Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Každý rok se pět velmi soupeřivých přátel zostra pustí do měsíc trvající hry na babu, kterou hrají již od první třídy; ve hře, ve které neplatí žádná omezení, riskují krk, práci i jejich vzájemný vztah, jen aby jeden druhého srazil k zemi s vítězným pokřikem: „Máš ji!“ Letos se hra koná ve stejném termínu, jako svatba jediného dosud neporaženého hráče, což by z něj konečně mělo udělat snadný terč. Ale on dobře ví, že se blíží… a je připraven. (Vertical Entertainment)

(více)

Recenze (406)

Hapretor 

všechny recenze uživatele

V pár momentech vtipné, jinak hrozná ptákovina o několika blbcích - námět mě teda fakt nezaujal ... a Renner, prosím, do akčního žánru - tady byl jak pěst na oko ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Film „Máš ji!“ predovšetkým vnímam ako možnosť pripomenúť (hlavne) mladým to, že život nie je len o Internete, FB a podobných veciach. (Reálny) Život je vonku, skutočných priateľov poznáš a získaš pri spoločne strávenom čase, napríklad pri spoločných hrách. A myslím si, že podobné predstavy mali pred sebou aj scenáristi, keď sa inšpirovali udalosťami zo Života. Jednoduchá komédia na americký spôsob, ktorá sa nesnaží byť zábavným za každú cenu. Vybraná rola pre J. Rennera sedí perfektne. Je jednoznačné, že pri castingu sa rozhodli správne. Osobné hodnotenie: 76% (***) ()

Isomut 

všechny recenze uživatele

Skvelý nápad hrať sa na babu tak dlho ako to len ide, no nápad spraviť z toho film až taký šťastný zase nie je. Takže sledovať ich ako sa naháňajú je zábavné, ale samotného humoru už tam toľko nebolo. A naozaj iba trošku ma zamrzel záver odovzdania baby. Také moc jednoduché. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Ještě před samotným zhlédnutím jsem byl obeznámen s nadšenými recenzemi………ne těmi paní Spáčilové, ale ty od prostého plebsu. No a jako jo, určitě příjemná popracovní oddechovka. Mám tyhle komedie (nevím jak je přesně škatulkovat….něco mezi Pařbou ve Vegas a Šéfy na zabití) opravdu rád…..ne, miluji je. Ale asi jsem se již dostal do stádia totální namlsanosti………..já chci vííííííííííííííííííc. A přitom hravé - úvodní myšlenka geniální - sranda taky byla - akční zpomalovačky geniální - Helms je už rutinér podobných taškařic - Johnson dokonalý hulič starý tělem, mladý činný - Jon Hamm laciný elegán - Jeremy Renner prezentuje akčnější polohu a Hannibal Buress zase poklidnou sílu. Určitě jsem se nenudil, tak kde je problém? Chci se řezat o první sekundy po poslední písmenko titulků….vím jsem náročný, ale malý je ten, kdo má malé cíle :D ps: abych nezapomněl: „máš ji!“ ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Tak tentokrat americania zabodovali na sto percent,vyborny namet na komediu podla skutocnej udalosti,ktora dopadla uzasne,poriadne som sa zasmial,skvely vyber hercov,super spracovanie,hudba i tie spomalene zabery,no a Isla Fisher je hrozne krasna zena,zral som ju ocami...:-) ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Námět je super, pár honiček taky, ale filmu chybí pořádný závěr, protože v této podobě nechává diváky v nevědomí, co se stane s postavou Eda Helmse. Téměř všechny scény s Jeremy Rennerem jsou bomba, ten tu vyloženě opakuje roli Jasona Bourna a ve zpomalovačkách vypočítává únikové cesty, aby si nenechal dát babu. Komedie to vůbec není zlá, ale guilty pleasure to pro mě není. Ve srovnání s Game Night (oboje WB), vítězí jednoznačně šílenější Noční hra. Po komerční stránce se od Tag čekalo víc, ale proti sequelům Úžasňákových a Jurskému světu neměla tato komedie sebemenší šanci. 3* ()

brumbrum odpad!

všechny recenze uživatele

Davam trocha s tazkym srdcom ODPAD, pretoze napad bol dobry, aj herci by sa hodili - ale presne, ako som sa obaval, sa uz dnes naisto v pripade komedie moze pocitat s primitivnym humorom, stupidnymi dialogmi, odpornou "hudbou" - a hlavne, hromadou zbytocnych perverznosti. Akoze napad znasilnenia plysoveho medvedika, kde ho este pred omrdanim natru mastou, toto vypoti len kompletne uchylne hovado. Hromada uplne zbytocnych srackovych kvazi-vtipov a radoby cool hlasok, typu mam plnu hlavu penisov, vytiahnite si vsetky tie pindure z hlavy atd... pre nas nepozeratelne a potazne ODPAD, hoci sme sa prvych 5 minut fakt tesili na napaditu komediu. Zial, uplna sracka. ()

