Reklama

Reklama

Yeti: Ledové dobrodružství

  • USA Smallfoot (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Animovaný dobrodružný film pro diváky všech věkových kategorií. Je opakem legendy o yetim, protože v našem filmu mladý bystrý yeti Migo objevuje svět pidinožek = lidí (yeti s malou nohou). Veselý příběh o přátelství, odvaze a radosti z objevování nových věcí. (Vertical Entertainment)

Videa (6)

Trailer 4

Recenze (125)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Bylo to nápadité a originální. Trošku jiné ledové království. Očekávala jsem mnohem větší jízdu a odvaz. Yeti nepotká člověka zrovna každý den. Prostě mi to přišlo ne úplně dotažené. Asi jsem už zmlsaná jako koza. Animace je celknem fajn. Ta se mi líbila. Jsem úchyl na modrou. Proč musel distributor vymýšlet vlastní název? To tam nemohl nechat Pidinožku? Vždyť by to bylo mnohem vtipnější a pro děcka i přijatelnější ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(83/2018) / Osviežujúci milý animáčik v obrátenom Yeti svete, parádny námet. Tuším som sa nasmial viac ako plné kino deciek. Účel splnilo. A kľudne by som zniesol viac songov, ktoré inak moc nemusím. Pri Smallfotovi sa zabavia naozaj všetci. Slovenský dabing je inak uchádzajúci, výnimočne nerušivý. (7/10) ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ale tak jo, dá se to, asi dvakrát jsem se tu nahlas zasmál (což je pro mě dost velké překvapení), ani jsem se moc nenudil, což je taky velké překvapení. Zase na druhou stranu, na zadek jsem si z toho nesedl, některé věci tam jsou vyloženě trapné, písničky nic moc a dějová linka taky není bůhvíjak zajímavá, ačkoli nenudí. I přesto, dívat se na to dá celkem v pohodě. 3* ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Čistě náhodou jsem si ji pustil a vůbec jsem nelitoval. Pohodová pohádka nejenom pro rodinu s dětmi. Skvělá animace, narážky a hlášky, a příběh s poselstvím. Možná by se tam nemuselo tolik zpívat (to moc obecně u pohádek nemám rád, ale je to čistě můj problém, takže to hodnocení nesnižuje), ale jinak to bylo moc fajn. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $80miliónovTržby USA $83,240,103Tržby Celosvetovo $214,040,103Tržby za predaj Blu-ray v USA $10,599,989Tržby za predaj DVD v USA $9,933,028║ Animátorom dochádza nápaditosť. Strašne tuctové. /45%/ ()

Galerie (95)

Zajímavosti (5)

  • První film Warner Animation Group, který nemá hlavního antagonistu. (KGBelik)
  • Jedná se o první muzikál studia Warner Animation Group. (SONY_)
  • Jména dvou hlavních yettiů ve filmu, Migo a Meechee, jsou ve skutečnosti dvě různá tibetská slova pro „yeti“. (KGBelik)

Reklama

Reklama