Reklama

Reklama

Yeti: Ledové dobrodružství

  • USA Smallfoot (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Animovaný dobrodružný film pro diváky všech věkových kategorií. Je opakem legendy o yetim, protože v našem filmu mladý bystrý yeti Migo objevuje svět pidinožek = lidí (yeti s malou nohou). Veselý příběh o přátelství, odvaze a radosti z objevování nových věcí. (Vertical Entertainment)

Recenze (125)

blondboss 

všechny recenze uživatele

SmallFoot je zábavný, vizuálne zručný, animák, ktorý sa detskému publiku určite vryje do pamäti a aj dospeláci sa slušne zabavia. V zásade sa jedná o nové prostredie s novými typmi postáv, ale s klasickým obohraným príbehom. Tvorcovia stavili skôr na formu ako obsah, čo minimálne u mňa vedie len k jemne nadpriemernému hodnoteniu. K tej štvrtej hviezde mi proste niečo chýbalo, ale inak sa to dá pozrieť. 65 % ()

suzie379 

všechny recenze uživatele

Postavy jsou hezky různorodé a roztomilé. Jak se vypořádat s pravdou v sektářském prostředí. Písničky tam víceméňe hezky zapadají. ()

belinko 

všechny recenze uživatele

Táto rozprávka si ma získala na plné hodnotenie po tom, čo začal strážca kameňov rapovať. Neskutočne som sa bavil. ()

Fjera 

všechny recenze uživatele

Horší 4*, takové ušmudlané. Tvůrci si měli odpustit to neustálé zpívání, šlo to na nervy. Jinak pěkně poselství. ()

Radek273 

všechny recenze uživatele

Vypadalo to lépe, než jak to dopadlo. Moc pěkná animace s občasnými záchvěvy upřímné legrace. Ovšem jinak je to nucená taškařice s uměle navozovanými emocemi. Zároveň dabing (obzvláště v písních) je nesmírně mizerný, tichý. Možná by to s ním dopadlo lépe, možná i ne. Každopádně v této podobě je to jasný průměr. ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

V animáčcích je hrozná konkurence. Yeti má určitě fajn nápad, že všichni yetiové žijí na vrcholu hory a od všeho dole je dělí hustá mlha a spousta předsudků od jejich nejvyššího yetiho, že všechno nové je špatné. Až jednou náš hrdina potká malého tvorečka, kterému říkají pidinožkové a kteří údajně neexistují. ale on ho viděl a pidinožka pak odletěl pryč, pryč dolů, kde údajně nic není. Tak se Migo se svými kamarády dává do pátrání, co je vlastně schovaného pod tou mlhou. Animace je moc příjemná, postavičky taky, hudba lahodí uším a všechno je děěěěěsně roztomilé. Nemám moc co vytknout. Jen, že na 5* bych musela ještě mít slzy v očích nebo husí kůži na rukách, což se nedělo. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 7/10 ... Vizuální stránka: 8/10 ... Soundtrack: 8/10 ... Didaktický potenciál: 8/10 ... Celkový dojem: 7/10. ()

bigmatko 

všechny recenze uživatele

monopol na kreslené dobrodružstva drží stále Disney a Pixar ale sem tam sa objaví niečo podobnej kvality. Piadinôžka má čaro aj pre dospelých aj pre malých divákov. je to hudobné aj vizuálne pohodové a príbeh ma aj pochopiteľné posolstvo. ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Animace 1*, Vtipné scény 1* Zajímavá scéna o pravdě a špatnosti lidské rasy. Rodinná zábava zaručena. Hvězdiček 2** ()

Chlo0opek 

všechny recenze uživatele

No, přiznám se, že první dojem tohoto animáku byl, noo,... noo, takový podivný. Postavičky se mi nelíbily, příběh se nevyvíjel nijak zvlášť zajímavě a chytlavě, leč po uplynutí nějaké doby se můj dojem z něj pomalu měnil k lepšímu. Nakonec musím uznat, že ten příběh se rozvinul zajímavě a ani ty postavičky mi už posléze zas tak ošklivé nepřišly. Suma sumárum, je z toho docela netradiční animák, na který se dá podívat (když už vydržíte ten začátek;). ()

pardalek 

všechny recenze uživatele

Tohle mi přišlo dost vydařené. Děj, který pěkně odsejpá, bavil mě i mou pětiletou dceru. Taky písničky jsou pěkné, což u animáků dělá hodně. Smysl pro humor a sympatický hlavní hrdina. Klišoidní závěr prostě patří k pohádkám, takže odpouštím. Pokud se rozhodujete, zda na to jít do kina nebo ne, za mě jděte do toho! ()

Pavlis.xxx 

všechny recenze uživatele

Další fajn počin od společnosti WAG, jednoznačně mohu doporučit. Je to vtipné, barevné, graficky fakt povedené, postavy v pohodě a písně nejsou otravné. Nevím co někteří experti tady očekávají od animáku pro děti když čtu ty negativní ohlasy. Ne každá věc je Shrek apod., kde jsou fórky dělané pro dospělé a má to větší hloubku, což děti nepochopí. Nechápu proč někteří idioti na takové filmy vůbec chodí do kina a pak tady melou srance jak je to nudné a hloupé a kdesi cosi a dávají tomu odpad. Většinou člověk jde do kina na něco co ho baví nebo zajímá a nebo je druhá skupina vypatlanci. Ti jdou na cokoliv, aby si tady pak mohli zvedat ego a hrát na filmové fajnšmekry a přitom jsou za tupce, protože to jsou jen internetové nuly bez mozku. Klišoidní závěry jsou snad v každé pohádce a to že příběh není zrovna na Oskara kvalitě nijak neubírá. Já se ani chvilku nenudil, lidi v sále také ne, zasmáli se jak děti tak rodiče a to je to co od animáku čekám, žádnou nudu a ta nebyla. Úžasňákovi to sice nejsou, ale je to zase něco nového. Rozhodně lepší počin než např. Hotel Transylvánie 3. Určitě bude patřit mezi lepší animáky,které neurazí. ()

Krtisko 

všechny recenze uživatele

Moc pěkná animovaná komedie pro celou rodinu, velmi dobře zasazená do současnosti. Žádná velká pecka, ale pohodová zábava na deštivé odpoledne. V kině se dobře bavili všichni, děti i dospělí. ()

Reklama

Reklama