Taškář 

všechny recenze uživatele

Nejlepší z filmu byla závěrečná hmmmmmhmmmm od CTD, verze zajímavě provedená , kde opravdu všichni aktéři zazpívají. Jinak to byl film dosti přepálený až trapný. ()

HenryIvan 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že to ušlo. Námet originálny, vytvorený životom, obsadenie a chémia medzi nimi slušná a celkovo som si to užil. 80 %. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele

Tohle nebyla komedie, to byla píčovina na entou. Ryzí americká slátanina bez špetky pěkného humoru. Ani jednou jsem se upřímně nezasmál, byla tam celá řada nepovedených a nevkusných vtipů, celou dobu jsem prakticky koukal na hodinky a čekal, kdy to utrpení skončí. Ten nápad hraní na babu není špatný a vlastně to, že je to inspirováno skutečným příběhem, se mi velice líbí. Ale chtělo by to, chlapci, nějakou úroveň, zručnost a přijít alespoň s nějakým fajn scénářem. Ani konec, kdy se tvůrci pokusili hrát na city, moc nevyšlo. A to, že do komedie nakonec nacpou nádor jedné postavy v závěru, mi už přišlo úplně nevkusný. Co je nejlepší na tomto filmu? Závěrečné titulky a zpěv Jeremyho Rennera. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Docela vtipná, neubližná komedie o partě chlapů, kteří odmítají dospět a hrají si i v dospělosti. Cením si toho, že tu absentoval fekální a oplzlý rádoby humor, na druhou stranu k popukání to zrovna není. Někdy to chce být vtipné za každou cenu. Vůbec se mi nelíbila scéna s fiktivním potratem a také ten skoro vážný konec sem asi nepatřil. Moc mi tu neseděla Isla Fisher. Je to moc hezká holka, ale herecky se mi mnohem víc líbila v Now you see me. Za jedno podívání to stojí, aniž byste museli u toho trpět a tu a tam se i pobavíte. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Hodně velká pohoda, která je i přes moje počáteční pochyby vážně inspirovaná skutečnejma událostma (viz. závěrečný titulky). Originální námět se podařilo skvěle převést na plátno, až se mi ani nechce věřit, že jde o režijní debut. Z námětu totiž scénáristi s režisérem ždímali, co se dalo (zpomalovací scény s myšlenkama hlavních aktérů byly fakt super), takže zábava panuje doslova od začátku do konce, což je v dnešním komediálním žánru vcelku rarita. Vážnější a jediná lehce klišoidní scéna přijde až v samotnym závěru, ale za pár minut už je zase vše při starym. Funguje humor, casting, režie i atmosféra, co víc si přát? Určitě jedna z nejzajímavějších žánrovek tohohle roku, čtyři jistý hvězdy. ()

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě opravdu chytilo a už jsem ji měl - babu v podobě příjemného pocitu z parádní komedie. Leckdo by mohl namítnout, že to, jak se chlapi honěj, je vidět v každém laciném buzolapornu (dále jen "BP"), ale zde se jednalo o honitbu zcela jiného kalibru. Nejen, že se tu naháněj samí sympatičtí herci, ale docela slušně utíká i samotný film bez jediné nudné pasáže. Navíc to mělo i povedený konec, který byl mnohem originálnější, než vyvrcholení v již výše zmiňovaných BP. ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

uf, tohle mě ve většin minulo. Herecky se to sešlo dobře, ale to ostatní... Zhruba prvních 70% filmu bylo utrpení, humor mě většinu času přišel o ničem, maximálně jsem se párkrát zasmál, akce plná zpomalovaček a keců opravdu nefunguje a všechny ty pády jsou spíše trapné a umělé. Ale konec to docela otočil a nakonec jsem se i pobavil, ale to je ve výsledku opravdu málo. Slabší 3* ()

kilobyte 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo na nabušenou komedii plnou ztřeštěných bláznivin, jenže postupem času se z toho stávala "jen" další akční komedie. ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele

Americký komedie nejsou nic, z čeho bych uchcával, ale tohle mě zaujalo. Taková pohodovka, kde jsem se sice nějak extra nezasmál, ale zase na druhou stranu, ve srovnání s jinýma komediema natočenýma za velkou louží to má velkej spád, pravdivou předlohu a fajn herecký obsazení. Za jedno podívání to určitě stálo - 55%. ()

Související novinky

Herec Jeremy Renner měl vážnou nehodu

Herec Jeremy Renner měl vážnou nehodu

02.01.2023

Na Oscara dvakrát nominovaný herec Jeremy Renner (Smrt čeká všude, Město) se podle posledních informací nachází v kritickém, přesto stabilním stavu v nemocnici poté, co prodělal vážnou nehodu při… (více)

Reklama

Reklama