Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Natalie (Rebel Wilson) je newyorská architektka, která se velice snaží, aby si jí v práci všimli. Je však větší pravděpodobnost, že ji její kolegové požádají, aby jim donesla kafe nebo koblihu. O tom, že by mohla navrhnout nový městský mrakodrap, si může nechat jen zdát. A co je nejhorší, Natalie je celoživotní cynik, zejména pokud jde o lásku. Když se ji však v metru pokusí zloděj okrást o kabelku, udeří se do hlavy a zůstane v bezvědomí. Po probuzení zjišťuje, že její život se náhle proměnil v její nejhorší noční můru - romantickou komedii. A právě Natalie je její hlavní hvězda. (JustMeeKatie)

(více)

Recenze (121)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Rebel Wilson ještě s nadváhou a říkám si, kolik lidí to dokáže prodat jako bonus? Moc ne, ona je neskutečná a tahle komedie mi sedla do okamžiku. Stejně jak Natalie nemám ráda přeslazený romantický komedie s tunou profláknutých klišé, které si tenhle film podává na lopatě. A taky mě baví, jak Rebel tančí a vůbec se toho nebojí :). ()

Toren 

všechny recenze uživatele

6/10. Překvapivě dobře fungující zrcadlo na slaďárny, které se nebojí střílet do vlastních řad. Všichni si uvědomují, co točí - takže atmosféra je uvolněná a parodické fóry umí na necelou hoďku a půl pobavit, Pohodová věc na odpolední chillování. A to jsem si myslel, že budu trpět. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tak nějak si říkám, že tahle komedie mohla být vstupenkou do světa amerických komedií pro Rebel Wilson. Jenže to nebylo vůbec vtipné. Jak kdyby tvůrci úplně zapomněli vtip a nabízeli tu scény bez duše. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $31miliónovTržby USA $48,791,187Tržby Celosvetovo $48,791,187Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Ako taký úlet fajn, vie si to nájsť tie správne romantické polohy, dosť tomu pomôžu aj chytľavé pesničky. Určite som sa pobavil, na americkú komédiu som čakal ale väčšiu hrôzu ale Rebel Wilson je proste živel, ktorý dokáže svojou nabubralosťou strhnúť. /60%/ ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Celkem originálně pojatá romantická komedie, kde hlavní hrdinka skončí ve světě romantických filmů a jede po ní Liam Hemsworth, který by v reálném světě o Rebel Wilson ani okem nezavadil. Wilsonová hraje celkem ok a jako hollywoodská boubelka svou roli plní v pořádku, pár hlášek pobaví a celkově je to fajn oddychovka, která v poslední třetině lehce ubírá z plynu. Lepší průměr. 60% ()

Eliott odpad!

všechny recenze uživatele

Jak tenhle břečka může mít 56%, no to teda vážně nepochopím. Tvůrci sice tvrdí, že si dělají legraci z romantických komedií, ale je to provedeno příšerným a nevtipným způsobem. A odkud se vůbec vyrojily všechny tyhle rádoby vtipné špekounky? Film jsem ani nechtěl dokoukat, ale jelikož nebylo nikde nic zajímavějšího, nechal jsem ho alespoň běžet jako zvukovou kulisu. Na vyvrcholení jsem si počkal a snažil se soustředit a musím říct, že konec byl snad ze všeho nejhorší. Náhodný generátor ,,Cringe" keců a jakési uvědomění a finální vylepšení osobnosti. No bylo mi skoro až trapně i za ně a pak si ještě všichni společně zatančili? 0 absolutní 0 ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Hraje si to na parodii romantických komedií, vpravdě to je ovšem typická rom-com, bohužel s nesympatickou hlavní hrdinkou (ale dá se snést) a vyloženě zoufalým Liamem Hemsworthem, u něhož bylo překvapení, že je čím dál tím více podobný svému slavnějšímu bratrovi. Jelikož je těchhle filmů stále nedostatek a jenom ubývají (minimálně v kinech), mohu vlastně hladovějícím po infantilním patosu vřele doporučit. PS : Samozřejmě nesmí chybět Adam Devine, ten je prostě všude. ... 5/10 ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Slabý slabý a zase slabý. Čekal jsem nějakou komediálně romantickou šlehu, když jsem se dozvěděl že Rebel Wilson má balit bráchu od Thora. Místo toho jsem dostal něco docela jiného. Rebel Wilson by neměla dostávat hlavní role. Tohle byl castingový úlet a film nezachrání ani osmdesátkové popové hity. 30% ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Přesně ten tip pohodové komedie, na kterou si po týdnu skoro nevzpomenete, ale při sledování parádně baví takovou tou optimistickou, pozitivní náladou. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Rebel Wilson je super komička, len žiaľ v poslednom čase som, čo sa týka jej vtipov o nízkom sebavedomí a o pár kilách naviac, trochu prejedený. Našťastie tu ide o dobre vymyslený scenár, ktorý si pomerne často a trefne dokáže vystreliť z klišoidných, sto ráz otrepaných a trápnych romantických komédií. A niekedy si dokonca vystrelí aj sám zo seba. Priemer. 60/100 ()

