Reklama

Reklama

Yeti: Ledové dobrodružství

  • USA Smallfoot (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Animovaný dobrodružný film pro diváky všech věkových kategorií. Je opakem legendy o yetim, protože v našem filmu mladý bystrý yeti Migo objevuje svět pidinožek = lidí (yeti s malou nohou). Veselý příběh o přátelství, odvaze a radosti z objevování nových věcí. (Vertical Entertainment)

Videa (6)

Trailer 6

Recenze (125)

elanius 

všechny recenze uživatele

(83/2018) / Osviežujúci milý animáčik v obrátenom Yeti svete, parádny námet. Tuším som sa nasmial viac ako plné kino deciek. Účel splnilo. A kľudne by som zniesol viac songov, ktoré inak moc nemusím. Pri Smallfotovi sa zabavia naozaj všetci. Slovenský dabing je inak uchádzajúci, výnimočne nerušivý. (7/10) ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Yeti Migo (namluvil Channing Tatum) se jednoho dne setká se stvořením s malou nohou (člověkem), které podle kamenů řídících celou vesnici neexistuje... Čekal jsem další neškodný animák pro omladinu, ale dostal jsem mnohem více, než jsem doufal. Film nabídne slušnou animaci s příběhem, který má dospělou myšlenku. Snímek by si zasloužil na CSFD hodnocení v červené barvě, protože modrá mu nesluší. Určitě nevypínat po zobrazení názvu v závěru, protože je mezi titulky vložena krátká scéna. ()

Reklama

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Čistě náhodou jsem si ji pustil a vůbec jsem nelitoval. Pohodová pohádka nejenom pro rodinu s dětmi. Skvělá animace, narážky a hlášky, a příběh s poselstvím. Možná by se tam nemuselo tolik zpívat (to moc obecně u pohádek nemám rád, ale je to čistě můj problém, takže to hodnocení nesnižuje), ale jinak to bylo moc fajn. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Yeti: Ledové dobrodružství sází zejména na poučné poselství o tom, že bychom si měli být všichni rovni - nehledě na náš původ - a neměli bychom odsuzovat neznámé, aniž bychom ho dříve lépe poznali - hlavně kvůli strachu. Humorná stránka je spíše v pozadí, do popředí se dostává ono poselství a celý příběh je proložen sympatickými hudebními vložkami. Děj je vesměs předvídatelný a celkově nepřináší nic nového, nicméně se na to pěkně kouká a utíká to. Plusový bod za uřvanou kozu, která se posléze objevila i v animovaném Grinchovi. Průměrně natočený animák, který sice okatě poučuje, ale dělá to takovým tím milým a nenásilným způsobem. ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele

Natočme totalitný režim v animáku aby sme naučili deti, že klamať a ovládať druhých je zlé. Dajme tam pár absurdných, nevydarených, infantilných vtípkov. Na koniec dajme dojáčik. Ouu a nesmieme zabudnúť unudiť potencionálnych starších divákov, ktorí sú nútení pozerať sa s mladšími. P.S. - Časť odhalenia hory jediným ako tak svetlým momentom. Dabing je neskutočný grc... Až na Heribana. Toho som žral aj s navijákom ()

Galerie (95)

Zajímavosti (5)

  • Křičící koza je založena na několika populárních videích na YouTube s kozami, které vydávaly netypické zvuky podobné křičení. (KGBelik)
  • Jedná se o první muzikál studia Warner Animation Group. (SONY_)
  • První film Warner Animation Group, který nemá hlavního antagonistu. (KGBelik)

Reklama

Reklama