Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Každý rok se pět velmi soupeřivých přátel zostra pustí do měsíc trvající hry na babu, kterou hrají již od první třídy; ve hře, ve které neplatí žádná omezení, riskují krk, práci i jejich vzájemný vztah, jen aby jeden druhého srazil k zemi s vítězným pokřikem: „Máš ji!“ Letos se hra koná ve stejném termínu, jako svatba jediného dosud neporaženého hráče, což by z něj konečně mělo udělat snadný terč. Ale on dobře ví, že se blíží… a je připraven. (Vertical Entertainment)

(více)

Recenze (406)

Mkartaylas56 

všechny recenze uživatele

Ale jo, nakonec i přes ne úplně vysoká očekávání se z Tag! vyklubala fajn komedie, která se ale samozřejmě musí brát s rezervou. Vlastně mi tenhle film připomněl letošní Noční hru, od které jsem taky čekal, že to bude jen trapná blbost, ale nakonec to dopadlo poměrně dobře. Takže pro oddych a navození dobré nálady je Tag! určitě dobrá volba a věřím, že nebudete zklamáni (stejně jako já). 65% ()

angel.CZ 

všechny recenze uživatele

Po Deadpoolovi 2 nejlepší komedie roku 2018 (třetí je Noční hra). ,, Nepřestaneme si hrát, protože jsme zestarneme... Zestárneme, protože si přestaneme hrat" Od začátku do konce dobře promyšlené, nápadité a hlavně to, co tu ještě nikdy nebylo!! Vtipné, se skvělou kamerou, hudbou a (bohužel) stárnoucím Hawkayem. Vyčkejte si do závěrečných titulek.... Mmmmm mmm mmm 85% ()

Luciee113 

všechny recenze uživatele

Výborně natočená komedie. Vtipná, živá, výborné hlášky a zpomalené záběry v tu pravou chvíli. Dívala jsem se na to v noci a opravdu jsem se kolikrát neovládla a vyprskla smíchy tak, že se divím, že jsem v baráku nikoho nevzbudila 😂😂😂 ()

george82 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že film bez reálné předlohy mi přišla blbost...nicméně když jsem viděl ty záběry na konci filmu, tak jsem čuměl. Masakr. Prostě frajeři. ()

Locksley odpad!

všechny recenze uživatele

Idiotská nesnesitelná partička s idiotskými kecy. Helms je za superidiota v každým filmu. Toho vyhulence neznám, ale kokot je to náramnej. Fisherová a Anabelka bohužel jen pro okrasu. Ta navíc vypadá, že šla pouze okolo. ()

Plastík 

všechny recenze uživatele

Tak jsem trochu rozpačitej z celého díla. Znáte to napětí při startu? Pak výstřel, start a ... ... stop. Někdo vyběh dříve. Tak znova a zase napětí a zase stopka. Tak celej film až do konce. ()

Ivoman 

všechny recenze uživatele

Zklamání. Sice perfektně natočené a nápadité akce, ale totálně málo a ten roztáhnutý konec kde se 20 minut jen mluví patetické kecy, no děs. ()

pekas 

všechny recenze uživatele

Ano, jak zde mnozí píší, první část je asi zábavnější, pak to s nástupem Rennera ztratí dech. Ale jako oddechová jednohubka to ujde. 70% ()

tkey 

všechny recenze uživatele

Je to dětinský, je to stupidní, je to kupodivu zábavný a já se bavil, i když bych mohl mít hodně výčitek, zde je nechám spát. ()