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Film slušný, pobavil, ale nedivá se dobře, alespoň mě, na tu obézní Rebel Wilson, která v hlavní roli mi film zprotivovala, zhnusovala svou postavou -🤮 . Kdyby začala se sebou neco dělat, tak skareda není. Film - 60% ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Isn´t It Romantic" ma nakoniec celkom príjemne prekvapilo. S manželkou sme si to väčšinu času poriadne odrehotali a bavili sme sa. Neviem či už niečo takéto nebolo v minulosti spracované. Možno to tak je, no osobne poviem, že ma bavia filmy, ktoré si dokážu robiť správnym spôsobom srandu z niečoho. A aj keď je celý film postavený na jednom fóre, tak ten fór funguje, lebo s ním vedia priniesť pár kreatívnych momentiek. A trošku to vie búrať štvrtú stenu. Rebel Wilson nebola nikdy moja obľúbenkyňa, no v tomto filme to celkom pohodovo dala a nemal som s ňou žiadny vážny problém. Adam Devine je tiež v pohode. Celkovo som mal pocit, že herecké výkony boli viac menej okey. Nikto ma tam nijako výrazne nedráždil. Občas som mal pocit, že niektoré veci išli trošku stupídnou cestou, no nikdy som nemal z filmu dojem, že by bol hlúpy a robil hlupákov zo svojich divákov. Aj keď sa tam dejú stupídne momentky, tak v rámci humoru fungujú. Osobne najlepší moment je pre mňa keď chce Natalie zavolať Blakovi použitím číslo z lupienkov ruží. A ako ich hodí do vzduchu tak sa na zemi poskladajú do správneho čísla. Je to tak komické, že som nemohol. Ak sa vám páči nápad filmu, tak si to čeknite. Mňa to celkom pobavilo. A to som nečakal nič svetoborné. Ale fungovalo to dobre. Je to fajná satira a nebránil by som si to niekedy aj pozrieť znovu. Hodnotenie: B+ ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Strašná nuda, a pritom celkom zaujímavý nápad. Ani ten záverečný tanček to nezachránil. Rebel ma v Ladíme! fakt bavila, lenže od vtedy je to stále o tom istom. Mám pocit, že ona vlastne nehrá, ona je len sama sebou. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Opäť trápny odkaz pre veleryby, že aj oni majú právo na lásku, že ich niekto naozaj chce, že nevzrušujú len hnusného úchyla, čo mu pri závane hambáča, hranoliek a oleja hneď stojí jak rampa. U prasnice Rebel Wilson sme zvyknutí na minimálnu dávku vtipu a maximálnu trápnosti. Už by jej konečne mohli zvýšiť odvody do zdravotnej poisťovne. Film vhodný pre divákov nad 160 kg. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Hrdinka má neposlušného ošklivého psa a práci architektky, kde funguje spíš jako sekretářka. Je cynická, ale má smysl pro humor.Její matka jí řekla: „Ženu jako jsme my si někdo vezme leda aby získal vízum.“ Film je parodie na klišé romantických komedií. Humor je postaven na tom, že hrdinka komentuje dění okolo sebe.Chlapy se zde zdají divačkám jistě sympatičtí. Ve filmu vidíme směs romantických komedií - nenáročnou zábavu, lásku, nadsázku, překvápko, polonahého šarméra vycházejícího ze sprchy. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Rebel Wilson je pro daný typ komedie ideální a dlouho jsem si říkal, že by si zasloužila nějakou hlavní roli. Její humor je to hlavní, co diváka u téhle trochu bizarní komedie drží a baví. Bohužel mi přišlo, že se po celou dobu pořádně nerozjede a vzhledem k široké přístupnosti pro mladší diváky se nikdy pořádně neutrhne ze řetězu. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Isn't It Romantic osloví zejména díky originálnímu námětu, který si dělá srandu z romantických klišé všeho druhu, což se filmu místy celkem dobře daří, občas lehce pokulhává. Rebel Wilson se skvěla hodila do hlavní role ženy, která nevěří na šablonovité příběhy z červené knihovny. Vedle ní mě nejvíce oslovil Brandon Scott Jones ve vedlejší roli Donnyho, který pro změnu parodoval stereotypy o gayích. Nicméně se nemohu zbavit pocitu, že se ze samotného nápadu dalo vytřískat o něco víc. Avšak jako komedie na jedno zhlédnutí film bohatě vystačí a vedle toho nabízí slušný soundtrack se známými songy. ()

sharky 

všechny recenze uživatele

Dobrej nápad, ze kterého šlo ale vytěžit o mnoho víc. Hodně tomu škodí nepovedenýcasting Adama Devinea do stěžejní mužské role. Naopak "Fat Amy" je sázka na jistotu. ()

Reklama

Reklama