Reklama

Reklama

Deadpool: No Good Deed

Krátkometrážní / Komedie / Sci-Fi
USA, 2017, 4 min

Režie:

David Leitch

Scénář:

Rhett Reese

Obsahy(1)

No Good Deed je krátký film z univerza Marvelu pokračující v humorné až parodující stylizaci filmu Deadpool, jehož druhý díl měl svým uvedením propagovat. Nejedná se nicméně o klasický trailer, tedy sestřih scén, nýbrž o samostatný snímek s vlastním příběhem o jedné superhrdinské vycházce do města. Takto byl uveden před filmem Logan namísto tradičních závěrečných scének lákajících na Marvelovské novinky. Kvůli nahotě však nakonec bylo z této formy distribuce upuštěno a představitel hlavního hrdiny Ryan Reynolds jej uvedl prostřednictvím internetu. (J.Connor)

(více)

Zajímavosti (5)

  • Na telefonní budce, kde se Deadpool (Ryan Reynolds) převléká, je nápis: „Nathan Summers cumming soon!“ Nathan Summers je občanské jméno postavy vystupující ve filmu Deadpool 2 (2018) pod přezdívku Cabel. Slovní spojení pak naznačuje jeho předčasnou ejakulaci. Případně naráží na to, že je na cestě – tedy, že bude ve filmu Deadpool 2. (grovik.net)
  • Při převlékání v budce je na zdi kina vidět graffiti se jménem „Rey“. (grovik.net)
  • Při převlékání v telefonní budce krom zadku hlavního hrdiny, je za budkou vidět kino, kde se píše: „Tonight: Logan“. Tedy dnes v noci Logan (2017). (grovik.net)

Reklama

Reklama