Reklama

Reklama

Deadpool: No Good Deed

Krátkometrážní / Komedie / Sci-Fi
USA, 2017, 4 min

Režie:

David Leitch

Scénář:

Rhett Reese

Obsahy(1)

No Good Deed je krátký film z univerza Marvelu pokračující v humorné až parodující stylizaci filmu Deadpool, jehož druhý díl měl svým uvedením propagovat. Nejedná se nicméně o klasický trailer, tedy sestřih scén, nýbrž o samostatný snímek s vlastním příběhem o jedné superhrdinské vycházce do města. Takto byl uveden před filmem Logan namísto tradičních závěrečných scének lákajících na Marvelovské novinky. Kvůli nahotě však nakonec bylo z této formy distribuce upuštěno a představitel hlavního hrdiny Ryan Reynolds jej uvedl prostřednictvím internetu. (J.Connor)

(více)

Recenze (48)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Tak na čsfd stačí na 75% to, že sa marvelovský hrdina 90 sekúnd prezlieka v telefónnej búdke. A samozrejme, mŕtvy BIELY dôchodca, veď sme Marvel, nie sme rasisti...Nuž, jedna hviezdička za hudbu a utekajúceho Deadpoola medzi lietajúcimi novinami....Nie tak dávno som napísal do komentára, že na 90% bude stačiť natočiť prdnutie z postavičiek z Marvel komiksov.Uvidíme ktorý režisérsky gigant sa na to podujme. ()

Psychor odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo masochisticky touží po názorné ukázce jalovosti marvelovských scénáristů, nechť se uspokojí u této čtyřminutové marnosti. Hlavní postava se chová jako naprostý trotl. V tašce má ukryté dva meče, které může využít k likvidaci útočníka, jenže místo toho se běží zcela idiotsky převléknout do telefonní budky. Jestli má být Deadpool: No Good Deed pozvánkou na plánovaný celovečerní film, tak doporučuji případnou csfd.cz projekci uskutečnit přímo v areálu pražských Bohnic. Na základě zdejšího pětihvězdičkového slintání je evidentní, že velká část uživatelů sídlí v některém z tamních klecových lůžek. ()

Reklama

joker.george 

všechny recenze uživatele

I na ploše pár minut se objeví kupa nápadů, odkazů a humoru, kterým se podaří vyvolat nadšenost. Je vidět, že se pokračování bát nemusíme, jen by asi byla chyba čekat něco revolučního či dosud neviděného. Mně bude stačit, když Deadpool zůstane sám sebou a nepromění se ve vlastní křečovitou karikatury. Ale zatím nemám sebemenší důvod si myslet, že se to stane. ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

https://www.youtube.com/watch?v=RVJX7jTIPsc Ale jo, na jedno zhlédnutí vtipná vložka. Logiku komentujícího uživatele Psychora naprosto nechápu - Deadpool si dělá srandu ze Supermanova nelogického převlékání v budce tím, že se chová ještě více přehnaně nelogicky, načež Psychor Deadpoola zkritizuje za to, že se chová nelogicky. WTF? Kritizovat vtip za nelogičnost, když jeho pointou JE nelogičnost? ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Nerad bych souhlasil s kreténem Psychorem, ale tohle prostě není vtipné. Asi stárnu, ale věci které by mě dřív bavily mě teď spíš otravují. Deadpool se sice povedl a v kině sme se dost nasmáli, ale po určitém čase šel ten hype neskutečně dolu a když jsem se na to nedávno teprve po druhé v životě koukal doma, zjistil jsem, že je to jen obyčejný akční film s pár vtipnými hláškami a že to čiré nadšení v kině bylo mohutně podpořené chechtajícím se pubertálním publikem. Tahle krátkometrážní upoutávka na dvojku je vyložená ubohost bez sebemenšího náznaku vtipu. Mám rád drsný a černý humor, ale tohle je spíš smutné, ubohé, patetické...jen čekám kdy si Reynolds osedlá nějakého vozíčkáře a udělá si živý štít ze slepého dítěte. Ryane, děláš to blbě. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Na telefonní budce, kde se Deadpool (Ryan Reynolds) převléká, je nápis: „Nathan Summers cumming soon!“ Nathan Summers je občanské jméno postavy vystupující ve filmu Deadpool 2 (2018) pod přezdívku Cabel. Slovní spojení pak naznačuje jeho předčasnou ejakulaci. Případně naráží na to, že je na cestě – tedy, že bude ve filmu Deadpool 2. (grovik.net)
  • Při převlékání v budce je na zdi kina vidět graffiti se jménem „Rey“. (grovik.net)

Reklama

Reklama