Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Natalie (Rebel Wilson) je newyorská architektka, která se velice snaží, aby si jí v práci všimli. Je však větší pravděpodobnost, že ji její kolegové požádají, aby jim donesla kafe nebo koblihu. O tom, že by mohla navrhnout nový městský mrakodrap, si může nechat jen zdát. A co je nejhorší, Natalie je celoživotní cynik, zejména pokud jde o lásku. Když se ji však v metru pokusí zloděj okrást o kabelku, udeří se do hlavy a zůstane v bezvědomí. Po probuzení zjišťuje, že její život se náhle proměnil v její nejhorší noční můru - romantickou komedii. A právě Natalie je její hlavní hvězda. (JustMeeKatie)

(více)

Recenze (121)

xmatysekx 

všechny recenze uživatele

Dělá si to prdel z romantických klišé, do kterých se to na posledních deset minut docela zásadně potopí, ale furt je to sranda. Jedna z těch lepších. Znovu to vidět nepotřebuju. ()

Asmodin 

všechny recenze uživatele

Prakticky jenom kopírují většinu romantických filmů. Jediným originálním nápadem je, že si hrdinka uvědomí, koho by to vlastně měla milovat. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Neskutečně milé překvapení. R. Wilson se cíleně vyhýbám, protože její komedie jsou nejčastěji narvané sexismem, prděním a zvracením. Tady jsem se toho bál, ale hned první minuty mi daly najevo, že komedie bude o něčem jiném. A byť bylo od začátku jasné, jak to dopadne i jak se bude vše vyvíjet, tato originální komedie, co si bere na paškál americká romantická klišé, mě fakt potěšila. ()

TeraBum 

všechny recenze uživatele

Docela škoda, protože z toho nápadu se dalo vytřískat mnohem (mnohem, mnohem) víc. Ale na zabavení to ujde, navíc to svou pointu má (i když mohla být výraznější... a lepší). ()

Anakinekcz 

všechny recenze uživatele

Hruza a des. Neoriginalni a nevtipne. To se tedka ve vsech romantickych filmech hlavni hrdinka bouchne do hlavy a bude se pote citit pretty? Kdyz jsem tento napad videl poprve ve filmu “I feel pretty” bylo to originalni a legracni. Tedka stale stejne tema se stava otravne az trapne. Kdo by rekl ze vrcholem komedie budou filmy s A. Sandlerem. - ano opravdu jsem to rekl nahlas. Hollywoodu asi dosli napady a tak se z tohoto drivejsiho mista snu stava misto zoufalstvi a beznadeje. ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Úvodní třetina měla dobře našlápnuto, skvěle glosovala děj romantických komedií. Bohužel zbytku už nejen že se vytratil nadhled a původní koncept, ale navíc to nebylo ani trochu vtipné a ani nějak zvlášť zábavné. A když pak přitancovali i muzikálová čísla, říkali jste si, o co tady vlastně jde? Můžete natočit romantickou komedii podle jasných pravidel, můžete jí glosovat, můžete být originální, romantičtí, můžete ji parodovat. Ale musíte se rozhodnout, co vlastně chcete. 50% "Možná si tě někdo vezme kvůli zelené kartě." ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Docela vtipná, byť děsně klišoidní romanťárna, co si děla srandu sama ze sebe. Herci v pohodě, vtipné a svižné. Lehce nadhodnocuji, neb jsem zrovna na něco takového měla náladu, takže mi to sedlo. A navíc narozdíl od spousty podobných počinů v tohle žánru se nejednalo o křečovitou a vrzající slaďárnu. Za mne 75%. ()

