evidentní, že velká část uživatelů sídlí v některém z tamních klecových lůžek. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Trailer na druhého Deadpoola se opravdu povedl. Opět je udělaný ve stylu humoru, který je mu vlastní. Nechybí ani Stan Lee. :D Taky si tu trochu střílí z nového Wolverina. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Nerad bych souhlasil s kreténem Psychorem, ale tohle prostě není vtipné. Asi stárnu, ale věci které by mě dřív bavily mě teď spíš otravují. Deadpool se sice povedl a v kině sme se dost nasmáli, ale po určitém čase šel ten hype neskutečně dolu a když jsem se na to nedávno teprve po druhé v životě koukal doma, zjistil jsem, že je to jen obyčejný akční film s pár vtipnými hláškami a že to čiré nadšení v kině bylo mohutně podpořené chechtajícím se pubertálním publikem. Tahle krátkometrážní upoutávka na dvojku je vyložená ubohost bez sebemenšího náznaku vtipu. Mám rád drsný a černý humor, ale tohle je spíš smutné, ubohé, patetické...jen čekám kdy si Reynolds osedlá nějakého vozíčkáře a udělá si živý štít ze slepého dítěte. Ryane, děláš to blbě. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Malá chuťovka, ktorá by nám mala trošičku skrátiť čakanie na ďalšie vyfrndané dobrodružstvo maskovaného hláškara. A že sa teším! ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Klasika. Globálně se dá poznat, kdo z reagujících má načteno aspoň pět stránek z Deadpoolových komiksů. Rhett Reese je génius. Než budete, lidi, následovat Psychorova příkladu, vlezte na google a vyhledejte si nějakej Deadpoolův komiks, ať pochopíte, jakej ujetej smysl pro humor Deadpool má a proč je ten Rhett Reese takovej génius. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Tak na čsfd stačí na 75% to, že sa marvelovský hrdina 90 sekúnd prezlieka v telefónnej búdke. A samozrejme, mŕtvy BIELY dôchodca, veď sme Marvel, nie sme rasisti...Nuž, jedna hviezdička za hudbu a utekajúceho Deadpoola medzi lietajúcimi novinami....Nie tak dávno som napísal do komentára, že na 90% bude stačiť natočiť prdnutie z postavičiek z Marvel komiksov.Uvidíme ktorý režisérsky gigant sa na to podujme. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Převléknout se do superhrdinského kostýmu v miniaturním prostoru může bohužel zabrat spoustu drahocenného času potřebného k záchraně oběti. Deadpoolovi ale jeho malé pochybení samozřejmě odpustíme. ()

joker.george 

všechny recenze uživatele

I na ploše pár minut se objeví kupa nápadů, odkazů a humoru, kterým se podaří vyvolat nadšenost. Je vidět, že se pokračování bát nemusíme, jen by asi byla chyba čekat něco revolučního či dosud neviděného. Mně bude stačit, když Deadpool zůstane sám sebou a nepromění se ve vlastní křečovitou karikatury. Ale zatím nemám sebemenší důvod si myslet, že se to stane. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Na film to fakt nemá, ale pořád je to skvělá zábava zhuštěná do pouhých čtyř minut. Deadpool v podaní Ryana Reynoldse je jedna z nejlepších filmových postav vůbec a podle mě je nutné z ní vytěžit maximum, dokud je něčemu takovému doba nakloněná. Samozřejmě nemůže chybět Stan Lee, který je i brzy před stovkou stále skvělý. 80% ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

No jo, typickej Deadpool, jakýho známe z filmu... je to vtipnej, krvavej a ujetej kousek, kterej láká na dvojku. I když myslím, že pro většinu publika ani není třeba nějaký velký lákání. Přesto tohle není zbytečnej kraťas, protože jsem se zasmál... ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Tohle je sranda. Cool. Bomba. Velice zábavné čtyři minuty od začátku do konce. Převlékání v budce naprosto geniální, Stan Lee geniální, fórky na Wolverina geniální. Deadpool je fakt pán. Ryan Reynolds taky, i když tady přece vlastně vůbec není. 90%. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Originální "supermanský" fórek, natáhnutý akorát na hranu mezi vtipností a trapností. Jak deadpoolovské! ()

Reklama

Reklama