Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Natalie (Rebel Wilson) je newyorská architektka, která se velice snaží, aby si jí v práci všimli. Je však větší pravděpodobnost, že ji její kolegové požádají, aby jim donesla kafe nebo koblihu. O tom, že by mohla navrhnout nový městský mrakodrap, si může nechat jen zdát. A co je nejhorší, Natalie je celoživotní cynik, zejména pokud jde o lásku. Když se ji však v metru pokusí zloděj okrást o kabelku, udeří se do hlavy a zůstane v bezvědomí. Po probuzení zjišťuje, že její život se náhle proměnil v její nejhorší noční můru - romantickou komedii. A právě Natalie je její hlavní hvězda. (JustMeeKatie)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

Anakinekcz 

všechny recenze uživatele

Hruza a des. Neoriginalni a nevtipne. To se tedka ve vsech romantickych filmech hlavni hrdinka bouchne do hlavy a bude se pote citit pretty? Kdyz jsem tento napad videl poprve ve filmu “I feel pretty” bylo to originalni a legracni. Tedka stale stejne tema se stava otravne az trapne. Kdo by rekl ze vrcholem komedie budou filmy s A. Sandlerem. - ano opravdu jsem to rekl nahlas. Hollywoodu asi dosli napady a tak se z tohoto drivejsiho mista snu stava misto zoufalstvi a beznadeje. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Hrdinka má neposlušného ošklivého psa a práci architektky, kde funguje spíš jako sekretářka. Je cynická, ale má smysl pro humor.Její matka jí řekla: „Ženu jako jsme my si někdo vezme leda aby získal vízum.“ Film je parodie na klišé romantických komedií. Humor je postaven na tom, že hrdinka komentuje dění okolo sebe.Chlapy se zde zdají divačkám jistě sympatičtí. Ve filmu vidíme směs romantických komedií - nenáročnou zábavu, lásku, nadsázku, překvápko, polonahého šarméra vycházejícího ze sprchy. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Já jsem byl až doposud zvyklý na Rebel Wilson jen jako na herečku vedlejších komediálních rolí, ovšem prakticky pokaždé na sebe dokázala strhnout takovou pozornost, že zcela zastínila ostatní postavy, a to včetně těch hlavních, takže jsem byl docela zvědavý, jak si poradí ve filmu, kde tou hlavní postavou bude právě ona. A když tedy pominu film samotný, tak ona zde svůj komediální talent a výraznost skutečně potvrdila a právě rozhodně ona je hvězdou této podívané. Co se ale týče tedy filmu, tam už to taková sláva není. Co se mu tedy určitě nedá vytknout, je poměrně originální námět, kdy jde vlastně o takový film ve filmu, nicméně celkově to působilo takovým dost kostrbatým, z prstu vycucaným způsobem. Ono je to ale i docela dost těžké takhle hodnotit, neboť se to celé dá tak trochu považovat i za parodii samo na sebe, kdy tu tvůrci záměrné zesměšňují klasické romantické postupy a prvky, zároveň jich ale i maximálně využívají od prvních do posledních minut, takže ve výsledku pak nelze ani říct, jestli to bylo tak chytré, anebo naopak úplně blbé. Jinak tu ještě dost nečekaně, zvlášť ke konci, překvapily funkční emoce a humor tu pak zcela výhradně obstarává právě především Rebel Wilson, kdy jí ale ještě i docela slušně sekunduje sympatický a vtipný Adam Devine, zbytek obsazení je ovšem slabší, a především Liam Hemsworth tu jasně dokazuje, jak moc daleko má do svého bráchy Chrise. Celkově se to dá tedy ale asi brát jako docela zábavný úlet, který to u mnoha diváků bude mít ale velmi těžké, neboť ačkoliv rozhodně nejde o klasickou romantickou komedii, tak zároveň disponuje naprosto vším, čím klasické romantické komedie disponují, já se ale každopádně bavil, a opakuji, Rebel Wilson je skvělá komička a jen tak na okraj, je sice vážně hodně při těle, ale opravdu jsem nečekal, když si jí vzali vizážisti do parády, jak moc je pěkná v obličeji. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nápad natočiť komédiu, ktorá si robi srandu z klišé romantických filmov bol skvelý, ale prevedenie za veľa nestojí. Jednotlivé klišé sú odbité dosť rýchlo a nie príliš vynaliezavo. Proste na primitívnej úrovni tých horších dielov Scary Movie.Rebel Wilson mám väčšinou rád, ale tentoraz mi pripadala nonstop otravná. Takže výsledkom je nudný nepodarok. 4/10. ()

mikki089 

všechny recenze uživatele

Film, u kterého se rozhodně zasmějete. Rebel Wilson ztvárnila roli architektky, která už má dost toho, jak se všude okolo ní objevuje láska. Jednoho dne její pohár trpělivosti přeteče a dojde k nehodě, kdy Natalie (Rebel Wilson) skončí v nemocnici a probouzí se ve světě, kde je všechno jako z romantického filmu. Jedná se o opravdu povedenou parodii na romantické komedie, u které se člověk bude popadat za břicho. Co jiného čekat od filmu, kde spolu hrají Rebel Wilson a Adam Devine. Ve filmu nechybí ani hvězdy jako Priyanka Chopra či Liam Hemsworth. Herci své role ztvárnili opravdu bravurně a skvěle a proto vřele doporučuji všem, kteří milují satiry a romantické komedie. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (9)

  • Film se natáčel převážně v New Yorku. (Grimaldi)
  • Během testovacích promítání se herečka a producentka Rebel Wilson v přestrojení vydala mezi publikum. (hansel97)
  • Jedná se o první hlavní roli Rebel Wilson (Natalie) a také první snímek, který produkovala. (hansel97)

Reklama

Reklama