RafaKrakal 

všechny recenze uživatele

Tak "debilní" až je to dobré. Navíc chemie mezi herci opravdu funguje a z průměrné komedie je rázem lehce nadprůměrné dílo, které pobaví a spraví náladu. ()

oasismanik 

všechny recenze uživatele

Nice ak kráva, presne na takéto niečo som mal dnes chuť! Veľmi roztomilý, humorný filmík o celoživotnom priateľstve a o tom, že chlapi ostávajú vždy tak trochu deti, toto môžem... ()

curfew77 

všechny recenze uživatele

Velmi feel good záležitost, u které až tolik nevadí, že hlavní hvězdy (Renner, Helms, Hamm, Fisher) jsou obsazeny doslova přesně tak, jak byste očekávali. Horší už je, že trailer vykecá nejlepší scény, takže jsem měl neodbytný pocit, že už jsem to vlastně viděl.  Tag ale vesměs stejně nemá moc čím překvapit, a když už se o to v závěru pokusí, je to mnohem horší, než se v klidu bavit očekávatelnými "zvraty" a bláznivými honičkami. V nich si je Tomsic nejjistější a divák nejspokojenější. Chápu, že nebylo snadné dějový oblouk téhle blbinky nějak uzavřít, ale ta čtvrthodina vykecávání a dojímání na konci sebrala filmu dobrých deset procent. Další srážky pak padají na vrub plýtvání potenciálem vedlejších postav - kupříkladu Annabelle Wallis je tady smokin hot (ten chraplavý hlas!) a přitom vlastně skoro k ničemu, slouží jen jako hromosvod pro vysvětlující monology. Ale furt je to ok a myslím že se to bude dát časem vidět i podruhé. 70 %. PS: Isla opět boží. PPS: Briana Dennehyho (!!!) jsem vůbec nepoznal a identifikoval až zpětně podle castlistu zde -  v první chvíli jsem myslel, že byl stylově někde v té scéně mixující Ramba s Predátorem, opak je ale pravdou :))) ()

Tominni 

všechny recenze uživatele

Tak mě se hra na babu líbila, má rád podobně bláznivé nápady a bonbónkem navíc je fakt, že je to založené na skutečné události. Pozorovat partu chlapů, jak udělají cokoli, aby ji předali jinému je okouzlující. Ano, občas to je už trochu přes čáru, ale celkově jsem se příjemně pobavil a to zase tak málo není. ()

JosefTomas 

všechny recenze uživatele

Milá to věc, která sice (pr)ohýbá pravidla originální story vskutku nekompromisně, ale přesto jí nechybí být svěží po celou dobu stopáže. Sedlo mi to krásně, užíval jsem si to absurdno celého konceptu, líbil se mi hravý Tomsiciho styl a obsazení mě bavilo. Takhle se dle mého dělá komediální nadsázka a třeba skoro Sherlockovské momenty Jeremy Rennera mi přišli krásně přes čáru, stejně jako jeho důmyslné pasti, které by člověka oddělali na delší dobu, než skupina hraje babu. A za ten nenápadný foreshadowing to o chlup zvedám ke 4 hvězdičkám. Babu na to! ()

MichaelKey 

všechny recenze uživatele

Libovka! Neskutečně mě to pobavilo. Přesně takovéhle filmy se mi líbí. Zábavné, ale s důležitým posláním a lehčím zamyšlením na konci. A Renner hraje skvěle. Ten chlapík se na tyhle akční charaktery skvěle hodí. Nemá cenu zde psát nějaké dlouhé komentáře, prostě si to jděte užít a hlavně nebuďte moc seriózní, jinak si to neužijete. ()

Oxyk 

všechny recenze uživatele

Vtipné, nápadité a originální. V kině jsem se opravdu skvěle bavil, ale jedna věc tu stále nehraje. Film je natočen dle skutečné události, takže Jerry opravdu existoval? ()

Související novinky

Herec Jeremy Renner měl vážnou nehodu

Herec Jeremy Renner měl vážnou nehodu

02.01.2023

Na Oscara dvakrát nominovaný herec Jeremy Renner (Smrt čeká všude, Město) se podle posledních informací nachází v kritickém, přesto stabilním stavu v nemocnici poté, co prodělal vážnou nehodu při… (více)

Reklama

Reklama