Silencia90 

všechny recenze uživatele

"You know, the Buddhists say that if you meet someone, and your heart pounds, and your hands shake, and your knees go weak, that that's not the one. When you meet your soulmate, you'll feel completely calm." ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Po tomto filmu jsem sahla tak trochu ze zoufalstvi a vubec nic necekala. Nakonec to ale byl moc fajn feel-good film, u ktereho jsem se i zasmala. Rozhodne dost originalni film. Celkova myslenka o lasce skvela. ()

hazaba 

všechny recenze uživatele

Fakt výborná komedie, která si utahuje ze všech romantických filmů a přitom jím sama je. Hodně jsem se smála a i slza ukápla. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Mal som mensie obavy,ze tato komedia bude sklamanim pre mna,ale chvalabohu to tak nebolo,najvacsim plusom bola prave hlavna predstavitelka Rebel Wilson,lebo to zahrala dobre,bola vtipna a hodila sa na tuto rolu,no a dalsim pozitivom bola skvela hudba,ktora sa mi velmi pacila,cize som v celku spokojny...:-) ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Že jsou romantické příběhy jeden ohromný kýč? Tak o opaku diváky přesvědčí newyorská architektka robustnější postavy Natálie, která se po určité nehodě ocitne v životě plného všeho romantismu, které sama na romantických příbězích bezostyšně kritizovala. Zkrátka, jakoby byla přímo v nějakém romantickém filmu, tudíž na vlastní kůži prožívá typickou romantickou dějovou šablonu. Filmu tedy nechybí nadsázka, uhrančivost, humor a spousta velice známých romantických hitů v podobě soundtracku. O žádné veledílo se samozřejmě nejedná. V parodování pravidel romantického žánru se netlačí na pilu a tak scény nevyznívají křečovitě, jako u parodií na podžánr hororu slasher. Hlavní hrdince i přes svou postavu a charakter zůstává určitý půvab a pochopení. Ženy jí podobné by se snad v ní mohli i vzhlédnout. Jde tu hlavně o sebedůvěru, což znamená, že i robustní ženy mohou najít velkou lásku a prožít stejné chvíle, jako 'hubeňourky'. Úsměvný snímek s taneční choreografií na ulici po vzoru Bollywoodu na konci, spíše k odpočinku a především pro ženy, které příběh daleko lépe pojmou v celé své okázalosti a přesvědčení. ()

HenryIvan 

všechny recenze uživatele

Aj napriek prvotnému zdaniu, je táto záležitosť rom-com jak prasa. Aj keď sa nás záver snaží v podstate presvedčiť, že to tak úplne nie je. Celkom slušný nápad, slušne zrealizované a aj obsadenie bolo ok. Rebel kinda rules ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Začátek mi přišel hodně slibný. A pak přišel ten romantickej svět a v něm to už občas drhlo. Ale i tak musím říct, že jsem se fakt pobavila. :-) Sympatická dvojka Rebel Wilson a Adam Devine to všechno táhnou kupředu. A i když to jen nerada přiznávám, tak jsem si moc užila zpívající a taneční čísla. Zvlášť po zadýchání! :D ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Na jednej strane tu je hrdinka z „reálneho sveta“, na druhej strane komédia so všetkými klišé z romantických komédií, dohnanými takmer až do extrému. V určitých aspektoch to bolo aj originálne, minimálne za námet a poznanie skutočného významu (seba) lásky, inde to zaostávalo. Rebel nám najprv vymenuje všetky klišé, aby sme vedeli, čo nás čaká a potom sa to (prekvapivo) všetko udeje. Najväčšiu chybu vidím v tom, že hoci všetky tie typické znaky romantických komédií vychytali, treba priznať, že v súčasnosti sa už aj takéto filmy snažia byť trochu inovatívne, takže mi pripadalo, ako keby sa tam riešili veci z filmov spred 20, v najlepšom prípade, spred 10 rokov. Kvôli tomu film pre mňa pôsobil trochu zastaralo. Ale ako som napísal, niektoré nápady urobili dobre, a Rebel sa tam presne hodila. Taktiež spomeniem, že sa mi film v niektorých momentoch podobal na nedávny počin I Feel Pretty. 6,49/10. ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Myšlenka je skvělá a začátek mě opravdu navnadil. Po příchodu do superkýčovitého světa tvůrci předvedli i několik naprosto skvělých nápadů (vypípávání sprostých slov nebo "ráno poté"). Ovšem pak vše spadlo do právě těch zajetých romantických kolejí, ze kterých si tvůrci celou dobu chtěli utahovat a vše šlo do kopru. Je to škoda, že film zůstal na půli cesty. ()

Reklama

Reklama